KUCHARZ Płock oferta pracy Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Aga Hotel Czardasz Andrzej Melkowski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 13 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków w kuchni restauracji.
Data publikacji: 2017-11-10
Lokalizacja: Płock (mazowieckie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Aga Hotel Czardasz Andrzej Melkowski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:09-400 Płock, powiat: m. Płock, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków w kuchni restauracji.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Płock
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Płock
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Płock
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 10.11.2017
Data zakończenia pracy: 09.02.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagane doświadczenie, umiejętność pracy na samodzielnym stanowisku
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Aga Hotel Czardasz Andrzej Melkowski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Miejski Urząd Pracy w Płocku
Adres pracodawcy:
09-400 Płock, powiat: m. Płock, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m. Płock
Gmina pracodawcy: Płock
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Płock
Profil działalności pracodawcy: Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Oferta zgłoszona przez: Miejski Urząd Pracy w Płocku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.11.2017
Oferta pracy ważna do: 08.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 10.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 10.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-
Hanna Zarakowska MAZAR - 2016-04-19 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Poniatowa (lubelskie)
przygotowanie posiłków, potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, pilonowanie racjonalnego zarządzania składnikami, znajomość kuchni polskiej, ukraińskiej, japońskiej, azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie potraw oraz wyrobów cukierniczych dla klienta indywidualnego oraz zbiorowego, dbanie o stanowisko pracy, składanie zamówień
PPHU MANHATAN Elżbieta Kądziela - 2018-02-13 - Zygry (łódzkie)
praktyczna nauka kierowania pojazdem dla i prawa jazdy kat. B
Ośrodek Szkolenia Kierowców " SZKOŁA KIEROWCÓW"" Paweł Opydo - 2017-03-28 - Zawiercie (śląskie)
przygotowanie potraw tajskich
kontakt przez PUP - 2016-01-13 - Poznań (wielkopolskie)
Podawanie materiału drzewnego do maszyny
SILVA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-17 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Przyrządzanie dań kuchni włoskiej, ukraińskiej. tureckiej. Obsługa klienta. Zaopatrzanie, utrzymanie porządku w kuchni i restauracji. Przestrzeganie przepisów sanitarno-epidemiologicznych, BHP.
PHU EMTEL Ewa Mierzyńska - 2016-03-01 - Tychy (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2016-07-25 - Trzebnica (dolnośląskie)
- przygotowanie posiłków,- porcjowanie i wydawanie posiłków,- obieranie, krojenie, szatkowanie warzyw,-utrzymanie w czystości kuchni,- przestrzeganie przepisów BHP
Zajazd "Ostęp" Jolanta Otocka Gorzyń - 2017-03-27 - Gorzyń (wielkopolskie)
do uzgodnienia
WS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-10 - Rzeszów (podkarpackie)
Zgodny ze stanowiskiem.
FILAR - Zakład Ogólnobudowlany Piotr Picher - 2017-03-03 - Wszewilki (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POTRAW
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Nałęczów (lubelskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
PW Auto Centrum RYSTAL Ryszard Kujawski - 2016-04-01 - Pleszew (wielkopolskie)
przygotowywanie gotowych posiłków dla gości restauracji,dbałość o najwyższą jakość, smak, estetykę, wydawanych posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Bobowa (małopolskie)
Przygotowywanie potraw oraz serwowanie (pizza, sałatki, dania obiadowe).
MULTIPROFF Filip Downarowicz - 2016-09-29 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej z pieca Tandor według tradycyjnych receptur, wydawanie potraw klientom, stosowanie się do norm HACCP, mieszanie potraw, dbanie o czystość w kuchni. Około 16h/mc.Miejsce pracy: WrocławKontakt kandydatów z pracodawcą elektronicznyOferta znajduje się w sali: G 168 mc
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - Wrocław (dolnośląskie)
OSOBA BĘDZIE ODPOWIEDZIALNA ZA MONTAŻ MECHANICZNY URZĄDZEŃ PRODUKCYJNYCH.
APMIX SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-02 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
CATERING GROUP Centrum-Południe Spółka Cywilna MIROSŁAW DREWNIAK, WALDEMAR HOŁÓWKA & MARCIN STAŃCZYK - 2017-11-08 - Radomsko (łódzkie)
GOTOWANIE POSIŁKÓW DLA PACJENTÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI NORMAMI I ZALECENIAMI DIETETYKA, MONITOROWANIE PUNKTÓW KRYTYCZNYCH OBOWIĄZUJĄCYCH W KUCHNI ZGODNIE Z KSIĘGĄ HACCP, PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW BHP I PPOŻ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE, CHĘCI DO PRACY. ZAANGAŻOWANIE, SUMIENNOŚĆ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ PODSTAW SYSTEMU HACCP, 3 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO W JEDNOSTKACH ŻYWIENIA ZBRIOROWEGO, PRACA W GODZINACH: 5:30-13:30, 10:30-18:30NA SPOTKANIE UMAWIAĆ SIĘ TELEFONICZNIE
SAMODZIELNY PUBLICZNY WOJEWÓDZKI SZPITAL ZESPOLONY W SZCZECINIE - 2017-06-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
ALEKSANDRA ŁYGAŚ A NÓŻ WIDELEC - 2016-06-02 - Częstochowa (śląskie)
Prowadzenie księgowości dla podmiotów gospodarczych, rozliczanie podatków
ZAKŁAD RACHUNKOWOŚCI I DORADZTWA "NEST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-10 - Wolbrom (małopolskie)
Praca w sklepie zoologicznym
"TUKAN" FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA ŚWIĘS RENATA - 2016-11-14 - Sucha Beskidzka (małopolskie)
1) Przygotowanie dań z menu restauracji, 2) Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Równoważny czas pracy - miesięcznie 160 godzin (praca od godziny 12-24). Umowa zlecenie, w późniejszym okresie istnieje możliwość zatrudnienia na podstawie umowy o pracę. sala G
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Wrocław (dolnośląskie)
wg stanowiska
Jahns Sp. z o.o. Międzychód - 2017-01-17 - Mierzyn (wielkopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
-
AUTO-NAPRAWA Marcin Cieszyński - 2018-06-26 - Kościerzyna (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Karczma "Koszarka" Ewa Gawryluk - 2016-11-09 - Ploski (podlaskie)
Przygotowywanie pizzy (wyrabianie ciasta i pieczenie), przygotowywanie i sprzedaż dań szybkiej obsługi: kebaba, hamburgerów, , surówek, napojów itp.
BAR "FIFARAFA" ILONA KARMOLIŃSKA - 2018-02-14 - Olesno (opolskie)
zgodny ze st.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE AGNIESZKA TATAREK - 2017-09-20 - Wierzchowice (dolnośląskie)