KUCHARZ Wroc艂aw oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2聽300 - 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: 1) Przygotowanie da艅 z menu restauracji, 2) Utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych. R贸wnowa偶ny czas pracy - miesi臋cznie 160 godzin (praca od godziny 12-24). Umowa zlecenie, w p贸藕niejszym okresie istnieje mo偶liwo艣膰 zatrudnienia na podstawie umowy o prac臋. sala G
Data publikacji: 2017-03-31
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
1) Przygotowanie da艅 z menu restauracji, 2) Utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych. R贸wnowa偶ny czas pracy - miesi臋cznie 160 godzin (praca od godziny 12-24). Umowa zlecenie, w p贸藕niejszym okresie istnieje mo偶liwo艣膰 zatrudnienia na podstawie umowy o prac臋. sala G
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 2聽300 - 2聽500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: 160 h
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 2聽300 - 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 19.04.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, sta偶 pracy - 1 rok w zawodzie, mile widzina aktualna ksi膮偶eczka sanepidowska, istnieje mo偶liwo艣膰 jej uaktualnienia
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.04.2017
Oferta pracy wa偶na do: 18.04.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 03.04.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 31.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem, jedna zmiana 7-15
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
1. Przygotowywanie smacznych posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem, gramatur膮 i liczb膮 os贸b zaprowiantowanych,2. Przestrzeganie obowi膮zuj膮cych przepis贸w zwi膮zanych z 偶ywieniem zbiorowym, 3. Prowadzenie podr臋cznego magazynu 偶ywno艣ciowego,3. Przyjmowanie produkt贸w z magazynu, kwitowanie ich odbioru i dbanie o ich racjonalne i terminowe zu偶ycie.
Centrum Administracyjne Nr 2 w 艁odzi - 2017-03-01 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowanie posilk贸w, obs艂uga klienta
GAZI GROUP SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-04-18 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dietetycznych I zmiana pn-pt 7-15Wynagrodzenie od 1850 z艂 uzale偶nione od do艣wiadczenia i umiej臋tno艣ci kandydata.Praca ul. Legion贸w 31 (pod przedszkolem Balonik)
Firma Us艂ugowo - Handlowa "WOJ-POL" Hanna P臋cina - 2016-01-19 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
....
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Chojny (wielkopolskie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w: 艣niadania, obiady, kolacje
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Jawor (dolno艣l膮skie)
wg stanowiskaPraca w Rabce Zdr贸j
ANNA W脫JCIAK DOM WCZASOWY "ELA", F.H.U. "ELUNA" - 2018-04-06 - Rabka-Zdr贸j (ma艂opolskie)
wg stanowiska
"Karczma Wiejska" Marcin Nowakowski - 2018-07-10 - Kosowo (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw (da艅 typu fast-food) oraz stanowiska pracy, dbanie o miejsce pracy.
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Nisko (podkarpackie)
Wykonywania zbroje艅 i wylewek betonowych. Wykonywanie us艂ug czysto i solidnie. Przestrzeganie zasad BHP. Praca na terenie ca艂ej Polski w zale偶no艣ci od zlece艅.
P.P.U.H. "JAKPOL" - 2016-08-03 - Siedlec (艣l膮skie)
1. Pomoc przy dekoracji sal i ko艣cio艂贸w.2. Przygotowywanie element贸w dekoracyjnych.3. Prasowanie.4. Prace porz膮dkowe.
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Radzy艅 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
BFG Invest Sp.Z.O.O. Sp. Komandytowo-Akcyjna - 2016-01-20 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
PRZYGOTOWANIE I WYDAWANIE POSI艁K脫W GOTOWYCH I NAPOJ脫W, ZMYWANIE NACZY艃 PO POSI艁KACH, PRZECHOWYWANIE I ZABEZPIECZANIE 呕YWNO艢CI, UK艁ADANIE MENU
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - 呕o艂ynia (podkarpackie)
sporz膮dzanie potraw. posi艂k贸w, obieranie, krojenie i szatkowanie warzyw, sprz膮tanie stanowiska pracy, dbanie o czysto艣膰 i higien臋
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Cybinka (lubuskie)
przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej,
DAWMAX Oleg Rab - 2017-08-08 - T艂uszcz (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, gotowanie
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - 艢wi臋tosz贸w (dolno艣l膮skie)
Zapewnienie w艂a艣ciwego przygotowania potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami wed艂ug oryginalnych przepis贸w kuchni wschodniej z wykorzystaniem oryginalnych przypraw.Zapewnienie czysto艣ci i gotowo艣ci oraz w艂a艣ciwego zastosowania sprz臋tu kuchennego.Przestrzeganie sytuacji w zakresie bhp.
kontakt przez PUP - 2018-07-02 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Warszawa (mazowieckie)
Obs艂uga klienta, ekspozycja towaru
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w wg receptur, wydawanie posi艂k贸w, wst臋pna obr贸bka warzyw, przygotowanie jad艂ospisu, utrzymanie czysto艣ci sto艂贸wki oraz pomieszcze艅 kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Ropica Polska (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, gotowanie. Utrzymanie czysto艣ci powierzchni kuchennych.
Zwi膮zek Rzemios艂a Polskiego Dom Wypoczynkowy "Rzemie艣lnik" - 2016-03-15 - Gda艅sk (pomorskie)
Praca na samodzielnym stanowisku fryzjer damsko-m臋ski. Praca w godzinach 8:00-16:00, 10:00-18:00
Zak艂ad Fryzjerski "KOKILOKI" Ewa Poloczek - 2017-09-07 - Bochnia (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw,kuchni 艣r贸dziemnomorskiej, polskiej , dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 podawanych klientom posi艂k贸w.udzia艂 w sporz膮dzaniu inwentaryzacji, zam贸wie艅, utrzymanie porz膮dku i czysto艣膰 na swonim miejscu pracy .
GRAND HOTEL RZESZ脫W SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-07-27 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Wymagania: uko艅czone odpowiednie szkolenie, praktyka, wystarczaj膮ca znajomo艣膰 j臋zyka niemieckiego dla zrozumienia problemu (przynajmniej B1)
kontakt przez OHP - 2017-03-23 - Austria (Austria)
Przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej, wypiek ciast ukrai艅skich, umowa zlecenie plus ZUS, 80 godzin w miesi膮cu, tak偶e w weekendy, dyspozycyjno艣膰 w godz. 5:30 - 22:00.
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
gotowanie, przygotowywanie produkt贸w
MAREK PIECHACZEK - 2016-10-19 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw
Grotrans B & B Groeger P.U.H. Sp贸艂ka Jawna - 2017-03-29 - Wodzis艂aw 艢l膮ski (艣l膮skie)
1. Zapoznanie si臋 z zak艂adem pracy, jego schematem organizacyjnym, regulaminem2. Zapoznanie si臋 z recepturami potraw i menu3. Planowanie pracy w celu odpowiedniego, sprawnego przebiegu poszczeg贸lnych czynno艣ci4. Wykonywanie czynno艣ci porz膮dkowych w zmywalni naczy艅 sto艂owych i pomieszcze艅 produkcyjnych5. Wykonywanie obr贸bki wst臋pnej i termicznej warzyw, owoc贸w i grzyb贸w6. Przygotowywanie narz臋dzi i miejsca pracy7. Sporz膮dzanie sur贸wek, zak膮sek8. Sporz膮dzanie przetwor贸w i potraw z mleka9. Sporz膮dzanie da艅 z jaj, kasz, m膮ki10. Sporz膮dzanie zup, dodatk贸w do zup, sos贸w 11.Przygotowanie potraw z mi臋sa zwierz膮t rze藕nych, drobiu, dziczyzny i ryb12. Sporz膮dzanie deser贸w na ciep艂o i zimno13. Sporz膮dzanie napoj贸w14. Zapoznanie si臋 ze sposobami dekorowania i podawania posi艂k贸w 15. Sporz膮dzanie potraw dietetycznych16. Sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnej i staropolskiej17. Korzystanie z dokumentacji zak艂adu gastronomicznego18. Obs艂uga maszyn i urz膮dze艅
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Szymbark (pomorskie)
Ustawianie maszyn, konserwacja, naprawy
FLORIMA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-11-09 - Zgierz (艂贸dzkie)
przygotowanie posi艂ku , dbanie o porz膮dek
TIR-COMPLEX Tomasz Szafra艅ski - 2016-03-23 - Psary Ma艂e (wielkopolskie)