KUCHARZ PIZZERMAN Ruda 艢l膮ska oferta pracy MAREK PIECHACZEK
Stanowisko: KUCHARZ PIZZERMAN
Wynagrodzenie: od 14,76 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: gotowanie, przygotowywanie produkt贸w
Data publikacji: 2016-10-19
Lokalizacja: Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
Pracodawca: MAREK PIECHACZEK
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Chorzowska 1, 41-709 Ruda 艢l膮ska, powiat: m. Ruda 艢l膮ska, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: gotowanie, przygotowywanie produkt贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 14,76 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 godzinow膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ PIZZERMAN
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Ruda 艢l膮ska
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Ruda 艢l膮ska
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Ruda 艢l膮ska
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 14,76 PLN/godz
Data rozpocz臋cia pracy: 25.10.2016
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanepidowska
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: brak lub niepe艂ne podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: Ksi膮偶eczka sanepidu, niekoniecznie aktualna
Nazwa pracodawcy: MAREK PIECHACZEK
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rudzie 艢l膮skiej
Adres pracodawcy:
Chorzowska 1, 41-709 Ruda 艢l膮ska, powiat: m. Ruda 艢l膮ska, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, 艣wiadectwa pracy
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Ruda 艢l膮ska
Gmina pracodawcy: Ruda 艢l膮ska
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Ruda 艢l膮ska
Ulica pracodawcy: Chorzowska
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Pizzeria
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rudzie 艢l膮skiej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.10.2016
Oferta pracy wa偶na do: 18.11.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 19.10.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 19.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
LACH-US PRZEDSI臉BIORSTWO US艁UGOWO HANDLOWE LACHOWSKI - 2016-05-18 - 艢widnik (lubelskie)
Przygotowanie da艅
Bar Pod Gajem Halina Lenkiewicz - 2016-06-08 - Mo艅ki (podlaskie)
WG. STANOWISKA
P.H.U. PAWE艁 SZARKOWICZ - 2016-08-09 - Krosno Odrza艅skie (lubuskie)
Wykszta艂cenie kierunkowe - mile widziane; do艣wiadczenie zawodowe; ks. sanepidu; kuchnia 艣l膮ska; ch臋ci do pracy; miejsce pracy: So艣nicowice; 3/4 etatu
FIRMA US艁UGOWO HANDLOWA "RAJA" LANGER BERNARD - 2017-03-17 - So艣nicowice (艣l膮skie)
wg stanowiska
FOOD HUB Sp. z o.o. - 2017-11-24 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
wed艂ug stanowiska; Kontakt osobisty oraz tel.
Pizzeria - Restauracja "Toscania" - 2016-05-16 - Ustka (pomorskie)
Uk艂adanie menu, przygotowywanie da艅, przygotowywanie przek膮sek, przystawek, deser贸w, dbanie o czysto艣膰, dbanie o prawid艂owe magazynowanie 偶ywno艣ci.
Zak艂ad Produkcyjno-Handlowo-Us艂ugowy "Dana" Danuta Banaczek - 2017-03-28 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowanie potraw i posi艂k贸w
Magdalena Krausiewicz-Fidor Szkolne Schronisko M艂odzie偶owe WOJTEK - 2017-04-13 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
Kucharz w pensjonacie
Pensjonat Zamek Ders艂awa - 2017-12-29 - Busko-Zdr贸j (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywnaie potraw kuchni bengalskiej, znajomo艣膰 kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie 艣niada艅, ciast
Hotel Port 110 - 2016-08-01 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
- przygotowywanie menu i posi艂k贸w wed艂ug potrzeb i karty- dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy
ST INVESTMENTS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-05-08 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Wyr贸b pizzy w szamocie oraz wyr贸b sushi
PIZZERIA KR脫LEWSKA Zbigniew Sadowski - 2017-05-22 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
1. P.P.H.U. "Centrum" w Barcinie 2. Hotel-Restauracja, Pa艂ac M艂odocin w M艂odocinie - 2016-01-21 - M艂odocin (kujawsko-pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w, gotowanie, doprawianie, dekorowanie, zarz膮dzanie lud藕mi
Bar Familijny Mi艣 Mariusz Tylkowski - 2018-03-19 - Zel贸w (艂贸dzkie)
Przygotowanie posi艂k贸w r贸znych narodowo艣ci
kontakt przez PUP - 2016-10-18 - Nowy Targ (ma艂opolskie)
- Przygotowanie posi艂k贸w, wprowadzenie nowych receptur, dbanie o zachowanie zasad BHP, inne prace zlecone przez pracodawc臋.- Wynagrodzenie: 13,15 do 16 z艂/brutto/godzina. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony 1 rok. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Dla os贸b zainteresowanych mo偶liwo艣膰 pracy w niepe艂nym wymiarze czasu pracy na 1/2 lub 3/4 etatu.- Praca w godzinach: 11:30-19:30, w pi膮tek, sobot臋 w godzinach: 11:30-21:30. Wymagane wykszta艂cenie min. podstawowe. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 3 miesi膮ce w gastronomii. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia ---> Ksi膮偶eczka sanepidu b臋dzie wymagana podczas podj臋cia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmuj膮ca prac臋 50% oraz pracodawca 50%). Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (12:00-18:00) (Tel. 501-180-725) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Pocztowa 10, 40-002 Katowice).
REBURGER SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-04-20 - Katowice (艣l膮skie)
Komponowanie i wypiek pizzy.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie makaron贸w, zup, sa艂atek, da艅 obiadowych.
Chilli Pizza Zbigniew Nadolny - 2016-12-06 - Piecki (warmi艅sko-mazurskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napoj贸w w barze orientalnym, pomoc w przyrz膮dzaniu potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅, organizowanie pracy kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Ustro艅 (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w i obs艂uga sali jadalnej
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Szcz臋sne (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie p贸艂produkt贸w i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dba艂o艣膰 o porz膮dek i czysto艣膰 w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-12-30 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Praca wg standard贸w sieci, przygotowanie potraw wg standard贸w, samodzielna praca na stanowisku, dbanie o porz膮dek stanowiska pracy, przestrzeganie zasad HACCP. Wymagania: wykszta艂cenie min. 艣rednie gastronomiczne, min. 1 rok do艣wiadczenia na stanowisku, samodzielno艣膰, pasja do gotowania.
IZABELA FIGURSKA - 2017-03-07 - Rumia (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, zamawianie produkt贸w potrzebnych do wykonania posi艂k贸w, kontakt z klientem z Turcji
Recep Goktas Firma AY YILDIZ - 2017-10-09 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
Wykszta艂cenie minimum zawodowe, mile widziane do艣wiadczenie, znajomo艣膰 kuchni, pasja do gotowania. Przygotowywanie posi艂k贸w pod zam贸wienie klienta, obs艂uga imprez. Kontakt osobisty z pracodawc膮.
RESTAURACJA SZYKOWNA US艁UGI CATERINGOWE KATARZYNA PRUS - 2018-08-03 - Rybnik (艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Warszawa (mazowieckie)
m. in. przygotowywanie sos贸w, sa艂atek, pr贸b gastronomicznych; godz. pracy 7-15, kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 10-12
MIRKO Sp贸艂ka z o.o. - 2017-01-26 - G艂obino (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, organizowanie i projektowanie menu wed艂ug wewn臋trznych standard贸w. Zarz膮dzanie pozosta艂ym personelem kuchennym oraz dba艂o艣膰 o dobry kontakt z serwisem. Zapewnienie norm bezpiecze艅stwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-09-21 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy, kontrola jako艣ciowa wydawanych potraw, dbanie o prawid艂owe stany magazynowe, dbanie o w艂a艣ciw膮 ekspozycj臋 potraw, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy, odpowiednie zabezpieczenie towaru, dba艂o艣膰 o optymalizacj臋 koszt贸w produkcji kuchennej.Oferta r贸wnie偶 dla os贸b z orzeczeniem o niepe艂nosprawno艣ci.Prosimy o przes艂anie CV na adres: rekrutacja (at) marche.com.pl lub kontakt tel. 505-771-672Informacja o ofercie w sali G, A
AMERICAN TRADING COMPANY SP. Z O.O. - 2015-11-30 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)