KUCHARZ- KUCHARKA Zel贸w oferta pracy Bar Familijny Mi艣 Mariusz Tylkowski
Stanowisko: KUCHARZ- KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w, gotowanie, doprawianie, dekorowanie, zarz膮dzanie lud藕mi
Data publikacji: 2018-03-19
Lokalizacja: Zel贸w (艂贸dzkie)
Pracodawca: Bar Familijny Mi艣 Mariusz Tylkowski
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Jana Kili艅skiego 40 A, 97-425 Zel贸w, powiat: be艂chatowski, woj: 艂贸dzkie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w, gotowanie, doprawianie, dekorowanie, zarz膮dzanie lud藕mi
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ- KUCHARKA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Zel贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艂贸dzkie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: be艂chatowski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Zel贸w
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 03.04.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: gotowanie, doprawianie, zarz膮dzanie lud藕mi
Nazwa pracodawcy: Bar Familijny Mi艣 Mariusz Tylkowski
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w 艁asku
Adres pracodawcy:
Jana Kili艅skiego 40 A, 97-425 Zel贸w, powiat: be艂chatowski, woj: 艂贸dzkie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艂贸dzkie
Powiat pracodawcy: be艂chatowski
Gmina pracodawcy: Zel贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Zel贸w
Ulica pracodawcy: Jana Kili艅skiego
Numer budynku pracodawcy: 40 A
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w 艁asku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.03.2018
Oferta pracy wa偶na do: 30.03.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 19.03.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 19.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przew贸z towar贸w na trasach mi臋dzynarodowych, za艂adunek i roz艂adunek towar贸w, wsp贸艂praca ze spedytorem; min.5 lat do艣wiadczenia w ruchu mi臋dzyanrodowym jako kierowca samochodu ci臋偶arowego
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Rozmierz (opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Malbork (pomorskie)
W艂a艣ciwe wykonywanie obr贸bki wst臋pnej i cieplnej przyrz膮dzonych potraw. Przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug obowi膮zuj膮cych nale偶no艣ci 偶ywno艣ciowych ze szczeg贸lnym uwzgl臋dnieniem technologii przygotowania jako艣ci, ilo艣ci oraz smaku. Wynagrodzenie: 1674 z艂 brutto + 47% premii. Praca wed艂ug grafiku od poniedzia艂ku do niedzieli.
O艣rodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2016-02-26 - Pruszk贸w (mazowieckie)
.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Z艂ot贸w (wielkopolskie)
wykszta艂cenie zawodowe, wymagane do艣wiadczenie w zawodzie,
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Zast臋pstwo za osob臋 przebywaj膮c膮 na zwolnieniu lekarskim. Kontakt osobisty w godz. 8.00-16.00. Podleg艂o艣膰 s艂u偶bowa: bezpo艣rednim prze艂o偶onym jest: kierownik gospodarczy, kierownik 艣wietlicyZakres obowi膮zk贸w wynikaj膮cych z art. 100 Kodeksu pracy:搂 1. Pracownik jest obowi膮zany wykonywa膰 prac臋 sumiennie i starannie oraz stosowa膰 si臋 do polece艅 prze艂o偶onych, kt贸re dotycz膮 pracy, je偶eli nie s膮 one sprzeczne z przepisami prawa lub umow膮 o prac臋.搂 2. Pracownik jest obowi膮zany w szczeg贸lno艣ci:1) przestrzega膰 czasu pracy ustalonego w zak艂adzie pracy,2) przestrzega膰 regulaminu pracy i ustalonego w zak艂adzie pracy porz膮dku,3) przestrzega膰 przepis贸w oraz zasad bezpiecze艅stwa i higieny pracy.
Szko艂a Podstawowa Nr 12 im. Kornela Makuszy艅skiego w Siedlcach - 2017-03-24 - Siedlce (mazowieckie)
przygptowywanie potraw kuchni wschodniej i ukrai艅skiej, sporz膮dzanie potraw i wyrob贸w gotowych.....
MAR-ROM M.JANISZEK I WSP脫LNICY. - 2016-10-05 - Dobrut (mazowieckie)
SPRZ膭TANIE KLATEK SCHODOWYCH ORAZ TEREN ZEWN臉TRZNY, PRZED SPOTKANIEM Z PRACODAWC膭 KONTAKT TELEFONICZNY
ZAK艁AD UTRZYMANIA CZYSTO艢CI POSESJA PAWE艁 BOROWIECSJA - 2017-07-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE M艁ODOCIANEGO DO ZAWODU (PRZYGOTOWANIE DO ZAWODU KUCHARZ)
kontakt przez OHP - 2018-08-21 - Zielona G贸ra (lubuskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Praca w charakterze kucharz w restauracji (Entremetier )
Schwab's Landgasthof Joachim Schwab - 2015-11-12 - Niemcy (Niemcy)
Opracowywanie proces贸w technologicznych wg szczeg贸艂owych plan贸w w zgodzie z wymogami oraz obowi膮zuj膮cymi procedurami i instrukcjami, analiza za艂o偶e艅 konstrukcyjnych, w艂a艣ciwy dob贸r parametr贸w oraz maszyn i urz膮dze艅 do poszczeg贸lnych proces贸w technologicznych.Wykszta艂cenie wy偶sze techniczne (kierunki preferowane: mechatronika, mechanika i budowa maszyn lub pokrewne),znajomo艣膰 podstawowych zagadnie艅 z zakresu obr贸bki skrawaniem, obr贸bki cieplno-chemicznej, znajomo艣膰 system贸w CAD/CAM, znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego i/lub niemieckiego w stopniu umo偶liwiaj膮cym rozumienie tekst贸w technicznych, kreatywno艣膰, umiej臋tno艣膰 analitycznego my艣lenia, inicjatywa i zaanga偶owanie.
Fabryka Obrabiarek "RAFAMET" S.A. - 2017-05-12 - Ku藕nia Raciborska (艣l膮skie)
uk艂adanie kostki brukowej
DECCO-BRUK Mateusz Lipa - 2018-02-01 - Opole Lubelskie (lubelskie)
Obs艂uga pieca konwekcyjnego, grilla, kebaba oraz gofrownicy.
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - 艁agiewniki Nowe (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Sklepy Spo偶ywcze Renata Maludzi艅ska J臋drzej贸w - 2018-01-24 - Skroni贸w (艣wi臋tokrzyskie)
naprawa maszyn i urz膮dze艅
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - 艢cinawa (dolno艣l膮skie)
wed艂ug stanowiska
PARTNERSHIP CATERING SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-12-29 - S艂omniki (ma艂opolskie)
Obs艂uga tokarki. Obs艂uga frezarki. Czytanie rysunku technicznego.
PRZEMYS艁AW SZYMA艃SKI PLOT ELECTRONICS - 2016-10-19 - Gajewo (warmi艅sko-mazurskie)
Zainteresowane osoby z profilem II powinny zg艂osi膰 si臋 do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracodawcy. Oferta pracy w ramach refundacji koszt贸w wyposa偶enia lub doposa偶enia stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Rybnik (艣l膮skie)
przygotowywanie p贸艂produkt贸w, da艅 i menu dla konsument贸w z oryginalnych przepis贸w kuchni wietnamskiej, zamawianie towar贸w i prowadzenie negocjacji z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
"WOK-WIET" DAI THANG TRAN - 2018-03-27 - Jab艂onowo (mazowieckie)
przygotowywanie potraw z menu
JACEK ADACH PIZZERIA "TROPKA" - 2018-09-18 - 呕yrard贸w (mazowieckie)
Pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w obiadowych , gotowanie w kantynie na Brzeziu (Elektrownia) ko艂o Opola.Praca w godzinach 7-15
TYTUS PUH Katarzyna Leszczy艅ska-Korol - 2017-10-19 - Brzezie (opolskie)
-
WIES艁AW BRZESKI O艢RODEK REHABILITACYJNO - WCZASOWY "BURSZTYN" - 2016-06-02 - Jantar (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w 偶艂obku
Mersey Sp. z o.o. - 2018-08-14 - Pu艂awy (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla przedszkolak贸w
Przedszkole Niepubliczne "Jag贸dki" - 2016-02-26 - Zambr贸w (podlaskie)
Znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej i rosyjskiej, dodatkowo umiej臋tno艣膰 wprowadzania produktu lokalnego do oferty firmy.
ZENZERO POLSKA SP. Z O.O. - 2016-05-24 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
kreatywny, do艣wiadczenie zawodowe w pracy w restauracji
Cornes Steak House - 2015-11-12 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
przygotowanie potraw, dbanie o jako艣膰 na ka偶dym etapie produkcji, przestrzeganie zasad, procedur oraz standard贸w restauracji, dbanie o powierzony sprz臋t mienie i czysto艣膰 na stanowisku pracy, praca przez dwa dni po 12 godzin potem dwa dni wolnego r贸wnie偶 w weekendy i 艣wi臋ta
GRUPA 艁APAJ SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-04-06 - Zawiercie (艣l膮skie)
SZYKOWANIE I GOTOWANIE POTRAW
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)