KUCHARZ Międzyzdroje oferta pracy Cornes Steak House
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 750 PLN
Zakres obowiązków: kreatywny, doświadczenie zawodowe w pracy w restauracji
Data publikacji: 2015-11-12
Lokalizacja: Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Cornes Steak House
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Światowida 14, 72-500 Międzyzdroje, powiat: kamieński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
kreatywny, doświadczenie zawodowe w pracy w restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 750 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: wysokość wynagrodznia brutto - do uzgodnienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Międzyzdroje
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kamieński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Międzyzdroje
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 750 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.11.2015
Nazwa pracodawcy: Cornes Steak House
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kamieniu Pomorskim
Adres pracodawcy:
Topolowa 5, 72-400 Kamień Pomorski, powiat: kamieński, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
osoba doświadczona, miła, uprzejma, o wysokiej kulturze osobistej, znajomość niemieckiego
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kamieński
Gmina pracodawcy: Kamień Pomorski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kamień Pomorski
Ulica pracodawcy: Topolowa
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kamieniu Pomorskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 12.11.2015
Data dodania oferty pracy: 09.11.2015
Oferta pracy ważna do: 20.01.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 09.11.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 09.11.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przyrządzanie potraw w małym punkcie gastronomicznym
TRAFART Kieszkowski Oktawian - 2017-06-07 - Koło (wielkopolskie)
Przygotowywanie i serwowanie dań obowiązujących w ofercie restauracji.
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków z gotowych produktów, -przygotowywanie kebaba. Praca na dwie zmiany: 9-17 / 17-1
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Opole (opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Rzeszów (podkarpackie)
j/w
Dedek - Hotele i Restauracje Sp. z o. o. - 2016-06-02 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej i europejskiej
PRZEDSIĘBIORSTWO HOTELE SP. Z O.O. - 2016-09-12 - Kwidzyn (pomorskie)
Dokonywanie obróbki wstępnej przygotowywanych posiłków, znajomość należności żywieniowych, przestrzeganie punktów kontroli HACCP, fachowe i zgodne z zasadami przestrzeganie przyrząconych posiłków
31 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W ZGIERZU (JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 2573) - 2018-07-10 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie potraw japońsko-koreańskich.Miejsce pracy: Wrocław Kontakt kandydatów z pracodawcą telefonicznyOferta znajduje się w sali: G
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, układanie menu, dbanie o czystość kuchni. Praca w godz.: 12-20, 2 razy w tygodniu - 12-22. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 507 520 261, e-mail: rszwaj2 (at) poczta.fm
FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWO - PRODUKCYJNA VERA RÓŻA SZWAJ - 2016-11-22 - Gniechowice (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków: przystawek, zup, dań głównych.
SAN S.C. Koppel A Wojnar - 2016-04-13 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw według kartu menu
Firma Handlowa Kolorada s.c. Marek Pilewicz, Barbara Pilewicz - 2017-03-08 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymanie czystości w miejscu pracy.
Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy "WODNIK" Wiesław Śliwka - 2016-04-14 - Firlej (lubelskie)
Przygotowanie posiłków, obróbka produktów
"PERŁA" spółka cywilna Katarzyna Korkus, Anita Kulejewska - 2018-02-27 - Posmykowizna (łódzkie)
wykonywanie zleceń wg dokumentacji technicznej
Fabryka Papieru i Tektury "BESKIDY" Spółka Akcyjna - 2017-03-09 - Wadowice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
Centrum Zdrowia i Rekreacji GEOVITA S.A. Warszawa , ul. Barska 28/30 - 2017-04-24 - Dąbki (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków.
FORNAL ANDRZEJ - USŁUGI HANDEL i GASTRONOMIA - 2016-12-13 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Obsługa klienta, kontakt z klientem, obsługa urządzeń biurowych
Styrnol Sonia Towarzystwo Kredytowe - 2016-08-18 - Rydułtowy (śląskie)
przygotowywanie posiłków
HOTEL PAWŁOWSKI SP. Z O.O - 2017-03-01 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowywanie potrawobróbka produktów
Zespół Pałacowo-Parkowy im. Jana Witkowskiego, Magdalena Witkowska - 2017-11-16 - Bądzów (dolnośląskie)
przygotowywanie pizzy
PIZZERIA DESPERADO - 2015-12-18 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie posiłków typowych dla kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Sandomierz (świętokrzyskie)
przygotowywanie zamówionych dań, dbałość o czystość w kuchni.
SEALAND TRAVEL AND LOCATIONS SP. Z O.O. TRYGORT - 2017-02-20 - Trygort (warmińsko-mazurskie)
-przygotowywanie posiłków a la carte (kuchnia regionalna)-doświadczenie w przygotowaniu i gotowaniu dań z produktów świeżych
Gasthaus & Pension am Kurfürstendamm KG - 2016-03-24 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowywania dań, nadzór nad jakością zamawianych produktów, rozdzielanie pracy, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, współpraca z chińskim kierownictwem i Zarządem
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie psoiłków, dobra organizacja miejsca pracy
Pizzeria DEGUSTARE - 2018-06-18 - Żywiec (śląskie)
• współpraca z Szefem Kuchni i innymi pracownikami kuchni, • przygotowywanie potraw zgodnie ze standardem Hotelu, • dbanie o estetykę potraw, • dbanie o porządek w miejscu pracy, • zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług,
Collis spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-01-11 - Olchowiec (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniem
Walczyk Sara BONANZA - 2016-01-08 - Wodzisław Śląski (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Kora sp.z o.o. - 2017-03-17 - Marcinowa Wola (warmińsko-mazurskie)
nauka organizacji szkoleń i seminariów, ksiegowania faktur, sporządzania kosztorysów
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Rumia (pomorskie)