KUCHARZ Firlej oferta pracy Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy "WODNIK" Wiesław Śliwka
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, utrzymanie czystości w miejscu pracy.
Data publikacji: 2016-04-14
Lokalizacja: Firlej (lubelskie)
Pracodawca: Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy "WODNIK" Wiesław Śliwka
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wczasowa 2, 21-136 Firlej, powiat: lubartowski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, utrzymanie czystości w miejscu pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Firlej
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubartowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Firlej
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2016
Data zakończenia pracy: 30.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy:
Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy "WODNIK" Wiesław Śliwka
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lubartowie
Adres pracodawcy:
Wczasowa 2, 21-136 Firlej, powiat: lubartowski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt telefoniczny bezpośrednio z pracodawcą lub CV na adres e-mail.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Godziny : 8:00 -16:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: lubartowski
Gmina pracodawcy: Firlej
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Firlej
Ulica pracodawcy: Wczasowa
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy: Ośrodek wypoczynkowy
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lubartowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.04.2016
Oferta pracy ważna do: 31.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 14.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 14.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przyrządzanie dań według menu
P.P.H.U HEN-MAR S.C. HENRYK JANKÓW I MAREK JANKÓW - 2016-09-22 - Iłowa (lubuskie)
przygotowywanie posiłków, ustalanie karty dań, znajmość zasad dotyczących żywienia.Dwie lokalizacje: ul. Basztowa 2;K.Odnowiciela 22
ARTE Sp. z o.o. - 2018-04-18 - Świdnica (dolnośląskie)
opieka nad końmi sportowymi
kontakt przez PUP - 2018-02-08 - Augustówek (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, obsługa klientów.
kontakt przez PUP - 2018-04-09 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
przygotowywanie surowców do produkcji wyrobów garmażeryjnych, sporządzanie wyrobów mięsnych, mącznych, porcjonowanie i dekorowanie wyrobów,
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Gniezno (wielkopolskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
•Przygotowanie posiłków zgodnie z przyjętymi normami i wg jadłospisów•Współpraca z zespołem•Delegowanie zadań i koordynacja pracy pomocy kuchennych •Aktywny udział w szkoleniu pomocy kuchennych •Dbanie o powierzone mienie •Realizacja zadań w oparciu o standardy ISO, HACCP•Przestrzeganie zasad bhp, porządku i higienyPraca na czas określony 01.02.2018-01.02.2022Godzina zakończenia pracy : 22:00Oferta dla osób pełno i niepełnosprawnychKontakt z pracodawcą: rekrutacja.pl.atal (at) atalianworld.com lub 661991595, 661 991 500
Aspen Res Sp. z o.o. - 2017-12-28 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie pizzy, burgerów i potraw kuchni tunezyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Poznań (wielkopolskie)
sprzedanie ofert handlowych, prowadzenie negocjajcji, utzrymywanie kontaktu z klientem tworzenie ofert opartych na czytaniu i tworzeniu rysunków technicznych, schematów
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, pomoc przy organizacji imperz okolicznościowych
Firma Handlowo-Usługowa ROLMET sp.j. - 2016-04-19 - Opatkowice (małopolskie)
praca samodzielna
Usługi Gastronomiczne Sylwia Zarzycka - 2015-12-28 - Gadka (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni wschodniej pod nadzorem ormiańskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Legionowo (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posiłów w żywieniu zbiorowym
43 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Świętoszowie - 2016-12-13 - Świętoszów (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań, sporządzanie list zakupów, przygotowywanie zamówień - catering. Godziny pracy: 7-15 i 9-17. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 501 207 900.
"RORO" Mirosław Rychel - 2017-02-28 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie, smażenie i wydawanie dań rybnych
VITAMINKA Marzena Nasiadka - 2018-06-13 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
-obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, zatowarowanie sklepu.
SZMIZJERKA Sp. z o.o. - 2016-03-03 - Łapy (podlaskie)
obróbka warzyw i mięsa, obróbka termiczna, wydawanie posiłków
BISTRO food&music Jarosław Sarnowski - 2016-10-13 - Małkinia Górna (mazowieckie)
-
MŁODZIEŻOWY OŚRODEK WYCHOWAWCZY - 2016-01-20 - Rewal (zachodniopomorskie)
kucharz, sporządzanie potraw
POLHOLDING ANNA POL - 2018-02-09 - Mielec (podkarpackie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie gastronomiczne imprez okolicznościowych, przygotowywanie dań do restauracji
Zajazd Korona - 2018-03-06 - Żelków (mazowieckie)
kucharz
Hotel "BRISTOL" Tadeusz Nosek - 2018-06-22 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
TOSCANA s.c. - 2017-03-08 - Płońsk (mazowieckie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-03-15 - Radom (mazowieckie)
Sporządzanie potraw kuchni tajskiej, opracowywanie menu kuchni tajskiej, przepisów, proporcji tajskiej.Opracowywanie nowości kulinarnych wg.tajskich tradcycji kulinarnych.
SHOKO GRANOWSKI SPÓŁKA JAWNA - 2017-02-27 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowanie posiłków, pomoc głównemu kucharzowi
"HANDEL I GASTRONOMIA" JADWIGA OSADOWSKA - 2016-02-10 - Unieście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Praca w godz. 8-18 (w systemie 2 dni pracy - 2 dni wolne) w Nowej Hucie.
NOWOHUCKI SŁOIK S.C. JOANNA MIC, MARTA SYROWIECKA - 2018-04-20 - Kraków (małopolskie)
praca wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Legnica (dolnośląskie)
kucharz - pomoc kuchenna
Danuta Malisz 1) Przedsiębiorstwo "VICTORIA" 2) POLCAR Spółka Cywilna Danuta Malisz, Marek Malisz - 2017-09-29 - Olszyny (małopolskie)
sprzedaż hurtowa
Spółdzielnia Handlowo Produkcyjna w Olsztynku - 2017-12-14 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)