KUCHARZ Wodzisław Śląski oferta pracy Grotrans B & B Groeger P.U.H. Spółka Jawna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2017-03-29
Lokalizacja: Wodzisław Śląski (śląskie)
Pracodawca: Grotrans B & B Groeger P.U.H. Spółka Jawna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Pszowska 307, 44-373 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wodzisławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.04.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętność przygotowywania potraw
Nazwa pracodawcy: Grotrans B & B Groeger P.U.H. Spółka Jawna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Adres pracodawcy:
Pszowska 307, 44-373 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: wodzisławski
Gmina pracodawcy: Wodzisław Śląski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wodzisław Śląski
Ulica pracodawcy: Pszowska
Numer budynku pracodawcy: 307
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 29.03.2017
Data dodania oferty pracy: 28.03.2017
Oferta pracy ważna do: 28.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 28.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 28.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań zgodnie z obowiązującym menu i ich wydawanie, przestrzeganie przepisów BHP i zasad systemu HACCP, sprzątanie stanowiska pracy.
Kontrahent Urzędu - 2017-07-26 - Gdańsk (pomorskie)
- przygotowywanie dań i potraw- system pracy: 2 dni od 10:00 do 20:00 i 2 dni wolnego
BAC ROBERT "BEA" RESTAURACJA POKOJE GOŚCINNE - 2017-06-06 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Nauczanie biologii
Szkoła Podstawowa nr 3 im Zbigniewa Herberta - 2017-10-26 - Wronki (wielkopolskie)
Stałe trasy krajowe,
Handel i Usługi Transportowe Grzegorz Łos - 2018-01-11 - Olesno (małopolskie)
kucharz
Catering-express spółka cywilna B. Strzelec, T. Edries, M. Postupalski - 2016-12-05 - Oświęcim (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.Godziny pracy: 6:00 -14:00
Wojewódzki Ośrodek Lecznictwa Odwykowego i Zakład Opiekuńczo-Leczniczy w Gorzycach - 2018-05-08 - Gorzyce (śląskie)
zgodnie z dołączonym do wniosku programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Żywiec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, porcjowanie mięsa
"AMICUS" Spółka Cywilna - 2018-08-01 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
wg. zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Radomsko (łódzkie)
-
MŁODZIEŻOWY OŚRODEK WYCHOWAWCZY - 2016-01-20 - Rewal (zachodniopomorskie)
OBSŁUGA FORMALNO-ORGANIZACYJNA ORAZ MERYTORYCZNA SZKOLENIA SPECJALIZACYJNEGO W DZIEDZINIE PIELĘGNIARSTWA GINEKOLOGICZNO-POŁOŻNICZEGO W TYM: KONTAKT Z WYKŁADOWCAMI I KIEROWNIKAMI SPECJALIZACJI, NADZÓR NAD OPRACOWYWANIEM HARMONOGRAMÓW ZAJĘĆ, REALIZACJĄ ZAJĘĆ I JAKOŚCIĄ KSZTAŁCENIA, WYPISYWANIE UMÓW DLA WYKŁADOWCÓW, MONITORING ZAJĘĆ (KONTROLA I WIZYTACJA) TEORETYCZNYCH I STAŻOWYCH, PRZYGOTOWANIE EGZAMINU WEWNĘTRZNEGO ITP.
OŚRODEK KSZTAŁCENIA PODYPLOMOWEGO PIELEGNIAREK I POŁOŻNYCH SP. Z O.O. - 2018-01-08 - Rzeszów (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ DO SPRZEDAŻY W LOKALACH GASTRONOMICZNYM PRACODAWCY;WYMAGANIA: DOŚWIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DAŃ WG RECEPTUR KUCHNI ORIENTALNEJ (CHIŃSKIEJ);
JAROSŁAW FIGIEL - 2018-04-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przyjmowanie zamówień, przygotowywanie posiłków
Stanisław Białkowski - 2016-01-07 - Łódź (łódzkie)
Oklejanie folią ramek tv, kontrola jakości. Dyspozycyjność 24h, system dwuzmianowy (8-20.-, 20-8), 168 godzin miesięcznie, płatny dowóz pracowników.Informacja o ofercie w sali B.
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Kobierzyce (dolnośląskie)
Prace kuchenne, przygotowywanie pizzy oraz dowożenie kateringu.
Chata Mazurska Marek Pyśk - 2017-03-03 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków. Dbanie o czystość w miejscy pracy.
"PD" Dariusz Dziewa, Przemysław Dziewa s.c. - 2016-11-28 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
RESTAURACJA I PUB NIAGARA LESZEK BIEDNY - 2016-06-20 - Szamotuły (wielkopolskie)
Kucharz małej gastronomii
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Leżajsk (podkarpackie)
SPORZADZANIE DAŃ Z KARTY MENU DLA KLIENTÓW OBCOJĘZYCZNYCH W TYM KLIENTÓW Z UKRAINY, PRZYGOTOWANIE MENU UKRAIŃSKIEGO NA PODSTAWIE STRON INTERNETOWYCH
"VILLA HOFF" KARAPUDA & KARAPUDA Sp. J. - TRZĘSACZ - 2017-11-02 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
Gotowania, przyrządzanie potraw kuchni lokalnej i ukraińskiej , ustalaniemenu.
OPOLANKA Sp. z o.o. Sp. k - 2018-08-29 - Opole (opolskie)
przyrządzanie potraw, gramatiur, receptur. Praca wg zasad HCCP
kontakt przez PUP - 2016-11-30 - Zemborzyce Tereszyńskie (lubelskie)
Przygotowanie potraw kuchni bengalskiej oraz indyjskiej, według rezeptur spisanych w języku kraju pochodzenia potraw. Praca na 1/2 etatu, 4 godziny dziennie w godzinach 10:00-18:00 - restauracja Kebab Royal Tawa
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Ciechanowiec (podlaskie)
przygotowywanie posiłków w małej gastronomii
Cukiernictwo Restauracja Pokoje Gościnne NATA Eugeniusz Urbański - 2016-04-29 - Libiąż (małopolskie)
Wykonywanie rysunków (pejzaż, obraz) na ścianach wewnątzr budynkówOferta złożona w celu uzyskania informacji starosty o braku możliwości zaspokojenia potrzeb kadrowych w oparciu o lokalny rynek pracy
FASTERM Sp. z o.o. - 2016-08-29 - Płońsk (mazowieckie)
dbałość o jakość przyrządzanych potraw, pomoc w przygotowniu imprez okolicznościowych, dbalość o powierzony sprzęt i naczynia kuchenne, nauka sporządzania różnego rodzaju potraw.
Zakład Aktywności Zawodowej Zakład Produkcyjno-Usługowy "WSPÓLNA PASJA" - 2017-06-19 - Żory (śląskie)
-
FIRMA TURYSTYCZNO-HANDLOWA "ORKA" RADOSŁAW JAKUB KMITA - 2016-03-01 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
pomoc przy wypieku pieczywa, praca po 8-10 godzin od godz. 18.00 lub 20.00 lub 21.00
PIEKARNIA ROGALIK - 2016-05-31 - Pruszków (mazowieckie)