KUCHARZ Radomsko oferta pracy CATERING GROUP Centrum-Południe Spółka Cywilna MIROSŁAW DREWNIAK, WALDEMAR HOŁÓWKA & MARCIN STAŃCZYK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2017-11-08
Lokalizacja: Radomsko (łódzkie)
Pracodawca: CATERING GROUP Centrum-Południe Spółka Cywilna MIROSŁAW DREWNIAK, WALDEMAR HOŁÓWKA & MARCIN STAŃCZYK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Duńska 22, 97-500 Radomsko, powiat: radomszczański, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Radomsko
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: radomszczański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Radomsko
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.11.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, kierunek: kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Nazwa pracodawcy:
CATERING GROUP Centrum-Południe Spółka Cywilna MIROSŁAW DREWNIAK, WALDEMAR HOŁÓWKA & MARCIN STAŃCZYK
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Radomsku
Adres pracodawcy:
Tysiąclecia 2, 97-500 Radomsko, powiat: radomszczański, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: radomszczański
Gmina pracodawcy: Radomsko
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Radomsko
Ulica pracodawcy: Tysiąclecia
Numer budynku pracodawcy: 2
Nazwisko osoby zgłaszającej: Waldemar Hołówka
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Radomsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.11.2017
Oferta pracy ważna do: 08.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 08.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 08.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wydawanie posiłków restauracyjnych, wydawanie posiłków dla grup zorganozowanych, przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami. Równoważny system czasu pracy.
PHU Agnieszka Żurakowska Dębowe Wzgórze - 2016-09-14 - Pokrzywna (opolskie)
Przygotowanie bufetu sałatkowego.
"P & T INVESTMENT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" SPÓŁKA KOMANDYTOWA" - 2017-03-20 - Gdynia (pomorskie)
Obsługa kucharska kuchni oraz nadzór nad właściwym przygotowywaniem potraw kuchni ukrainskiej, rosyjskiej i gruzinskiej.
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Krasna (podkarpackie)
•przyjmowanie, właściwe przechowywanie i wydawanie towaru z magazynu•prawidłowe dokonywanie załadunku i zabezpieczanie towaru przed uszkodzeniami w czasie transportu•prowadzenie dokumentacji magazynowej zgodnie z obowiązującymi zasadami•kontrolowanie terminów przydatności produktów •układanie towarów za pomocą wózka widłowego jak i praca ręczna - bez użycia sprzętuKontakt z pracodawcą: KADRY (at) BECHCICKI.PL lub 713352415.Informacja o ofercie w sali D
AB Bechcicki Sp. z o.o. - 2016-02-22 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni hotelowej - lepienie pierogów, przygotowanie bigosu, pieczenie ciast. Kuchnia zdrowa, domowa. Praca na gotowych recepturach.
Firma PROTEA Niechajczyk Sp. Jawna - 2016-08-22 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Brak danych
Saw Patrycja Sawicka - 2016-04-29 - Gdynia (pomorskie)
Gotowanie, produkcja posiłków
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA EMILIA SZERWIŃSKA - 2018-03-14 - Suwałki (podlaskie)
koordynowanie oraz nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem pracy kuchni, przygotowywanie dań kuchni orientalnej, znajomość kuchni tajskiej, przepisów, receptur, przypraw
SOFRA RENATA CHĄDZYŃSKA ZIEMAK - 2017-12-19 - Marki (mazowieckie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-03-18 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
ŚCISŁA WSPÓŁPRACA Z SZEFEM KUCHNI, KOORDYNOWANIE PRACY POSZCZEGÓLNYCH ZESPOŁÓW, REPREZENTOWANIE SZEFA POD JEGO NIEOBECNOŚĆ, PRZYGOTOWANIE POTRAW I POSIŁKÓW DLA GOŚCI HOTELOWYCH, PRZYJMOWANIE DOSTAW, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI NA STANOWISKU PRACY
FOLWARCZNA GÓRSKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2017-07-10 - Gdynia (pomorskie)
Utrzymanie czystości i części wspólnych.Praca w godz. 7-15 na umowę zlecenie w Kołobrzegu, po miesięcznym okresie próbnym możliwość zatrudnienia na umowę o pracę, również w weekendy. Pracodawca zapewnia wyżywienie.
Relaks Nad Morzem Grażyna Piróg - 2016-05-11 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
praca: Baszta ŻODYŃ TEL.B.CICHY 602 539 640KAUKASKA WOLSZTYN A.CHOROSZY 602 764 177
ZAKŁADY GASTRONOMICZNO - HOTELARSKIE A. CHOROSZY B. CICHY Wolsztyn - 2016-05-18 - Wolsztyn (wielkopolskie)
reczna obróbka metali na zimno, konserwowanie i naprawa urządzeń komunalnych, łączenie elementów w procesie spawalniczym
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Szamotuły (wielkopolskie)
Praca w restauracji, samodzielne przygotowywanie potraw. Praca w godz. 12.00-23.00, weekend do 01.00.
K&M INVEST S.C. Karol Chraniuk Mateusz Lewocki - 2016-02-15 - Siedlce (mazowieckie)
przygotowywanie potraw zgodnie ze sporządzonym jadłospisem, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie czystości, obróbka wstępna warzyw i owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków, przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno - sanitarnych
Dom Pomocy Społecznej w Białymstoku - 2018-03-27 - Białystok (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI POLSKIEJ
kontakt przez OHP - 2017-01-03 - Stare Czarnowo (zachodniopomorskie)
-przygotowanie i wydawanie potraw,-utrzymanie kuchni w czystości.
Hotel Tajty sp. z o.o. - 2017-02-22 - Wilkasy (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
2 Wojskowy Oddział Gospodarczy we Wrocławiu - 2017-08-24 - Brzeg (opolskie)
Przygotowywanie posiłków, zgodnie obowiązującymi normami żywieniowymi, dla ok. 95 dzieci w przedszkolu, razem z pomocą kuchenną
Przedszkole nr 10 - 2018-07-10 - Sopot (pomorskie)
przygotowanie posiłków kuchni indyjskiej
MD ASIF-UZ ZAMAN "KEBAB ROYAL TAWA" - 2017-04-05 - Starogard Gdański (pomorskie)
Prace związane z wykonywanym zawodem
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Narzym (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
F.P.U.H. "VIKTORIA" - 2016-11-17 - Smerek (podkarpackie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej, europejskiej
Perfect Magiczna Spiżarnia - 2017-03-24 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przeglady i remonty maszyn, diagnozowanie i likwidowanie przyczyn awarii, bieżąca kontrola prawidłowości działania zespołów i podzespołów mechanicznych maszyn i urządzeń, wykonywanie prób i badań diagnostycznych, przeprowadzanie weryfikacji zużytych części, ich regeneracji lub wymiany, realizacja zadań związanych z okresowymi i zaplanowanymi przeglądami i remontami (TPM) oraz czynności kontrolnych i konserwacyjnych zgodnie z dokumentacją obowiązującą w dziale utrzymania ruchu.
Szkło Spółka z o.o. - 2016-06-01 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, współpraca z pracodawcą wietnamskojęzycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków oraz deserów; przygotowywanie potraw na bieżąco, serwowanie posiłków; dwie zmiany (9-23); kontakt z pracodawcą telefoniczny (10-18) oraz e-mailowy.
FHU PEPE Dariusz Kanclerz - 2015-12-03 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowanie soków, napojów, ciastek, sałatek, utrzymanie czystości.
kontakt przez PUP - 2017-07-03 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, nadzór i kontrola nad wysokim standardem, estetyką i jakością potraw, przestrzeganie standardów pracy oraz obowiązujących zasad pracy w restauracji, wdrażanie nowych pomysłów i rozwiązań, dbałość o czystość i higienę pracy, nadzór nad współpracownikami, opracowanie nowych receptur i przepisów.
Martex Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe - 2017-03-09 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w ośrodku kolonijnym; wysokość wynagrodzenia min. 13 zł/ h, około 3000 zł netto miesięcznie; umowa na 2 miesiące
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "BAŁTYK" Mirosław Bujakowski - 2017-03-27 - Ustka (pomorskie)
praca w zawodzie kucharza
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Żywiec (śląskie)