KUCHARZ* Rybnik oferta pracy HDA WORK Sp. z o.o. Sp贸艂ka Komandytowa
Stanowisko: KUCHARZ*
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych; obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych; wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych; sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet;utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie,suszenie i polerowanie naczy艅
Data publikacji: 2018-11-22
Lokalizacja: Rybnik (艣l膮skie)
Pracodawca: HDA WORK Sp. z o.o. Sp贸艂ka Komandytowa
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: 44-200 Rybnik, powiat: m. Rybnik, woj: 艣l膮skieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych; obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych; wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych; sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet;utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie,suszenie i polerowanie naczy艅
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych; obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych; wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych; sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet;utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie,suszenie i polerowanie naczy艅
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ*
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Rybnik
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Rybnik
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Rybnik
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.12.2018
Data zako艅czenia pracy: 14.12.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: umiej臋tno艣ci manualne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
[Umiej臋tno艣膰 1] : aktualna ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 3
Nazwa pracodawcy: HDA WORK Sp. z o.o. Sp贸艂ka Komandytowa
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rybniku
Adres pracodawcy:
Jankowicka 1, 44-200 Rybnik, powiat: m. Rybnik, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Rybnik
Gmina pracodawcy: Rybnik
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Rybnik
Ulica pracodawcy: Jankowicka
Numer budynku pracodawcy: 1
Nazwisko osoby zg艂aszaj膮cej: Agnieszka Kuleta
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Rybniku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.11.2018
Oferta pracy wa偶na do: 13.12.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 29.11.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 22.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg stanowiska
Mi臋dzywojew贸dzka Sp贸艂dzielnia Us艂. Zak艂ad Pracy Chronionej Bydgoszcz ORW POLONEZ D膮bki - 2018-04-20 - D膮bki (zachodniopomorskie)
Gotowanie i wydawanie da艅 kuchni wega艅skiej, ro艣linnej; utrzymywanie porz膮dku na stanowisku pracy. Umowa o prace na czas okre艣lony. 1/2 etatu. jedna zmiana: 8:00-12:00, od poniedzia艂ku do pi膮tku. Proponowany okres zatrudnienia: 2 lata. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
wykonywanie pracy na stanowisko kucharz
Park Hotel SPA Buczy艅ski Sp.J. 艢wierad贸w Zdr贸j - 2017-01-25 - 艢wierad贸w-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Praca na stanowisku kucharz przetw贸rstwa rybnego. Pracodawca oferuje przyuczenie do pracy w zawodzie. Pracodawca zapewnia: bezp艂atny dow贸z do pracy z Gniewina, Krokowej, Choczewa, Strzeszewa, L臋borka, Linii, Wejherowa, Pucka, Karwie艅skich B艂ot, Redy, Gdyni (i mniejszych miejscowo艣ci zgodnych z tras膮 dowozu), pakiet socjalny, dodatkowe ubezpieczenie grupowe, pakiet medyczny TU ZDROWIE po roku pracy.
GRAAL SP脫艁KA AKCYJNA - 2018-04-30 - Kartoszyno (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸wObr贸bka wst臋pna produkt贸w
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - S艂upca (wielkopolskie)
referent do spraw udost臋pniania zasobu
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - S艂ubice (lubuskie)
praca w kuchni
PrintBeauty Ewa Kozikowska - 2018-04-05 - Pozna艅 (wielkopolskie)
- wydawanie i przyjmowanie towaru,- przyjmowanie zam贸wie艅.Przyucz臋 do zawodu magazyniera.
P.H.U TRAK - 2017-11-06 - Koluszki (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
kontakt przez PUP - 2018-02-20 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie potraw; nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych; dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni; dwie zmiany; praca od zaraz; kontakt z pracodawc膮 osobisty i telefoniczny w godzinach (12-18).
Zak艂ad Gastronomiczny Tawerna Adamek Andrzej Jakuczun - 2016-02-29 - S艂upsk (pomorskie)
praca w kuchni du偶ego hotelu: przygotowywanie 艣niada艅 hotelowych, wsp贸艂praca z innymi pracownikami, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy; wysoko艣膰 wynagrodzenia do uzgodnienia
L&P Sp. z o.o. - 2016-05-10 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
- obr贸bka wst臋pna warzyw, owoc贸w, mi臋s i ryb- przygotowanie posi艂k贸w wg receptur z menu zak艂adu- przygotowanie sztu膰c贸w, naczy艅, dekoracja talerza- dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy w kuchni- obs艂uga zmywarki
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Klimk贸wka (ma艂opolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie i gotowanie potraw i da艅 obiadowych
kontakt przez PUP - 2015-12-10 - Czarne (pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w DPS, z uwzgl臋3dnieniem obowi膮zuj膮cych diet. dbanie oczysto艣膰 na swoim stanowisku pracy i w pomieszczeniach kuchni. Przestrzeganie przepis贸w BHP i PPO呕
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Bartoszyce (warmi艅sko-mazurskie)
ustawianie obrabiarek celem wyprodukowania artyku艂贸w metalowych; obs艂uga i monitorowanie obrabiarek; wykrywanie wad i usterek maszyny; mierzenie wymiar贸w i kszta艂t贸w obrabianych przedmiot贸w za pomoc膮 przyrz膮d贸w pomiarowych; wymiana zu偶ytych element贸w maszyny;przygotowywanie harmonogram贸w produkcji
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Kolonia Poczesna (艣l膮skie)
Gotowanie i przyrz膮dzanie posi艂k贸w.
Mykytiuk Bohdan Handel Gastronomia Relax - 2016-05-05 - Skoroch贸w (opolskie)
Wymagana ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych. Mile widziane do艣wiadczenie. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
TED PUB FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA WOWRA TADEUSZ - 2015-12-11 - Czerwionka-Leszczyny (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w w barze z domowymi obiadami
BAR BERNI DAMIAN BERNA艢 - 2017-12-28 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Brak danych
Morawiec Aleksandra Morawiec - 2016-09-05 - Doruch贸w (wielkopolskie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej zgodnych z karta da艅, dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 13,09 z艂/brutto/godzina. Praca na umow臋 zlecenie na 1 rok, z mo偶liwo艣ci膮 podpisania kolejnej umowy.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 11:00-23:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne lub inna szko艂a gastronomiczna. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 2 lata na podobnym stanowisku w gastronomii. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna). Wymagana umiej臋tno艣膰 samodzielnej pracy na stanowisku, umiej臋tno艣膰 pracy zespo艂owej, znajomo艣膰 podstawowych zasad sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Katowice (艣l膮skie)
Brak danych
32 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy - 2017-11-14 - Hrubiesz贸w (lubelskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Zielona G贸ra (lubuskie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem stazu oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppo偶.,- przygotowywanie sur贸wek, da艅 zimnych i ciep艂ych, gotowanie zup,- pieczenie, sma偶enie gotowanie i duszenie mi臋s,- zapoznanie si臋 i stosowanie do HACCP.
kontakt przez PUP - 2016-01-18 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie ciasta na pierogi; pomoc w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Zgierz (艂贸dzkie)
Sporzadzanie r贸偶nego rodzaju potraw oraz potraw z podrob贸w i wyrob贸w garma偶eryjnych w piecu konwektowo-parowym.
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Jug贸w (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-17 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
VERSAL EXCLUSIVE Karol Spinda - 2016-09-15 - Tarn贸w (ma艂opolskie)