KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ K/M (J. WIETNAMSKI) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ K/M (J. WIETNAMSKI)
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: j.w.
Data publikacji: 2018-09-17
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca w godz. 10-18
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ K/M (J. WIETNAMSKI)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 26.09.2018
Data zakończenia pracy: 26.09.2021
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
wietnamski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Kuchnia wietnamska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe, kierunek/specjalność: kucharz, znajomość kuchni wietnamskiej, doświadczenie zawodowe: 3 miesiące, dobra znajomość j. wietnamskiego w mowie i w piśmie. Obowiązki: przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 17.09.2018
Oferta pracy ważna do: 26.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 17.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 17.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-05 - Trzciel (lubuskie)
Ścisła współpraca z Szefem Kuchni, koordynowanie pracy poszczególnych zespołów, reprezentowanie Szefa pod jego nieobecność, przygotowanie potraw i posiłków dla gości hotelowych, przyjmowanie dostaw, utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
FOLWARCZNA GÓRSKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2017-06-19 - Gdynia (pomorskie)
gotowanie, wyroby garmażęryjne
SMAKOSZ Kazimiera Nabielec i Kamila Nabielec, Anna Nabielec - 2016-02-15 - Świebodzice (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o porządek na stanowisku pracy.
OLIMP Jarosław Pelpliński - 2016-04-22 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE ANITA ŚMIGIELSKA - 2016-10-19 - Obrzycko (wielkopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Wykształcenie gastronomiczne mile widziane; min. 3 lata doświadczenia zawodowego; kreatywność; umiejętność pracy w zespole; samodzielne prowadzenie kuchni; 2 zmiany; miejsce pracy Gliwice;
"INTERCOM" PIOTR JEZIK, MICHAŁ JEZIK, KRZYSZTOF SKROBACKI S.C. - 2018-04-04 - Gliwice (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Warszawa (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc w przygotowaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich lub indyjskich
kontakt przez PUP - 2018-01-09 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowanie pizzy, dbanie o porzadek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - Łódź (łódzkie)
do uzgodnienia
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 2 W RZESZOWIE - 2016-12-01 - Rzeszów (podkarpackie)
gotowanie dań garmażeryjnych i innych potraw, utrzymanie porządku na swoim stanowisku pracy
RESTAURACJA ANNA DE CROY JAROSŁAW DOMARADZKI - 2017-06-22 - Słupsk (pomorskie)
Gotowanie, przygotowywanie potraw w kuchni hotelowej
kontakt przez PUP - 2018-01-16 - Łódź (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Warszawa (mazowieckie)
piecowy - prace pomocnicze - stanowisko do przyuczenia
Zakład Cukierniczy Joker Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa - 2017-07-20 - Miejska Górka (wielkopolskie)
praca w kuchni, przygotowywanie posiłków
FRESCO Paweł Szwedek - 2016-09-13 - Suwałki (podlaskie)
praca w kuchni - przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Wiechlice (lubuskie)
obowiązki kucharza w restauracji
"MARS" Spółka Cywilna Jerzy Drążkowski, Anna Drążkowska, Piotr Drążkowski, Daniel Drążkowski - 2017-11-14 - Chełmno (wielkopolskie)
Przygotowanie półproduktów takich jak sosy, warzywa, pasty w restauracji. Obsługa grilla, robienie burgerów.
TOKO SUSHI S.C. - 2018-01-09 - Rumia (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Warszawa (mazowieckie)
Wykształcenie zawodowe lub średnie; doświadczeniw zawodowe; aktualna książeczka do celów sanitarno epidemiologicznych; umiejętność pracy w zespole; zakres obowiązków: przyjęcie towaru, obróbka wstępna surowca, produkcja posiłków (śniadania, zupy, dania mięsne, bistro, jarskie, dietetyczne), dbałość o produkt, jakość , smak, dbanie o czystość i porządek na terenie kuchni oraz restauracji, obsługa zleceń specjalnych lunch, bankiety; trzy zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
EVER CLEANING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-19 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Firma Gastronomiczno-Handlowa "M.J. PULS" Marian Jaroszewski - 2017-04-03 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw znajomość kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - Biały Dunajec (małopolskie)
Przygotowanie dań arabskich, potraw arabskich.
"Kebab Turecki" Małgorzata Więckowska - 2018-02-22 - Kraszewo (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
Grotrans B & B Groeger P.U.H. Spółka Jawna - 2017-05-22 - Wodzisław Śląski (śląskie)
• przygotowanie posiłków mięsnych, zup, surówek w przedszkolu,• pakowanie posiłków wg listy przewozowej,• dbanie o porządek w miejscu pracy,
Level Work Artur Chrząszcz - 2018-08-23 - Ząbki (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej,bangladeskiej,odczytywanie oryginalnych receptur i przepisów.
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Kutno (łódzkie)
Naprawa maszyn ogrodniczych (pilarki, kosiarki itp.)
kontakt przez PUP - 2017-07-19 - Pniewy (wielkopolskie)