KUCHARZ Orch贸w oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: wg programu sta偶u
Data publikacji: 2017-02-15
Lokalizacja: Orch贸w (艂贸dzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Orch贸w, powiat: 艂aski, woj: 艂贸dzkieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w: wg programu sta偶u
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Orch贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艂贸dzkie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艂aski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpocz臋cia pracy: 05.03.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w 艁asku
Adres pracodawcy:
Objazdowa 4, 98-100 艁ask, powiat: 艂aski, woj: 艂贸dzkie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艂贸dzkie
Powiat pracodawcy: 艂aski
Gmina pracodawcy: 艁ask
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: 艁ask
Ulica pracodawcy: Objazdowa
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w 艁asku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data dodania oferty pracy: 15.02.2017
Oferta pracy wa偶na do: 15.03.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 15.02.2017
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
Podobne oferty pracy
- 艂膮czenie element贸w odzie偶y sportowej, szycie g贸rnych i dolnych cz臋艣ci odzie偶y, - dopasowanie grafiki na cz臋艣ciach odzie偶y- wykonywanie r贸偶nych czynno艣ci recznych wynikaj膮cych z technologicznego procesu szycia odzie偶y- fastrygowanie, obrzucanie i podszywanie kraw臋dzi- przyszywanie zdobie艅- przyszywanie i mocowanie r贸偶nego rodzaju zapi臋膰- ci臋cie, wci膮ganie i zszywanie gumy
SMART WORK LOGISTICS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-08-11 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Szar贸w (ma艂opolskie)
-
KARAWAJCZYK, PRZYBYSZ S.C. - 2016-01-14 - Supra艣l (podlaskie)
przygotowywanie potraw regionalnej kuchni ukrai艅skiej, obliczanie warto艣ci od偶ywczej potraw, wynagane 2 lata do艣wiadczenia w zawodzie,
Owczarek Tomasz - 2017-02-07 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Praca na kuchni.
SZK脫艁KARSTWO OZDOBNE METALEX GRUDZI艃SKI J脫ZEF - 2016-06-01 - Konin (wielkopolskie)
praca w kantynie, w du偶ym francuskim zak艂adzie produkcyjnym
PHU SILVER Sylwia Religa - 2017-07-06 - Chorz贸w (艣l膮skie)
kucharz
KAMI DOROTA STANKIEWICZ DAR艁OWO - 2016-05-10 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
prace biurowe
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w formie bufetu na 艣niadanie.Przygotowywanie obiadokolacji.
Yes Beata 呕ytka Consulting - 2018-11-15 - Martiany (warmi艅sko-mazurskie)
Kucharz
CITY PARK POZNA艃 Sp. z o.o., Sp. komandytowa - 2016-06-28 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Kuchnia mi臋dzynarodowa.Umowa zlecenie: 12 MIESIECYilo艣膰 godzin w miesi膮cu oko艂o 168Kontakt z pracodawc膮: HALO (at) OKWINEBAR.COM
WINESTAR Sp. z o.o. - 2019-03-11 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂ak贸w na sto艂贸wce
Zesp贸艂 Plac贸wek Szkolno-Wychowawczo-Rewalidacyjnych w Cieszynie - 2016-12-02 - Cieszyn (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Saif Ullah LAZAT Restaurant and Kebab - 2016-10-03 - W臋gr贸w (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Olecko (warmi艅sko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 KUCHNI WIETNAMSKIEJ
kontakt przez PUP - 2019-02-19 - Bytom (艣l膮skie)
gotowanie - kuchnia polska
TELECATERING S.C. S.OGIERMAN K.BROL - 2016-09-06 - Siemianowice 艢l膮skie (艣l膮skie)
x
"OKR膭GLAK" s.c. Joanna i Maciej Dani艂owicz - 2018-06-08 - Bia艂ystok (podlaskie)
przygotowanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Stargard Szczeci艅ski (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Praca w godz. 8-18 (w systemie 2 dni pracy - 2 dni wolne) w Nowej Hucie.
NOWOHUCKI S艁OIK S.C. JOANNA MIC, MARTA SYROWIECKA - 2018-04-20 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej, wyk艂adanie towaru, uzupe艂nianie towaru
Nasz- Sklep S.A - 2017-04-29 - Gda艅sk (pomorskie)
sporz膮dzanie potraw zgodnie z receptur膮 i z zachowaniem zasad systemu HACCP
"Bati" Biernot Bo偶ena - 2017-08-14 - Cieszyn (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅, menu
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Jab艂onowo (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, przygotowywanie zam贸wie艅, organizacja pracy w艂asnej
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Pruszk贸w (mazowieckie)
Przygotowanie i wydanie potraw, dbanie o jako艣膰 i estetyk臋 da艅, ustalanie menu, sk艂adanie zam贸wie艅 na produkty w hutowniach, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci
Jerzy Maksimowski Pensjonat P艂ocko - 2016-10-27 - P艂ocko (pomorskie)
- Obr贸bkwa wst臋pna owoc贸w i warzyw,- Przygotowywanie i wydawanie posilk贸w,- Obs艂uga sprz臋tu w kuchni.
Samodzielny Publiczny Zesp贸艂 Opieki Zdrowotnej w Le偶ajsku - 2017-01-17 - Le偶ajsk (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
IRENA SZCZYPA - 2018-10-04 - Pu艂awy (lubelskie)
przyrz膮dzanie:hamos, falafel i kebab
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Bia艂obrzegi (mazowieckie)
sprzeda偶 towar贸w i us艂ug, obs艂uga klienta, przyjmowanie reklamacji, wysy艂ka zwrot贸w, wystawianie faktur, sporz膮dzanie zestawie艅 i raport贸w, zam贸wienia towar贸w z hurtowni
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw z zastosowaniem narz臋dzi , maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych, obr贸bka wst臋pna surowc贸w, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych, w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy, a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy, przestrzeganie przepis贸w bhp, p.po偶.
kontakt przez PUP - 2018-03-15 - Tomasz贸w Lubelski (lubelskie)