KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ Stargard Szczeciński oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Wynagrodzenie: do 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie potraw kuchni tureckiej
Data publikacji: 2015-12-15
Lokalizacja: Stargard Szczeciński (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Stargard Szczeciński, powiat: stargardzki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowanie potraw kuchni tureckiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: zł brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Stargard Szczeciński
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: stargardzki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: turecki, w mowie - biegły, w piśmie - biegły
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
min. 1 rok stażu pracy na stanowisku kucharz kuchni tureckiej
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
umiejętność przygotowania potraw kuchni tureckiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy w Stargardzie Szczecińskim
Adres pracodawcy:
I Brygady 35, 73-110 Stargard Szczeciński, powiat: stargardzki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Osoby zainteresowane ofertą pracy i spełniające wymagania pracodawcy proszone są o kontakt telefoniczny pod numerem tel. 795 798 198.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: stargardzki
Gmina pracodawcy: Stargard Szczeciński
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Stargard Szczeciński
Ulica pracodawcy: I Brygady
Numer budynku pracodawcy: 35
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy w Stargardzie Szczecińskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.12.2015
Oferta pracy ważna do: 21.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 15.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 15.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw, gotowanie.
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków dla podopiecznych ośrodka (śniadania, obiady i kolacje), nadzór nad właściwym przechowywaniem żywności oraz przestrzeganiem zasad BHP. Utrzymywanie porządku w kuchni.
SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY DLA DZIECI I MŁODZIEŻY NIEPEŁNOSPRAWNYCH - 2017-08-18 - Lublin (lubelskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej. Znajomość tradycyjnych receptur i przypraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Łódź (łódzkie)
PRZESTRZEGANIE HACCP, GOTOWANIE POSIŁKÓW, PRZYGOTOWANIE CATERINGÓWWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚC KUCHNI ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ, ZNAJOMOŚĆ HACCP, MINIMUM 2 LAT DOŚWIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
obsługa grila
POLSKIE TATRY - S.A. - 2018-04-27 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowywanie dań, menu.
kontakt przez PUP - 2015-11-23 - Błonie (mazowieckie)
przygotowywanie pizzy, burgerów i potraw kuchni tunezyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Poznań (wielkopolskie)
roboty wykończeniowe, docieplenia, tynki
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Gorzyce (podkarpackie)
przygotowanie potraw kuchni egipskiejOferta złożona w celu uzyskania informacji starosty na temat możliwości zaspokojenia potrzeb kadrowych o lokalny rynek pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Płońsk (mazowieckie)
'Prace gospodarcze
kontakt przez PUP - 2016-01-08 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłkówLokal otwarty w godzinach 8-24
kontakt przez PUP - 2017-12-19 - Kraków (małopolskie)
- przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy- kontrola jakościowa wydawanych potraw- dbanie o właściwą ekspozycję potraw- dbanie o czystość w miejscu pracy- odpowiednie zabezpieczenie towaru
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Wrocław (dolnośląskie)
praca
SZKOŁA PODSTAWOWA IM. JAN KANTEGO W ŚWILCZY - 2017-10-27 - Świlcza (podkarpackie)
Praca w szkole jako palacz węglowego pieca CO.
Zespół Publicznego Gimnazjum i Szkoły Podstawowej w Baninie - 2016-10-17 - Banino (pomorskie)
Przygotowanie posiłków w tradycyjnej kuchni ukraińskiej
Mieleszko Kamil OŚRODEK KORMORAN - 2016-06-21 - Sulęcin (lubuskie)
Przygotowywanie dań obiadowych oraz surówek. Praca na umowę o pracę w systemie równoważnym w godz. 7-19 w Kołobrzegu.
Good Food Margareta Stodoła - 2017-04-21 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
-
PRZEDSZKOLE MIEJSKIE NR 76 - 2017-01-10 - Łódź (łódzkie)
gotowanie, smażenie, pieczenie potraw
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie obiadów w stołówce szkolnej dla około 250 dzieci.
Szkoła Podstawowa Nr 17 - 2017-09-22 - Gdynia (pomorskie)
Przewóz osób
Eco-Trans S.C. - 2017-05-27 - Łeba (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie średnie zawodowe, mile widziane gastronomiczne, umiejętności: zmysł gastronomiczny, znajomość kuchni ukraińskiej, uprawnienia: aktualna książeczka sanepidu, doświadczenie zawodowe: min. pół roku, znajomość kuchni ukraińskiej, mile widziana znajomość j. angielskiego. Ogólny zakres obowiązków: przygotowanie potraw w/g oryginalnych receptur, dbanie o dobór składników najlepszej jakości, właściwe przechowywanie produktów, układanie menu oraz zarządzanie wydatkami na produkty spożywcze, przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie dań z kuchni orientalnej
Bar Hanoi - 2016-10-04 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Obróbka art. spożywczych do sporządzania dań obiadowych.
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Kraśnik (lubelskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków (kuchnia włska i polska)wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-07-03 - Wisła (śląskie)
• Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
- sporządzanie potraw,- stosowanie różnych procesów technologicznych,- praktyczne wykorzystanie poznanych zasad produkcji gastronomicznej,- przeprowadzanie obróbki wstępnej surowca,- posługiwanie się praktycznym sprzętem stołowym, naczyniami,- poznanie zasad i technik podawania i przygotowywania potraw.
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Gonice Drugie (wielkopolskie)
przygotowywanie dań sushi, potraw zimnych, gorących, maki, zup z owoców morza, sałatek, czyszczenie ryb, przygotowywanie dań z grilla
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Groń (małopolskie)
pomoc kuchenna
P.H.U. "WERTER" sp.j. TOMASZ SOBKOWIAK & MARCIN SOBKOWIAK - 2017-09-18 - Gryfice (zachodniopomorskie)
przygotowywanie pizzy od półproduktów do wyrobu gotowego
JACQ Marta Piwowarczyk - 2016-09-13 - Dęblin (lubelskie)