KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 400 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej. Znajomość tradycyjnych receptur i przypraw kuchni wietnamskiej
Data publikacji: 2016-03-10
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej. Znajomość tradycyjnych receptur i przypraw kuchni wietnamskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.03.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Znajomość tradycyjnych receptur i przypraw kuchni wietnamskiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.03.2016
Oferta pracy ważna do: 24.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 10.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 10.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW , PRZEKĄSEK
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
organizacja pracy kuchni, przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-04-26 - Tarnowskie Góry (śląskie)
kucharz małej gastronomii
KEBAR Tomasz Kuszyński - 2017-06-13 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
- Przyrządzanie posiłków dla 40 osób.- Wynagrodzenie: 13,70 zł brutto/godzinę. Praca na umowę zlecenie na czas nieokreślony.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 7:00-21:00 (6 godzin dziennie). Wymagania: mile widziane wykształcenie kierunkowe. Mile widziane doświadczenie w pracy jako kucharz. Aktualne orzeczenie lekarskie do celów sanitarno-epidemiologicznych. Kontakt telefoniczny (502-842-869) w godzinach: 8:00-16:00.
TOWARZYSTWO POMOCY IM. ŚW. BRATA ALBERTA - KOŁO KATOWICKIE - 2018-06-14 - Katowice (śląskie)
Praca w zawodzie kucharza
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Kraków (małopolskie)
Obsługa klienta, przygotowywanie imprez okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej i chińskiej, znajomośc receptur, przypraw i przepisów w/w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
FUNDACJA ROZWOJU KULTURY FIZYCZNEJ - 2017-09-08 - Puck (pomorskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Zarządzanie personelem,-Kontakt telefoniczny 608-629-144.
GTMC SP. Z O.O. - 2016-07-04 - Tczew (pomorskie)
Sporządzanie pizzy.
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "KRYSLEX" KRZYSZTOF ZACHARA - 2016-08-26 - Brzesko (małopolskie)
przygotowanie, wydawanie posiłków,
BONO Zbigniew Krzyżaniak - 2017-01-18 - Pszenno (dolnośląskie)
sporządzanie potraw kuchni arabskiej, sprzedaz z obsługa kast fiskalnej
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków dla grup zorganizowanych,śniadań hotelowych oraz obiadów abonamentowych
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Augustów (podlaskie)
przewóz towarów samochodem ciężarowym z ruchomą podłogą
Firma Usługowa TRANS-MAR M.Poniewierski Oleśnica - 2018-07-10 - Oleśnica (świętokrzyskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Pryzgoowywanie dań typu fast food oraz prostych dań obiadowych. Praca wyłącznie w piątki i w soboty w godz. 20.00 - 04.00. Proponowane wynagrodzenie na wykonanie wszystkich zleceń w miesiącu: 500 -700 zł brutto.
SM TRADE 2010 SP. Z O.O. - 2016-08-11 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowywanie potraw - Karczma JANDURA.Równoważny system czasu pracy w godz. 10-22, peny etat, możliwość nadgodzin.
"AL - TUR" Biuro Turystyczne Aleksander Durtka, Alina Durtka, Janeczko Krzysztof - Spółka Jawna - 2018-02-14 - Trześń (podkarpackie)
PRZYRZĄDZANIE POTRAW WG OPRACOWANYCH RECEPTUR, ZAMAWIANIE TOWARU, OBRÓBKA WSTĘPNA MIĘS
P.P.H.U. Paweł Borowski - 2017-06-07 - Brzeźno (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska
VEGA Sp. z o.o. - 2018-01-17 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań (kuchnia tradycyjna)
DEKO SMAKU Cezary Dębiec - 2017-11-14 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
praca jako kucharz
"QLT RESTAURANT & BAR" Sp. z o.o. - 2017-09-18 - Poznań (wielkopolskie)
jw.
STOŁECZNE CENTRUM OPIEKUŃCZO-LECZNICZE Sp. z o.o. - 2018-05-04 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków typu fast-food
FPUH "MAREK" MAREK ROZWADOWSKI - 2016-10-13 - Gdów (małopolskie)
przygotowywanie potraw dań głównych oraz deserwów tradycyjnej kuchni peruwiańskiej
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Rzeszów (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z PROCEDURAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W KUCHNI;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE GASTRONOMICZNE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI AMERYKAŃSKIEJ, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA W PRZYGOTOWYWANIU POTRW KUCHNI AMERYKAŃSKIEJ
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie obiadów, wypiek pizzy, pierogów, przygotowywanie makaronów,sałatek
SI JULITA MODLIBOWSKA - 2016-07-29 - Poznań (wielkopolskie)
Planowanie posiłków dla dzieci i ich przygotowanie. Przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych, HACCP.
Niepubliczne Przedszkole BIEDRONECZKA s.c. J. Kielmas i A. Teodorczuk - 2016-06-03 - Domanice (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw w odniesieniu żywności do menu, nadzorowanie jakości zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składników, ustalanie estetycznego sposobu podawania potraw, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, dopilnowanie porządku i przestrzeganie zasad higieny.
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Mieszkowice (zachodniopomorskie)
Ogólny zakres obowiązków: przygotowanie dań kuchni indyjskiej z zachowaniem receptur, zastosowaniem oryginalnych produktów, dbanie o czystość na stanowisku pracy, umiejętność pracy w zespole. Wymagania dotyczące kandydata: wykształcenie zasadnicze zawodowe; umiejętności znajomość kuchni hinduskiej; uprawnienia książeczka do celów sanitarno-epidemiologiczna; doświadczenie zawodowe min. 1 rok; znajomość języka angielskiego w stopniu podstawowym. Miejsce wykonywania pracy Lublin.
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Lublin (lubelskie)