KUCHARZ/PIZZER Dębica oferta pracy BAR "KUKURYKU" MICHAŁ KUŹMIK
Stanowisko: KUCHARZ/PIZZER
Wynagrodzenie: 2 500 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: KUCHARZ/PIZZER
Data publikacji: 2019-03-12
Lokalizacja: Dębica (podkarpackie)
Pracodawca: BAR "KUKURYKU" MICHAŁ KUŹMIK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:RZESZOWSKA 75, 39-200 Dębica, powiat: dębicki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: KUCHARZ/PIZZER
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 500 - 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/PIZZER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dębica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: dębicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Dębica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 500 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.03.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANEPIDOWSKA
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE
Nazwa pracodawcy: BAR "KUKURYKU" MICHAŁ KUŹMIK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Dębicy
Adres pracodawcy:
RZESZOWSKA 75, 39-200 Dębica, powiat: dębicki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, SKIEROWNIE
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: dębicki
Gmina pracodawcy: Dębica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Dębica
Ulica pracodawcy: RZESZOWSKA
Numer budynku pracodawcy: 75
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Dębicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.03.2019
Oferta pracy ważna do: 31.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 12.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 12.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dobrej jakości dań, zachowanie czystości i higieny pracy, stosowanie zasad HACCP.
REMS Sp.z o .o. RESTAURACJA PUCHACZÓWKA - 2016-11-25 - Sienna (dolnośląskie)
Staż organizowany przez GUP. Prace administracyjno - biurowe wynikające ze specyfiki danego wydziału.
kontakt przez PUP - 2019-02-06 - Gdańsk (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW RAU, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POSIŁKÓW WEDŁUG KUCHNI RAU, UMIEJĘTNOŚĆ TWORZENIA DAŃ RAU(SUROWYCH), KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH DO PRACY,
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Prace administracyjno-biurowo-księgowe
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW KUCHNI WSCHODNIEJ, OBRÓBKA PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH OWOCÓW I WARZYW ORAZ MIĘSA, RYB I OWOCÓW MORZA. WYMAGANE WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE.UMIEJĘTNOŚĆ PRZYRZĄDZANIA POSIŁKÓW KUCHNI WSCHODNIEJ, POSIADANIE AKTUALNEJ KSIĄŻECZKI ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH. POSIADANIE DOŚWIADCZENIA 2 LATA W KUCHNI.UMOWA ZLECENIE, WYNAGRODZENIE 13,70 ZŁ BRUTTO NA GODZINĘ.PRACA W DNI WOLNEKONTAKT TELEFONICZNY 531 900 050
ARAMIA RESTAURACJA NADA AZZUZ - 2018-08-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
znajomość kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Wieluń (łódzkie)
obsługa klienta
Smażalnia Ryb ATOL - Łukasz Grabowski - 2017-04-27 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Praca na stanowisku: barmanka, sprzedaż alkoholi i innych napojów. Wymagania: miła aparycja, doświadczenie mile widziane, znajomość obsługi kasy fiskalnej, dyspozycyjność. Praca w godz. 9-15, 15-21. Kontakt tel. z Pracodawcą: tel. 600-704-457.
Lokal Gastronomiczny "Groenwald" s.c. - 2016-01-05 - Wejherowo (pomorskie)
Wymagane wykształcenei zawodowe - kucharz. Firma poszukuje osób, które chcą się rozwijać w zawodzie kucharza. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
Bronisława Prus ORCHIDEA - 2016-01-25 - Rudy (śląskie)
gastronomia
HOTEL RODAN-GROKLIN - 2018-07-02 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
-
Franciszek Łakomiec F.H.U "ŁAKOMCOWIE" ZPM - 2016-06-15 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, garmażu, przystawek, dań obiadowych.
Villa Eva - 2017-02-21 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z menu restauracyjnym
Halina Lewandowska Firma Produkcyjno-Handlowo-Usługowa - 2017-06-19 - Modliszewo (wielkopolskie)
sporządzanie posiłków dla gr 400 osób, zarządzanie podległym personelem, układanie jadłospisu, współpraca z intendentem w zakresie zamawiania potraw
Zespół Szkół Sportowych Nr 1 im. Janusza Kusocińskiego - 2018-08-09 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie posiłków i dań, serwowanie dań, współtworzenie menu, nadzór nad jakością potrawm, znajomość kuchni nepalskiej, umiejętność zastowania przypraw nepalskich i ich nazewnictwa w języku nepalskim.
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Legionowo (mazowieckie)
* realizacja produkcji dań a’la carte oraz bankietowych,* dbałość o najwyższą jakość serwowanych dań,* dbałość o procedury ustawowe i HACCP,* dbałość o czystość i porządek w kuchni,* stała współpraca z personelem kelnerskim
P.T.U "Valg-Podhale" Sp. z o.o. - 2016-09-02 - Nowy Targ (małopolskie)
przygotowywanie dań z kuchni polskiej, dbanie o ład i porządek nastanowisku pracy
"SOLEY-ARECA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-01-04 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Obsługa klienta, dbanie o porządek na sali.
RESTAURACJA DOMINIKAŃSKA Waldemar Maciejewski - 2017-04-27 - Gdańsk (pomorskie)
- obsługa rozmów przychodzących - identyfikacja potrzeb klienta i rozwiązywanie problemów- stałe pogłębianie wiedzy na temat produktów i usług związanych z obsługą klienta
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Szczecin (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2019-01-17 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2018-11-14 - Stronie Śląskie (dolnośląskie)
- przygotowanie dań zawartych w karcie restauracji lub na indywidualne życzenie klienta- przygotowywanie dań na wszelkiego rodzaju imprezy okolicznościowe (z uwzględnieniem potrzeb i wymagań klienta)- utrzymanie porządku w pomieszczeniu kuchni oraz sprzętu i maszyn znajdujących się na jej wyposażeniu- utrzymanie porządku w miejscu pracy
CATERING Tomasz Haak Wronki - 2015-12-08 - Wronki (wielkopolskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
RESTAURACJA I HOTEL "ZAMKOWA" S.C. H. ZIEMBA, W. ZIEMBA W ŁAŃCUCIE - 2016-10-24 - Łańcut (podkarpackie)
przygotowywanie, produkcja, sprzedaż żywności
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "ELINET" MIROSŁAW SIEMASZKO - 2017-09-04 - Polkowice (dolnośląskie)
przygotowywanie pizzy i jej wypiek
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
PRACA W KUCHNI, OBSŁUGA KLIENTA, SPRZEDAŻ TOWARU GASTRONOMICZNEGO, UTRZYMANIE W CZYSTOŚCI STANOWISKA PRACY
Muzeum ,, Górnośląski Park Etnograficzny w Chorzowie" - 2018-07-05 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci. Wypłnianie HACCP, ukladanie jadłospisów
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Gdańsk (pomorskie)
do uzgodnienia
BAZYLIA II Elżbieta Kruszyńska - 2017-03-27 - Rzeszów (podkarpackie)
wykonywanie napraw pojazdów osobowych
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
obsługa w zakresie BHP jednostki wojskowej
kontakt przez PUP - 2017-06-05 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)