KUCHARZ /SZEF KUCHNI Drammen oferta pracy BIG HORN STEAKHOUSE
Stanowisko: KUCHARZ /SZEF KUCHNI
Wynagrodzenie: od 35 000 NOK
Zakres obowiązków: Przygotowywanie steków oraz innych posiłków mięsnych (w tym na grilla) w restauracji.
Data publikacji: 2019-02-26
Lokalizacja: Drammen ()
Pracodawca: BIG HORN STEAKHOUSE
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Nedre Torggate 11, 3015 Drammen, NorwegiaRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie steków oraz innych posiłków mięsnych (w tym na grilla) w restauracji.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 35 000 NOK
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Nazwa stanowiska: KUCHARZ /SZEF KUCHNI
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Drammen
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Norwegia
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 35 000 NOK
warunkiPracyIPlacy_dodSwiadczenia:
Wysokość pensji brutto: uzależniona od doświadczenia i kwalifikacji kandydata – pensja wypłacana co miesiąc.Pracodawca oferuje pomoc w znalezieniu zakwaterowania. Motywujące i przyjazne środowisko pracy. Możliwości rozwoju zawodowego i awansu.
warunkiPracyIPlacy_dodInfoCzasPracy:
Godziny serowania obiadów:Poniedziałek - Wtorek: 16.00 - 21.30 Środa -Czwartek: 16.00 - 22.00Piątek - Sobota: 15.00 - 23.00Niedziela: 15.00 - 21.00
warunkiPracyIPlacy_informacjeOLokalizacji: siedziba główna
Data rozpoczęcia pracy: 04.03.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, specjalizacja: kucharz
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: bardzo wysoka kultura osobista
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane doświadczenie w pracy jako kucharz (przygotowywanie potraw mięsnych i na grilla) – minimum 2-3 lata. Punktualność, wykonywanie pracy z pasją, zorganizowanie, umiejętność pracy samodzielnej oraz w grupie, zdolność do pracy pod presją czasu, elastyczność, doskonałe zdolności komunikacyjne i umiejętności społeczne. Kreatywność i zwracanie uwagi na szczegóły. Znajomość norm systemu HACCP/ zarzadzania bezpieczeństwem żywności – mile widziana, ale nie wymagana – pracodawca zapewnia przeszkolenie. Dobra znajomość zasad przygotowywania wołowiny i potraw na grilla.
Nazwa pracodawcy: BIG HORN STEAKHOUSE
Sposób aplikowania: do doradcy EURES z WUP
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Wojewódzki Urząd Pracy w Białymstoku
Adres pracodawcy:
Tel. 85 74 97 235 WUP w Białymstoku,ul. Pogodna 2215-354 Białystok
Język aplikacji o pracę: angielski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, krótki list motywacyjny, dokumenty potwierdzające kalifikacje i doświadczenie (referencje)
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
email: beata.chroscinska (at) wup.wrotapodlasia.pl – w tytule emaila proszę wpisać - Norwegia – Kucharz/szef kuchni
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Adres strony pracodawcy: www.bighorn.no
Profil działalności pracodawcy:
Wiodąca norweska sieć restauracyjna, inspirowana stylem amerykańskim, serwująca steki (24 restauracje w Norwegii i 1 w Gran Canaria w Hiszpanii). Oferuje wysoką jakość usługi w konkurencyjnych cenach.
Dodatkowe informacje dotyczące aplikowania:
Mrs Dajana Brnjevarac +47- 95020934 – poniedziałek – piątek, w godz. 12:00 - 15:00. e-mail: drammen (at) bighorn.no
Oferta zgłoszona przez: Wojewódzki Urząd Pracy w Białymstoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.03.2019
Oferta pracy ważna do: 25.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 26.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
zagranicznaEures: 1
rodzajOferty_1: EURES
Podobne oferty pracy
sprządzanie różnego rodzaju potraw, napojów, i deserów zazsosowaniem narzędzi, maszyn i urzadzeń, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie wyrobów
kontakt przez PUP - 2018-10-09 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z menu, pomoc w organizacji imprez. Praca tylko w piątki i soboty, czasem w niedziele.
Firma Handlowa WTM Wiesława Murzyn - 2016-10-04 - Czasław (małopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Ostrołęka (mazowieckie)
operator maszyn stolarskich
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Szczuczyn (podlaskie)
- Prowadzenie grupowych zajęć dla podopiecznych.- Przeprowadzanie indywidualnych ćwiczeń usprawniających.- Prowadzenie dokumentacji.Praca w przedziale czasowym: 8-20.
Towarzystwo Przyjaciół Niepełnosprawnych - 2017-11-30 - Łódź (łódzkie)
gotowanie w szpitlu ,obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw;pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych;zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi;obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt;wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych;posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń;wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych;sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet;przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe;utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy;przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego;stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej.
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Kraków (małopolskie)
-
KAMI DOROTA STANKIEWICZ DARŁOWO - 2017-03-16 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni śródziemnomorskiej i włoskiej.
Vastervik Resort - 2017-05-18 - Szwecja (Szwecja)
przygotowywanie posiłków oraz pizzy
"Lucy" Agnieszka Wierzbicka - 2016-05-02 - Rzgów (łódzkie)
przygotowywanie różnych potraw kuchni indyjskiej, bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-19 - Lubin (dolnośląskie)
Wykonywanie drobnych prac naprawczych mienia wspólnoty, malowanie, konserwacja, dbanie o porządek, koszenie trawy, spisywanie liczników.
Biuro Obsługi Budynków BOB s.c - 2017-07-27 - Gdynia (pomorskie)
Obsługa gości w kuchni dziennej oraz przygotowanie imprez okolicznościowych
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNO-KULTURALNA "RELAX" Bożena Sitko - 2018-05-02 - Pawłowiczki (opolskie)
Zapoznanie się z regułami i zasadami firmy i przepisami BHP; przygotowanie i przechowywanie produktów żywnościowych; utrzymanie czystości na stanowisku pracy; obróbka wstępna i termiczna surowców; przygotowanie potraw w oparciu o receptury; wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
Potrzebujemy osoby do smażenia ryby na patelni (!) doświadczenie mile widziane,ale głównie liczą się chęci .Gwarantujemy pracę w miłym i dynamicznym zespole .Co do wynagrodzenia, prosimy nie brać pod uwagę kwoty podanej w ogłoszeniu, bo stawka jest godzinowa więc jeśli ktoś jest naprawdę zainteresowany prosimy o dowiadywanie się indywidualnie.
Smażalnia Kapitańska Tomasz Kopański - 2016-06-21 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
Wg. harmonogramuPO WER
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Tuczno (lubuskie)
Przygotowywanie potraw.Wykształcenie zawodowe lub średnie, doświadczenie zawodowe.
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Racibórz (śląskie)
brak
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków z karty dań, przygotowywanie pizzy.
HANDEL ART.SPOŻYWCZYMI I GASTRONOMIA DARIUSZ GRELA, Pizzeria Ontario - 2016-01-20 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, pakowanie.
IMPEL Catering "Company" Sp. z o. o. Sp. K. - 2017-06-20 - Miechów (małopolskie)
- przygotowywanie posiłków profilaktycznych,- wydawanie posiłków profilaktycznych, - przygotowywanie dań garmażeryjnych, - porządkowanie stanowisk pracy.
CZARNOCKA ALICJA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA - 2017-09-26 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z ustalonym jadłospisem, przestrzeganie instrukcji HACCP, dbałość o jakość i estetykę posiłkówKsiążeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W SOPOCIE - 2018-02-22 - Sopot (pomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
Prowadzenie dokumentacji kadrowej, obsługa procesów związanych z zatrudnianiem i rozwiązywaniem umów o pracę, kontrola uprawnień pracowniczych niezbędnych do wykonywania zawodów wymagających specjalnych uprawnień, kontrola aktualnych badań lekarskich i szkoleń BHP, dodatkowe prace administracyjne.
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Gdynia (pomorskie)
Tworzenie bazy klientów.Handel warzywami i owocami na terenie Unii Europejskiej i rynkach wschodnich.Pozyskiwanie nowych klientów.Budowanie i utrzymanie nowych klientów. Budowanie i utrzymywanie pozytywnych relacji biznesowych z klientami.Przygotowanie ofert handlowych.Bezpośredni kontakt z klientami z Ukrainy i Rosji.
kontakt przez PUP - 2018-08-13 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej; zatrudnienie na podstawie umowy o pracę na okres 3 lat;
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Pabianice (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni wschodniej (rosyjskiej). Praca jednozmianowa pomiędzy 9.00 a 21.00, od poniedziałku do niedzieli według ustalonego grafiku, na terenie C. H. "SFERA" w Bielsku-Białej.
ANDRZEJ GIERECKI AG - 2017-08-10 - Bielsko-Biała (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-07 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań obiadowych
Restauracja "JOANNA" Joanna Fryca - 2016-03-04 - Niepołomice (małopolskie)
kuchnia zimna, gorąca, stanowisko cukiernicze, przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Pabianice (łódzkie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Alwernia (małopolskie)