KUCHARZ RPO Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ RPO
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: Oferta dla osób powyżej 30 rokużycia, kobiet posiadających niskie kwalifikacje. Gastronomia. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów, deserów, obliczanie wartości odzywczej, obróbka wstepna surowców.
Data publikacji: 2018-07-10
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Oferta dla osób powyżej 30 rokużycia, kobiet posiadających niskie kwalifikacje. Gastronomia. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów, deserów, obliczanie wartości odzywczej, obróbka wstepna surowców.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ RPO
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.07.2018
Data zakończenia pracy: 17.04.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Możliwość przyuczenia
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 10.07.2018
Data dodania oferty pracy: 09.07.2018
Oferta pracy ważna do: 08.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 09.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 09.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Obsługa klienta na różnych stanowiskach sprzedażowych (kasa mięsna, warzywna, piekarnia), wykładanie towaru. na początek umowa zlecenie na 3 miesiące, następnie umowa o pracę. Praca w systemie dwuzmianowym w godz. 5:00 - 13:00, 13:00 - 21:00.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowe BIMEX Jerzy Bitel - 2016-04-15 - Barlinek (zachodniopomorskie)
Prace związane z przygotowywaniem i wydawaniem posiłków.
Grzegorz Winiarek Zajazd "TUSINEK" - 2018-04-16 - Rozogi (warmińsko-mazurskie)
kompleksowa obsługa konsumenta, przyjmowanie i realizacja zamówień,
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, pomoc przy wydawaniu posiłków.
NAOK S.C. - 2016-11-23 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie potraw
STOWARZYSZENIE DZIENNIKARZY POLSKICH DOM PRACY TWÓRCZEJ W KAZIMIERZU DOLNYM - 2017-03-31 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Wydawanie posiłków restauracyjnych, wydawanie posiłków dla grup zorganozowanych, przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami. Równoważny system czasu pracy.
PHU Agnieszka Żurakowska Dębowe Wzgórze - 2016-09-14 - Pokrzywna (opolskie)
Przygotowywanie potraw na imprezy okolicznościowe. Praca w weekendy(08:00-18:00 - do uzgodnienia). Miejsce pracy Bolesławiec ul. Spacerowa 24-26 Restauracja Olimpia.
Firma Handlowo Usługowa Monika Smyk-Mełech - 2018-08-01 - Bolesławiec (dolnośląskie)
- Przygotowanie posiłków kuchni polskiej (śniadań, obiadów) w bufecie studenckim. - Wynagrodzenie: 2100-2500 zł brutto + premia uznaniowa, do uzgodnienia na rozmowie kwalifikacyjnej. Praca na umowę o pracę na początek okres próbny do trzech miesięcy. Następna umowa na czas określony do 30.06.2019 r. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca od środy do niedzieli. Praca: 8:00-16:00. Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunek dowolny. Wymagane min. 2 lata doświadczenia na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Kontakt telefoniczny (tel.: 604-580-635) w godz.: 8:00-20:00.
P.H.U.T CHLUBA LEON - 2018-08-10 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie dokumentów transportowych, organizacja i monitoring transportu, przygotowanie instrukcji przewozu.
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Brzezówka (podkarpackie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
USŁUGI HANDLOWE "TRANS - POL", "CUKIERNIA WIEDEŃSKA" , "RESTAURACJA STREFA" ELWIRA DORENDA - 2017-04-03 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, codzienne zaopatrywanie lokalu w produkty żywnościowe, dbanie o relacje z klientami z Indii
kontakt przez PUP - 2017-02-28 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Gotowanie obiadów i śniadań
Zakład Gastronomiczny Mała Gastronomia Agnieszka Jaskólska - 2016-12-27 - Kamień Pomorski (zachodniopomorskie)
- Obsługa baru w klubie muzycznym Capitol w Katowicach, ul. Mariacka 31.- Wynagrodzenie: 3000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 18:00-02:00 + soboty. Wymagania: wykształcenie bez znaczenia. Doświadczenie w zawodzie. Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (501-425-840) w godzinach: 10:00-19:00.
PIZZERIA MARCELLO, FIRMA PARKINGOWA JERZY GĘSIAK - 2017-09-07 - Katowice (śląskie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy na ternie całej Polski w różnych punktach gastronomicznych według potrzeb: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec, Kraków, Poznań, Częstochowa, Gdańsk, Wrocław, Bytom.- Wynagrodzenie: 1050 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 9:00-21:00. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków + ich wydawanie i sprzedaż. Praca w stołówce. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 8.00 - 16.00. Równoważny czas pracy.
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Zabrze (śląskie)
1.Przygotowywanie posiłków2.Sprzątanie swojego miejsca pracy3.Wykonywanie poleceń pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Gryfino (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe Piotr Rębisz - 2016-10-07 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Planowanie i wykonanie posiłków Przestrzeganie zasad HACCP
Przedszkole Nr 1 - 2016-07-12 - Oleśnica (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 7-19; okres próbny 3 miesiące
Niepubliczny Zakład Lecznictwa Uzdrowiskowego SANATORIUM TĘCZA Spółdzielnia Pracy - 2018-03-24 - Ustka (pomorskie)
spawanie i obróbka metalu
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE Zamel Jacek Lipertowicz - 2016-08-03 - Bełchatów (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem; wynagrodzenie 2200 zł brutto do uzgodnienia +premia; kontakt telefoniczny z pracodawcą w godz. 8-20
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wczasowy"Orka" Ryszard Wiencek - 2016-03-04 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych. Praca na umowe o pracę w godz. 5-13, 11-23 w Marine Hotel w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Zdrojowa Hotels Sp. z o.o. - 2016-12-20 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Kucharz lub pomoc kuchenna
Maciej Jewuła "MISTERIUM" - 2018-04-27 - Żabno (małopolskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Łódź (łódzkie)
Profesjonalne zarządzanie kuchnią
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Prudnik (opolskie)
Przewóz materiałów budowlanych
Handel Usługi Produkcja Witan Czesław - 2018-04-06 - Pęclin (mazowieckie)
imprezy okolicznościowe, ruch dzienny
RESTAURACJA "ARACHID" HENRYK MUSIALIK - 2018-01-09 - Orzech (śląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Ogonki (warmińsko-mazurskie)
Prace ogólnobudowlane, prace zwiazane z wykańczaniem wnętrz.
P.U.H."LUX" Janina i Bogusław Lejman, Spółka Jawna - 2018-02-12 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
- Przygotowywanie półproduktów (krojenie ogórka, rzepy itp.),- Obróbka ryby,- Przygotowywanie zalew do ryżu i różnego rodzaju sosów,- Gotowanie ryżu i odpowiednie doprawianie,- Skręcani rolek (sushi),- Dbanie o czystość w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Łódź (łódzkie)