KUCHARZ Poręba oferta pracy Przedsiębiorstwo Zmechanizowanych Robót Inżynieryjnych S.A.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie oraz produkcja dań, cateringu,obsługa cateringu oraz imprez masowych. Praca Poręba.
Data publikacji: 2017-03-06
Lokalizacja: Poręba (małopolskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Zmechanizowanych Robót Inżynieryjnych S.A.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:32-425 Poręba, powiat: myślenicki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie oraz produkcja dań, cateringu,obsługa cateringu oraz imprez masowych. Praca Poręba.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: wynagrodzenie do uzgodnienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poręba
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: myślenicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Myślenice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.03.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
badania sanepid. umiejętność pracy w grupie i pod presją czasu
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Zmechanizowanych Robót Inżynieryjnych S.A.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Myślenicach
Adres pracodawcy:
32-425 Poręba, powiat: myślenicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: myślenicki
Gmina pracodawcy: Myślenice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poręba
Profil działalności pracodawcy: firma budowlana
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Myślenicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.03.2017
Oferta pracy ważna do: 30.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 06.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 06.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni indyjskiej - samosy, kulfi, biryani, przygotowywanie sosów napojów
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie dan kuchni polskiej, utrzymanie czystości w miejscu pracy
F.U. Aleksandra Tomczyk - 2018-08-21 - Mysłowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, nadzór nad pracownikami.
Krzywosz Adam Roztoczański Pstrąg - 2017-12-07 - Bondyrz (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków
Chałupa - 2016-03-01 - Kobyla Góra (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej, obsługa urządzeń gastronomicznych. Wymagane: wykształcenie zasadnicze zawodowe (kucharz), książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe związane ze zbiorowym żywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Kałużna.
45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie - 2017-09-21 - Wędrzyn (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków wg. karty dań.
1) BEST Henryk Ryczek 2) TOP SPIN Henryk Ryczek - 2016-03-18 - Zamość (lubelskie)
SŁUŻBA NA posterunkach uzbrojonych w zakładzie karnym w Czarnem
Zakład Karny w Czarnem - 2016-03-31 - Czarne (pomorskie)
Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej zgodnie z recepturami; pilnowanie stanu ilościowego produktów aby ich nie zabrakłoMiejsce wykonywania pracy Restauracja Indian Palace.
kontakt przez PUP - 2018-08-09 - Lublin (lubelskie)
gotowanie , dbanie o czystrość przygotowywanie posiłków,
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Brenna (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI TURECKIEJ,WYMAGANIA:UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI TURECKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA TURECKIEGO;
TUR-POL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Mile widziana ks. do celów sanitarno-epidemiologicznych lub gotowość do jej wyrobienia
UNION PRO SILESIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-10 - Racibórz (śląskie)
-przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej z ukierunkowaniem na kuchnię marokańską-przygotowywanie jadłospisów-opracowywanie karty dań
HABIBY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-30 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
obróbka cieplna i przygotowanie potrwa; przygotowanie produktów do przetworzenia; pomoc w pracach kucharza; dbałość o porządek na stanowisku pracy;
E.J.P. Hotele Sp. z.o.o. S.k. ZPCH - 2017-03-24 - Trzemeszno (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE DAŃ DESERÓW KUCHNI BENGALSKIEJ
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Warszawa (mazowieckie)
Stanowisko kucharz - pizzerman
Pizzeria Margerita Janusz Talkowski - 2017-05-05 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
RESTAURACJA PODMIEJSKA KAROL WALENDOWSKI - 2016-06-14 - Piekarzew (wielkopolskie)
-
MARS Marcin Raczyński - 2017-03-28 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
zgodny, praca w Łasinie
Piekarnia sc. Antoni i Barbara Dziewulscy, Małg.Książek - 2018-05-09 - Łasin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw wg zamówień klientów, dbanie o czystość i organizację produkcji jedzenia. Dwie zmiany 10.00 - 18.00, 14.00 - 22.00. Pierwsza umowa - o pracę na okres próbny 3 m-ce.
ANCORA BUŻANTOWICZ I HŁYWA SPÓŁKA JAWNA - 2017-09-05 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, organizacja imprez okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Złoty Potok (dolnośląskie)
Osoba zatrudniona na danym stanowisku będzie odpowiedzialna zaprzygotowywanie potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług orazprzestrzeganie norm i standardów produkcji. Dodatkową odpowiedzialnościąKucharza będzie estetyczne prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowemagazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania zżywnością
PUB MASKA - 2017-05-12 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie, pieczenie ciast. Wykształcenie zawodem - gastronomiczne, 2 letni staż w pracy w gastronomii, znajomość kuchni polskiej, dyspozycyjność. Praca w godzinach 08.00 - 20.00. Pracodawca preferujesz kontakt osobisty z kandydatami do pracy w siedzibie firmy w godz. 11.00 - 17.00, po uprzednim kontakcie telefonicznym w godz. 08.00 - 17.00.
Restauracja SAMI SWOI Grażyna Jędruch - 2016-02-12 - Sasino (pomorskie)
właściwe przygotowywanie posiłków i ich sprawne wydawanie wg przygotowanego jadłospisu , dochowanie wymogów receptury, wagowych, kaloryczności przygotowywanych posiłków,
Dom Seniora DWOREK Spółka z o.o. - 2018-03-22 - Dąbie (pomorskie)
przygotowanie potraw wg menu
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Klimkówka (małopolskie)
według zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Bąków (opolskie)
Wykonywanie szalunków budowlanych, wykonywanie rusztowań na wysokości.
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Ochotnica Górna (małopolskie)
Praca w charakterze kucharza
BISTRO CAPONE - 2016-05-06 - Wiśniowa (podkarpackie)
obsługa klienta, produkcja pizzy
kontakt przez PUP - 2016-10-06 - Bukowno (małopolskie)
zgodny ze stanowiskiem
BASZTOWA USŁUGI GASTRONOMICZNE KASPROWICZ TOMASZ - 2017-03-20 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)