KUCHARZ Racibórz oferta pracy UNION PRO SILESIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Mile widziana ks. do celów sanitarno-epidemiologicznych lub gotowość do jej wyrobienia
Data publikacji: 2018-04-10
Lokalizacja: Racibórz (śląskie)
Pracodawca: UNION PRO SILESIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Plac Dworcowy 16, 47-400 Racibórz, powiat: raciborski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Mile widziana ks. do celów sanitarno-epidemiologicznych lub gotowość do jej wyrobienia
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: plus premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Racibórz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: raciborski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Racibórz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.04.2018
Nazwa pracodawcy:
UNION PRO SILESIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Adres pracodawcy:
Plac Dworcowy 16, 47-400 Racibórz, powiat: raciborski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: raciborski
Gmina pracodawcy: Racibórz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Racibórz
Ulica pracodawcy: Plac Dworcowy
Numer budynku pracodawcy: 16
Profil działalności pracodawcy:
Sprzedaż detaliczna prowadzona w niewyspecjalizowanych sklepach z przewagą żywności, napojów i wyrobów tytoniowych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.04.2018
Oferta pracy ważna do: 10.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 10.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 10.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw wg ustalonego menu(praca w godz. 12-19
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Nowa Dęba (podkarpackie)
Kucharz kuchni ukraińsko-tureckiej
BAR MARIO - 2017-03-13 - Świerże Górne (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Marbet PPHU, Maria Grzesiakowska - 2017-07-06 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Kucharz-Pizzer
PIZZERIA RÓŻA WIATRÓW Paweł Kosik - 2016-03-01 - Śliwin (zachodniopomorskie)
Utrzymanie ciągłości procesu produkcyjnego poprzez zapewnienie pełnej sprawności technicznej maszyn i urządzeń (prasy hydrauliczne, maszyny do szycia, zgrzewarki wysokiej częstotliwości, wtryskarki) poprzez m.in. wykonywanie czynności konserwacyjno-remontowych, prowadzenie dokumentacji technicznej, udział w pracach konserwacyjno-remontowych, analiza awarii, nadzór nad sprawnością instalacji elektrycznych w przypadku posiadania odpowiednich kwalifikacji.Wynagrodzenie od 2000-4000zł NETTO.
Custo Pol S.A. - 2016-03-01 - Wykroty (dolnośląskie)
Dbanie o czystość stanowiska pracy, przygotowanie posiłków, uzupełnianie stanów magazynowych
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Jasło (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowywania dań, nadzór nad jakością zamawianych produktów, rozdzielanie pracy, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, współpraca z chińskim kierownictwem i Zarządem
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie dań polskiej kuchni, zupy, drugie dania
Pychotka Maciej Kleinwachter - 2016-06-28 - Gdańsk (pomorskie)
pieczenie pizzy, sporządzanie i wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Gubin (lubuskie)
- Przygotowywanie posiłków zgodnie z wcześniej ustalonym menu, gotowanie, pieczenie, smażenie.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 24 miesiące. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 10:00-18:00. Wykształcenie minimum zawodowe.
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
RESTAURACJA EOL NATALIA KIJEK ZIELONGÓRA - 2017-08-29 - Zielonagóra (wielkopolskie)
gotowanie potraw kuchni ukraińskiej, utrzymanie porządku w miejscu pracy, przestrzeganie wewnętrznych procedur restauracji
DADWORKINFO Sp. z o.o. - 2016-05-23 - Poznań (wielkopolskie)
Samodzielna praca w kuchni - przyrządzanie posiłków i potraw.
Stanpol Sp.z o.o. - 2016-11-23 - Kęty (małopolskie)
PRZYRZĄDZANIE HAMBURGERÓW I TOSTÓW W BARZE TYPU AMERYKAŃSKIEGOWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE,UMIEJĘTNOŚĆ SPORZĄDZANIA POTRAWWYNAGRODZENIE 2.000+PREMIA,PRACA W GODZ. OD 09 - 17.00 i godz.11 - 19.00.KONTAKT Z PRACODAWCĄ TEL: 791111189
Zofia Piśko Hebe - 2017-11-22 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami kuchni tureckiej, dbanie o odpowiednią jakość wykorzystanych produktów; komponowanie menu.
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Lublin (lubelskie)
praca na hali sprzedaży: obsługa klienta, wykładanie towarów, praca na stoisku mięsnym
DINO POLSKA S.A. - 2017-01-05 - Tuczno (kujawsko-pomorskie)
praca w godzinach od 06:00 do 14:00, od 14:00 do 22:00 i od 22:00 do 06:00; przygotowywanie posiłków zgodnie ze standardami Sodexo, przestrzeganie zasad BHP i HACCP.
Sodexo Polska - 2018-04-11 - Stargard (zachodniopomorskie)
Przyrządzanie humus, mietabal, kebab.
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - Pułtusk (mazowieckie)
Praca w zawodzie
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Rząska (małopolskie)
Produkcja surówek, obieranie ziemniaków, smażenie mięsa, przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Piła (wielkopolskie)
zarządzanie kuchnią, nadzór nad prawidłowością pracy zespołu, kreacja menu; godz. pracy 10-23 (godz. pracy do uzgodnienia); kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 10-14, wstępnie kontakt telefoniczny.Miejsce pracy "Casa de Italia"
G.C.R.M. Roma Maciejewicz - 2017-09-04 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków z kuchni polskiej
"KREDENS" Sp. z o.o. - 2016-02-05 - Sosnowiec (śląskie)
pieczenie pizzy, przyrządzanie dań
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
przygotowywanie posiłków , wszystkie inne prace związane z w/w stanowiskiem
kontakt przez OHP - 2016-06-01 - Ustka (pomorskie)
. Praca w godzinach: 08.00-17.00.
FHU Karo-Zadorski Roman - 2016-03-03 - Opole (opolskie)
- Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tureckiej poparte doświadczeniem (1 rok) oraz znajomością oryginalnych przypraw tej kuchni. Formowanie KEBABA z surowego mięsa. Wypiek pieczywa tureckiego. Obsługa klienta.- Główne miejsce wykonywania pracy jest w Katowicach. Praca również w: Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Olesno, Kluczbork.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie średnie zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok jako kucharz kuchni tureckiej. Znajomość tradycji kuchni tureckiej oraz składników niezbędnych do przygotowania potraw tej kuchni. Wymagana umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego. Wymagana umiejętność wypieku pieczywa tureckiego.
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Katowice (śląskie)
przygotowanie potraw, przestrzegania zasad higieny w kuchni
REST-D GASTROX Sp.z.o.o. Spółka Komandytowa - 2016-06-27 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowywanie i sprzedaż posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Przasnysz (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
KUCHNIA MAMUŚKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-06 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej wg oryginalnych przepisów.
TAMARYND S.C. - 2017-07-07 - Gdańsk (pomorskie)