KUCHARZ Płońsk oferta pracy Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej im. M. J. Piłsudskiego w Płońsku
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przyrządzanie różnego rodzaju potraw, dań i przekąsek. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców. Organizowanie i planowanie procesów technologicznych zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi.
Data publikacji: 2018-06-22
Lokalizacja: Płońsk (mazowieckie)
Pracodawca: Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej im. M. J. Piłsudskiego w Płońsku
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Sienkiewicza 7, 09-100 Płońsk, powiat: płoński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przyrządzanie różnego rodzaju potraw, dań i przekąsek. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców. Organizowanie i planowanie procesów technologicznych zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Płońsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: płoński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Płońsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2018
Data zakończenia pracy: 31.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza
Nazwa pracodawcy:
Samodzielny Publiczny Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej im. M. J. Piłsudskiego w Płońsku
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Płońsku
Adres pracodawcy:
Sienkiewicza 7, 09-100 Płońsk, powiat: płoński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 08.00-14.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: płoński
Gmina pracodawcy: Płońsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Płońsk
Ulica pracodawcy: Sienkiewicza
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Płońsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 22.06.2018
Data dodania oferty pracy: 20.06.2018
Oferta pracy ważna do: 19.07.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 20.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 20.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Rozbiór mięsa oraz przygotowywanie potraw europejskich i azjatyckich.
Bar GASTRONOMICZNY GUCIO - 2016-03-01 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
Przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym - kuchnia wietnamska, przyrządzanie potraw wg przepisów wietnamskich (przepisy są w języku wietnamskim), współpraca z innymi wietnamskimi kucharzami. Wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne. Doświadczenie zawodowe 1 rok na w/w stanowisku. Bardzo dobra najomość języka wietnamskiego. Umiejętnośc przyrządzania potraw wietnamskich i azjatyckich.
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Wołomin (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniem
Walczyk Sara BONANZA - 2016-01-08 - Wodzisław Śląski (śląskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków, zarządzanie budżetem na art. spożywcze, ustalanie menu
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowanie mięsa, ryb i innych produktów pod kartę dań. Obróbka termiczna , smażenie pieczenie, gotowanie składników potrzebnych do rotującej karty menu. Obsługa pieca konwekcyjno-parowego, pakowarki próżniowej, szokarki, cyrkulatora.
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Wykonywanie obowiązków szefa zespołu – przygotowywanie potraw z tradycyjnej europejskiej kuchni, wspomaganie szefa kuchni, pomoc w kreowaniu menu restauracji
Turtagrø Hotel A/S - 2015-12-15 - Norwegia (Norwegia)
Przygotowywanie sałatek, past, smażenie mięs i ryb.
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Kuźnica (pomorskie)
kucharz
Gościniec " NAD GOPŁEM " Piotr Chojnacki - 2016-11-07 - Grodztwo (kujawsko-pomorskie)
Obróbka artykułów spożywczych. Przygotowywanie półproduktów, Obróbkaartykułów spożywczych, Utrzymanie czystości naczyń, narzędzi oraz sprzętuużywanego w kuchni. Utrzymanie czystości pomieszczeń kuchennych,Przygotowywanie potraw i deserów., godziny pracy: 06:00-14:00
MARCINIAK Usługi Gastronomiczne s.c. - 2016-03-16 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-01 - Rożno-Parcele (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, ukraińskiej i rosyjskiej
KLUB TENISOWY " CENTRUM "Aleksander Majchrowicz - 2018-03-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
MARYNOWANIE, PANIEROWANIE, SMAŻENIE, UTRZYMANIE DOSTĘPNOŚCI PRODUKTU, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI STANOWISKA, PRZYJMOWANIE DOSTAW;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MIN.ZAWODOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DYSPOZYCYJNOŚĆ, KOMUNIAKTYWNOŚĆ, PODZIELNOŚĆ UWAGI, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE;CZAS PRACY RÓWNOWAŻNY W GODZINACH 08.00-24.00;NA SPOTKANIA Z PRACODAWCĄ UMAWIAĆ SIĘ TEL 604527496
AMREST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze - kuchnia ukraińska, przyrządzanie potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
GOTOWANIE;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY KAT.B;GODZINY PRACY: 07.00-15.00;MIEJSCE PRACY: PRZYLEP/ ZA GUMIEŃCAMI
DIETA CARE AGNIESZKA ZIELIŃSKA - 2017-06-14 - Przylep (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków z karty menu, catering.
Bygg Och Services Sp. z o.o. - 2017-11-04 - Zamość (lubelskie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych
DERLAT FOOD COMPANY Eliza Derlat - 2017-08-04 - Rzeszów (podkarpackie)
Wykształcenie zawodowe; doświadczenie: mile widziane, ks. sanepidowska; obsługa kasy fiskalnej; zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków typu fast food, kebab, zapiekanki, sałatki; dbanie o czystość, sprzedaż posiłków; jedna zmiana w godz. 11:00-19:00; miejsce pracy: Gliwice
POKER FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA HENRYK CHUDZIK - 2015-12-30 - Gliwice (śląskie)
Rejestratorka medyczna
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Sokółka (podlaskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
RESTAURACJA PODMIEJSKA KAROL WALENDOWSKI - 2016-06-01 - Piekarzew (wielkopolskie)
Przygotowanie, gotowanie potraw kuchni wietnamskiejMiejsce wykonywania pracy: Wrocław, ul. Tęczowa;Praca w godzinach 10:00-21:00;Nie mniej niz 70 h/ miesiąc;Sala G
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Łódź (łódzkie)
- obróbka ryb, - przygotowywanie potraw kuchni koreańskiej i japońskiej, w tym sushi, - zamawianie towarów u koreańskiego dostawcy. Miejsce pracy: Restauracja KOKOYA, Wrocław, ul. Ołtaszyńska 92e/8.
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie dań typu kebab
kontakt przez OHP - 2018-06-27 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Pełna odpowiedzialność za przygotowywane posiłki, umiejętność zarządzania zespołem, komunikowania się i współpracy.
6 Dom Pomocy Społecznej w Łodzi - 2016-12-01 - Łódź (łódzkie)
kucharzPracownicy są kwaterowani w naszych tzw pokojach turystycznych 3, 4 osobowych ze wspólnymi łazienkami. Wiem, że nie są to luksusy ale w przypadku pracowników sezonowych którzy przyjeżdżają po to aby wypracować jak największą ilość godzin to i tak nie ma większego znaczenia. Gdyby do pracy chciało przyjechać małżeństwo jestem w stanie zapewnić im osobny pokój.
DOM WYPOCZYNKOWY "RZEMIEŚLNIK" - 2016-04-20 - Gdańsk (pomorskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Bolęcin (małopolskie)
Szkolenie BHP , HACCP i PPOŻ. Obieranie ziemniaków i warzyw. Obsługa krajalnicy do warzyw, urządzeń gazowych i elektrycznych. Zmywanie naczyń kuchennych. Obsługa zmywarki do naczyń stołowych. Przygotowywanie potraw gotowanych i surówek. Sprzątanie pomieszczeń baru i konserwacja sprzętu. Nauka metod przechowywania żywności. Wydawanie potraw. Nauka współpracy z personelem.
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Dębno (zachodniopomorskie)
przygotowaywanie dań kuchni polskiej, obróbka mięsaWYMAGANIADOŚWIADCZENIE 2 LATA, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,
FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA AGNIESZKA DĄBROWSKA - 2015-12-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
BOCIANÓWKA Maciej Witek - 2017-12-15 - Baranów Sandomierski (podkarpackie)