KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 14 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
Data publikacji: 2017-11-21
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 14 ZŁ/h
Czy jest to praca tymczasowa?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.11.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
danePracodawcy_nrKraz: 15843
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 15
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.11.2017
Oferta pracy ważna do: 05.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 21.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 21.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-przygotowanie i wydawanie potraw,-utrzymanie kuchni w czystości.
Hotel Tajty sp. z o.o. - 2017-02-22 - Wilkasy (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie całodziennych 3 posiłków , bankiety , grille
DW WAM SP.ZO.O. O/WDW JURATA - 2017-01-11 - Jurata (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej oraz mięsa kebab
Elmas Mehmet Ali Sahin - 2018-03-16 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
przygotowanie dań kuchni wietnamskiej, pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2018-06-25 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
docieplanie budynków, praca na wysokości
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE DAWBUD ADAM IWAŃSKI - 2018-02-13 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw wg zasad kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Legionowo (mazowieckie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się w to praktyki!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
RESTAURACJA POD ORŁEM S.C. - 2018-04-11 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Opoczno (łódzkie)
Przygotowanie posiłków obiadowych, utrzymanie czystości, zarządzanie towarem.
LUDOWY KLUB SPORTOWY NAROŻE JUSZCZYN - 2017-09-01 - Sucha Beskidzka (małopolskie)
-
FHU REKIN WOJCIECH SCHWEITZER - 2016-12-01 - Rewal (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, nadzorowanie świeżości używanych skłądników spożywczych, dopilnowanie porządku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni, znajomość HCCP, umiejętność przyrządzania potraw kuchni ukraińskiej.
P.P.H.U "EVKA" Andrzej Kowalski - 2018-03-12 - Bielsko-Biała (śląskie)
codzienne zaopatrywanie lokalu w produkty żywnościowe, odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-28 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "CEZAR" D.Szymalak - 2016-08-31 - Zawiercie (śląskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciastek i gastronomiczny rozbiór mięsa różnego rodzaju zwierząt i porcjowanie, dekorowanie wyrobów kulinarnych, obliczanie wartości wartości odżywczej potraw,
kontakt przez PUP - 2018-08-16 - Zielonka (mazowieckie)
Gotowanie barszczu, pieczenie serników, smażenie placków ziemniaczanych. Praca w godzinach 12-20.
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków,, ustalanie jadłospisu, przygotowywanie nowego menu, kierowanie zespołem
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Żywiec (śląskie)
wg zakresu czynnosci
kontakt przez PUP - 2018-08-14 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Człopa (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i gotowanie jedzenia tureckiego i wietnamskiego, dobra znajomość fachu, aparycja, łatwość komunikacji
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Szczepanów (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej. Dbanie o porządek w miejscu pracy.
Lee's Chinese Leciejewski Wiktor - 2017-02-08 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Ay Sp. zo.o. - 2017-08-07 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
układanie menu, znajomość stosowania przypraw, przygotowywanie dań zgodnie z przepisami w języku tureckim, przyrządzanie dań, peklowanie mięsa i warzyw, koordynacja i współpraca z podległym personelem
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, obróbka wstępna surowców; utrzymanie porządku kuchni i zaplecza
"Lapidarium"Michał Sala - 2016-02-17 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Kucharz
MYKONOS"SJ BOGNA SZKUDLARCZYK,MONIKA KREMS SPÓŁKA JAWNA - 2016-05-24 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowanie potraw dla dzieci i młodzieży na obozie (śniadanie, obiad, kolacja),utrzymywanie w czystości kuchni, zaplecza oraz jadalni
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Gładyszów (małopolskie)
wg. stanowiska
VIVA SPORT KLUB Spółka cywilna - 2017-09-18 - Michałowice (małopolskie)
• Prowadzenie ksiąg rachunkowych dla klientów biura,• Prowadzenie podatkowych ksiąg przychodów i rozchodów dla klientów biura• Wykonywanie rozliczeń podatkowych w zakresie wszystkich podatków (przede wszystkim podatek vat oraz dochodowy),• Sporządzanie sprawozdań finansowych.Stanowisko nie obejmuje rozliczeń w zakresie wynagrodzeń.
kontakt przez PUP - 2018-02-19 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Prace związane z przygotowywaniem posiłków, zarządzaniem personelem zatrudnionym na kuchni, odpowiedzialność za kontrolę jakości, przygotowywanie potraw a la carte, staranne i oszczędne wykorzystywanie produktów w codziennej pracy, przestrzeganie zasad higienicznych panujących w miejscu pracy.
kontakt przez OHP - 2017-07-19 - Niemcy (Niemcy)