KUCHARZ Błonie oferta pracy AMIN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 250 PLN
Zakres obowiązków: Zaopatrywanie lokalu w produkty żywnościoweSkładanie zamówień na materiały u bengalskich dostawców na obecną chwilę , biorąc pod uwagę zapotrzebowanie i możliwości firmy, potrzebuje pracownika jedynie na umowę zlecenie, wraz ze wzrostem firmy będzie możliwa w przyszłości zmiana na umowę o pracę
Data publikacji: 2016-02-03
Lokalizacja: Błonie (mazowieckie)
Pracodawca: AMIN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Poniatowskiego 2 F, 05-870 Błonie, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Zaopatrywanie lokalu w produkty żywnościoweSkładanie zamówień na materiały u bengalskich dostawców na obecną chwilę , biorąc pod uwagę zapotrzebowanie i możliwości firmy, potrzebuje pracownika jedynie na umowę zlecenie, wraz ze wzrostem firmy będzie możliwa w przyszłości zmiana na umowę o pracę
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Błonie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: warszawski zachodni
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Błonie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: inne, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
Nazwa pracodawcy: AMIN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego w Błoniu
Adres pracodawcy:
Al. Jerozolimskie 121/123/50, 02-017 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Al. Jerozolimskie
Numer budynku pracodawcy: 121/123/50
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego w Błoniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.02.2016
Oferta pracy ważna do: 17.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 16.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 03.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków, obsługa klientów baru
Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowo - Usługowe Stacja Paliw PRASMET S.j. - 2015-12-02 - Końskie (świętokrzyskie)
Obsługa maszyn i urządzeń produkcyjnych
MSM GROUP Sp. z o.o. - 2018-07-05 - Chełmno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie piłków slow food od podstaw.
Jakub Witek STREET-ART - 2018-04-18 - Nowa Sól (lubuskie)
przygotowywanie posiłków prowadzenie kuchni
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "CRISTAL" Dominika Bogdanowicz-Sudoł - 2016-05-23 - Malbork (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; Godziny pracy: 0.00-0.00
Przedsiębiorstwo MORZE - 2018-03-29 - Ustka (pomorskie)
Kucharzpraca na zmiany w godz. 10-22
Maciej Witek BOCIANÓWKA - 2016-04-05 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Przygotowtwanie posiłków
SKLEP FIRMOWY FARMER - 2016-03-02 - Zawadzkie (opolskie)
prace na kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Czernice Borowe (mazowieckie)
wg stanowiska pracy
MICHAŁ KUREK Firma Handlowo-Usługowa MIK-ED - 2016-05-09 - Kraków (małopolskie)
przyjmowania dostaw, kompletacji zamówień i wydawanie towaru,wprowadzanie dostaw do systemu komputerowego,właściwego znakowania towaru,utrzymywanie ładu i porządku w magazynie.
ELMARCO Tadeusz Martyniuk - 2018-01-05 - Chwaszczyno (pomorskie)
przygotowanie dań, obsługa klienta, utrzymanie czystości
GOOD FOOD Piotr Witulich - 2016-04-28 - Baboszewo (mazowieckie)
Przyjmowanie opłat: kredyty i ubezpieczenia.
E-Centrum Elżbieta Kaczorek - 2017-11-24 - Szczebrzeszyn (lubelskie)
przygotowywanie obiadów,planowanie menu,zamówienia towarów,przygotowywanie cateringów,przygotowywanie uroczystości okolicznościowych
SILRED Roksana Bogusz - 2018-04-03 - Człuchów (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Mirzec-Majorat (świętokrzyskie)
• przygotowanie świeżych posiłków (częściowo tradycyjnej kuchni Szwabii)• kuchnia à la carte
Gasthof Adler - 2016-12-12 - Niemcy (Niemcy)
obsługa kasy fiskalnej, obsuga klienta wydawanie gotowych dań, przygotowywanie dań, przyjmowanie towarów, rozliczanie na porcje na gotowe dania do wydania.
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Jarogniewice (wielkopolskie)
Sporządzanie według okreslonych norm i receptur kulinarnych, róznych potraw z surowców i produktów spożywczych ze szczególnym uwzględnieniem kuchni indyjskiej. Dbanie o dobrą jakość i świeżość używanych surowców i produktów. metkowane są w języku angielskim i hindi.
EXPRESS SP.Z O.O. - 2016-09-12 - Gdańsk (pomorskie)
nauka i pomoc: przygotowywanie posiłków, imprez okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2018-07-11 - Piła (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Warszawa (mazowieckie)
WZNOSZENIE BUDYNKÓWWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE, UPRAWNIENIA WYSOKOŚCIOWE, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA, MILE WIDZIANY J. NIEMIECKI W STOPNIU DOBRYMGODZINY PRACY: 08:00-16:00
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przgotowanie form do odlewów zgodnie z dokumentacją.Wykonywanie prac z użyciem modeli i rdzenia. Formowanie modeli.
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Dobrodzień (opolskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej. Dbanie o magazyn i zatowarowanie. Układanie Menu.
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Lublin (lubelskie)
- przygotowanie dań (głównie pizzy)
"NOVELLUS" D.Kosztyła, M. Stanisławczyk Sp.J. - 2016-01-12 - Miejsce Piastowe (podkarpackie)
jw
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 6021/Oddział Zabezpieczenia Garnizonu Stołecznego - 2018-05-18 - Warszawa (mazowieckie)
Obróbka warzyw, smażenie naleśników,obsługa irządzeńgastronomicznych na bazie kuchni francuskiej; samodzielny kucharz.
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Wrocław (dolnośląskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Zakopane (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie i przygotowywanie posiłków, wydawanie gotowych posiłków (kuchnia polska). Pierwsza umowa - o pracę na okres próbny - 3 m-ce. Godziny: 08.00 - 16.00, 13.00 - 21.00. Zatrudnienie od października 2016r.
ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "U DOROTY" DOROTA PAWŁOWSKA - 2016-09-23 - Śmiłowo (wielkopolskie)
Kucharzprzygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Jarosław (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Leszno (wielkopolskie)