KUCHARZ Miejsce Piastowe oferta pracy "NOVELLUS" D.Koszty艂a, M. Stanis艂awczyk Sp.J.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - przygotowanie da艅 (g艂贸wnie pizzy)
Data publikacji: 2016-01-12
Lokalizacja: Miejsce Piastowe (podkarpackie)
Pracodawca: "NOVELLUS" D.Koszty艂a, M. Stanis艂awczyk Sp.J.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Kro艣nie艅ska 1, 38-430 Miejsce Piastowe, powiat: kro艣nie艅ski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: - przygotowanie da艅 (g艂贸wnie pizzy)
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: 1850+premia
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Miejsce Piastowe
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kro艣nie艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Miejsce Piastowe
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.01.2016
Data zako艅czenia pracy: 15.01.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
mile widziane do艣wiadczenie zawodowe na podobnym stanowisku
Nazwa pracodawcy: "NOVELLUS" D.Koszty艂a, M. Stanis艂awczyk Sp.J.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kro艣nie
Adres pracodawcy:
Kro艣nie艅ska 1, 38-430 Miejsce Piastowe, powiat: kro艣nie艅ski, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: kro艣nie艅ski
Gmina pracodawcy: Miejsce Piastowe
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Miejsce Piastowe
Ulica pracodawcy: Kro艣nie艅ska
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
sklepy spo偶ywczo - przemys艂owe sieci "Delikatesy Centrum"
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kro艣nie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 12.01.2016
Data dodania oferty pracy: 11.01.2016
Oferta pracy wa偶na do: 10.02.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 11.01.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 11.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej, przygotowanie posi艂k贸w-kebab
EAT ALL ADAM KULI艃SKI - 2016-04-28 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
jw.
AIA Poland Anna Pietrzak - 2017-11-07 - Zakopane (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla ok. 100 os贸b
Dom Zakonny Ksi臋偶y Werbist贸w - 2015-11-30 - Krynica Morska (pomorskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w
Cisi Pracownicy Krzy偶a - 2018-01-30 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w a'la karta, przygotowywanie imprezpraca w godz. 14-22
FABIO Sp贸艂ka z o.o. - 2016-06-27 - Czarnow膮sy (opolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Radom (mazowieckie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2016-05-04 - 艁och贸w (mazowieckie)
przygotowywanie da艅 kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-06-12 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
- Zakres zada艅: 1. Codzienny przydzia艂 obowi膮zk贸w pomocy kuchennej.2. Ustalanie z intendentk膮 i wicedyrektorem tygodniowych jad艂ospis贸w z uwzgl臋dnieniem zasad racjonalnego 偶ywienia.3. Przygotowanie posi艂k贸w wg ustalonego jad艂ospisu.4. Przygotowanie posi艂k贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cymi normami 偶ywienia dzieci w plac贸wkach o艣wiatowych.5. Przestrzeganie gramatury wydawanych posi艂k贸w.6. Codzienna dba艂o艣膰 o czysto艣膰 stanowisk pracy, urz膮dze艅 kuchennych i miejsca wydawania posi艂k贸w.7. W czasie ferii dok艂adne i gruntowne sprz膮tanie kuchni i zaplecza, mycie okien, glazury kuchennej, sprz臋t贸w AGD.8. Stosowanie w pracy przepis贸w HACCP oraz przepis贸w BHP.9. Ponadto zobowi膮zuje si臋 kuchark臋 do zastosowania si臋 do zakazu wnoszenia na teren Zespo艂u prywatnych produkt贸w 偶ywno艣ciowych. Wszelkie produkty ujawnione w czasie kontroli staj膮 si臋 w艂asno艣ci膮 Zespo艂u, a fakt ten b臋dzie powa偶nym uchybieniem dyscyplinarnym.10. Zg艂aszanie na bie偶膮co usterek i awarii sprz臋tu AGD oraz zapotrzebowania na zakup sprz臋tu.11. Wykonywanie innych prac zleconych przez dyrektora i wicedyrektor贸w Zespo艂u, wynikaj膮ce z organizacji pracy Zespo艂u, zgodnie z przepisami Kodeksu Pracy.- Wynagrodzenie: 2100 z艂/brutto (2020 z艂 brutto + wys艂uga lat). Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 6:30-14:30. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe. Preferowane do艣wiadczenie w obs艂udze kuchni i sto艂贸wki szkolnej. Umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, radzenie sobie w sytuacjach stresogennych. Szkolenie HCCP. Kontakt osobisty (ul. Gra偶y艅skiego 17, 40-126 Katowice).
ZESP脫艁 SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY DLA DZIECI NIES艁YSZ膭CYCH I S艁ABOS艁YSZ膭CYCH - 2018-06-27 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 zgodnie z jad艂ospisem oraz ich wydawanie.Utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy w czasie jej trwania i po jej zako艅czeniu.
Specjalny O艣rodek Szkolno-Wychowaczy - 2018-01-24 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
zrywanie i nak艂adanie nowej warstwy lakieru na elementy stolarskie
kontakt przez OHP - 2016-09-02 - W艂oszczowa (艣wi臋tokrzyskie)
Przew贸z os贸b, przewozy krajowe
Us艂ugi Turystyczno-Przewozowe Kazir贸d Andrzej - 2018-01-09 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
wypiek pizzy,przygotowanie zamawianie towaru,zapas贸w
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - L臋bork (pomorskie)
przygotowywanie da艅, dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw, utrzymanie porz膮dku i higieny, dbanie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅
"SYCYLIANA" Piotr Kwa艣niewski - 2017-12-15 - S艂ubice (lubuskie)
wykonywanie zabieg贸w kosmetycznych na twarz i cia艂o, manicure, pedicure, wiza偶
Upi臋kszalnia Katarzyna 艢lizowska - 2018-04-03 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Kuchnia polska i 艣r贸dziemnomorska. Miejsce pracy CH PORT 艁贸d藕 ul. Pabianicka 245
UNICO S.C - 2017-10-30 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Kucharzpraca w godz. 6-14, 10-18
"SPO艁EM" Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w w Tarnobrzegu - 2018-05-18 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
sporz膮dzanie raport贸w i analiz w j臋zyku chi艅skim, obs艂uga klient贸w chi艅skoj臋zycznych, monitorowanie i analiza rynku, poszerzanie bazy klient贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Sta偶 Power (do 30 r. 偶.)1. Wsp贸艂praca z nauczycielami w zakresie opieki, edukacji i wychowania dzieci2. zapewnienie bezpiecze艅stwa dzieciom podczas pobytu w plac贸wce przedszkolnej3. rozwijanie osobowo艣ci dziecka, jego talentu, zdolno艣ci umys艂owych i fizycznych4. wykonywanie dodatkowych czynno艣ci wynikaj膮ce z zada艅 statutowych przedszkola5. dba o utrzymanie 艂adu i czysto艣ci budynku i otoczenia przedszkola
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w na imprezy okoliczno艣ciowe i w restauracji - kuchnia staropolska z elementami nowoczesno艣ci.
Soplicowo Filmowe Marek Pinkowski - 2016-05-10 - Cichowo (wielkopolskie)
Praca w "Restauracji Pod Or艂em",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzie艅 pracy, jeden dzie艅 wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim do艣wiadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczaj膮 si臋 w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD OR艁EM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2017-08-23 - Tczew (pomorskie)
-Pomoc w przygotowaniu: ciep艂ych da艅, zminych, da艅 艣niadaniowych dla klient贸w indytwidualnych i zorganizowanych grup konferencyjnych.
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Dom Pomocy Spo艂ecznej CARITAS Archidiecezji Krakowskiej w Zatorze - 2015-12-22 - Zator (ma艂opolskie)
do uzgodnienia
Jakub Cygan Us艂ugi Gastronomiczne - 2017-08-10 - Krasne (podkarpackie)
przyrz膮dzanie da艅 wed艂ug menu
P.P.H.U HEN-MAR S.C. HENRYK JANK脫W I MAREK JANK脫W - 2016-09-22 - I艂owa (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Warszawa (mazowieckie)
-przygotowywaniu posi艂k贸w, przy u偶yciu wszystkich artyku艂贸w spo偶ywczych wydanych do kuchni; dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w ;przestrzeganie prawid艂owej obr贸bki surowc贸w; przestrzeganie prawid艂owo艣ci proces贸w technologicznych, receptur produkowanych produkt贸w -prawid艂owe przechowywanie surowc贸w ,p贸艂fabrykat贸w ,wyrob贸w gotowych; utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych,; przestrzeganie higieny i przepis贸w BHP oraz instrukcji obs艂ugi urz膮dze艅. itp, praca w godz.7-15/9-17. Miejsce pracy: Opole, ul. 1-go Maja 19, ul. Piotrkowska 2a.
SPO艁EM Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w Namys艂贸w - 2016-03-18 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w na innowacyjnym urz膮dzeniu USA TURBO CHEF. Wymagania: znajomo艣膰 kuchni chi艅skiej.
UBEZPIECZENIA MONIKA BRESKA - 2017-07-04 - Koleczkowo (pomorskie)
przygotowanie 艣niada艅, obiadokolacji i da艅 z karty
Chopin Airport Development sp. z o.o. - 2018-04-13 - Jurata (pomorskie)