KUCHARZ Czarnowąsy oferta pracy FABIO Spółka z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1 850 - 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków a'la karta, przygotowywanie imprezpraca w godz. 14-22
Data publikacji: 2016-06-27
Lokalizacja: Czarnowąsy (opolskie)
Pracodawca: FABIO Spółka z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jagiełły 8b, 46-020 Czarnowąsy, powiat: opolski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków a'la karta, przygotowywanie imprezpraca w godz. 14-22
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 850 - 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Czarnowąsy
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: opolski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Dobrzeń Wielki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 850 - 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.06.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych (książeczka sanepidowska)
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Doświadczenie w zawodziwe, umiejętność pracy w zespole, umiejętności organizacyjne.
Nazwa pracodawcy: FABIO Spółka z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
Jagiełły 8b, 46-020 Czarnowąsy, powiat: opolski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: kontakt e-mail,osobiście po uprzednim kontakcie tel., Godziny : 9-17
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: opolski
Gmina pracodawcy: Dobrzeń Wielki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Czarnowąsy
Ulica pracodawcy: Jagiełły
Numer budynku pracodawcy: 8b
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.06.2016
Oferta pracy ważna do: 26.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 27.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 27.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Torzym (lubuskie)
---
kontakt przez PUP - 2016-07-28 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie dań, catering, imprezy okolicznościowe
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
do uzgodnienia
FIRMA CATERINGOWA SOWRAD KONRAD SOWA - 2016-06-03 - Zaczernie (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotyowywanie posiłków.
STAR DADAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ W OLSZTYNIE ZAKŁAD PRACY CHRONIONEJ - 2016-04-01 - Ramsowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potrawi deserów zgodnie z procedurą i standardami
RESTAURACJA "CHATA MYŚLIWSKA" S.C. MICHAŁ MIGAŁA KAMIL MIGAŁA - 2017-06-26 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW Z POWIERZONYCH PRODUKTÓW, ZAMÓWIENIA, REALIZACJA ZAŁOŻONYCH CELÓW FINANSOWYCHWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE- GASTRONOMICZNE, UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA KUCHNI POLSKIEJ, EUROPEJSKIEJ, MIN. 5 LAT DOŚWIADCZENIA, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ J. ROSYJSKIEGO20H/TYDZIEŃ, GODZINY PRACY 7:00-16:00, STAWKA GODZINOWA 13,70 ZŁ
PIEROŻEK ANNA BADOWSKA MARTA MOSKALEWICZ S.C. - 2018-02-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Obsługa urządzeń do produkcji wyrobów mleczarskich.
OKRĘGOWA SPÓŁDZIELNIA MLECZARSKA W KARTUZACH - 2017-07-07 - Kartuzy (pomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
- przygotowywanie posiłków dla dzieci- udział w jadłospisie- utrzymywanie czystości w kuchni
Zespół Szkół nr 18 - 2016-11-30 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowywanie posiłków,- Wymagane min. 3 lata doświadczenia w zawodzie kucharza,- Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-25 - Gniew (pomorskie)
przygotowyanie potraw i napojów w barze wietnamskim
kontakt przez PUP - 2016-07-28 - Góra Kalwaria (mazowieckie)
praca w kuchnimiejsce pracy: Olsztyn ul.Kolejowa 11 i ul.Zientary Malewskiej 2A wynagrodzenie brutto: 12zł/godz.
Firma Gastronomiczna KRYS-STAN s.c. K.K.S. Dziodko - 2016-09-27 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Wydawanie posiłków restauracyjnych, wydawanie posiłków dla grup zorganozowanych, przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami. Równoważny system czasu pracy.
PHU Agnieszka Żurakowska Dębowe Wzgórze - 2016-09-14 - Pokrzywna (opolskie)
jw.
Szkoła Podstawowa Nr 255 - 2017-09-07 - Warszawa (mazowieckie)
planowanie i uzupełnianie danych w dziale handlowym,sporządzanie raportów dziennych, tygodniowych, miesięcznych obsługa infolinii dla klientów,obsługa poczty e-mail
kontakt przez PUP - 2016-11-25 - Gorlice (małopolskie)
g
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Szpiegowo (kujawsko-pomorskie)
sprzątanie pokoi hotelowych oraz utrzymanie w czystości terenu wokół hotelu
Wioska Turystyczna Wilkasy Sp. z o.o. - 2018-04-20 - Wilkasy (warmińsko-mazurskie)
Umiejętność gotowania prostych dań, robienia pizzy, organizowanie przyjęć okolicznościowych, bardzo dobra organizacja czasu pracy, zaangażowanie, sumienność i uczciwość
Firma "WIN" Grażyna Winiarska - 2016-08-25 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków, dbanie o czystość na stanowisku pracy
Job Impulse Polska Sp. z o. o. - 2016-06-15 - Augustów (podlaskie)
wg stanowiskaPraca w Rabce Zdrój
ANNA WÓJCIAK DOM WCZASOWY "ELA", F.H.U. "ELUNA" - 2018-04-06 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
praca w restauracji, obsługa imprez okolicznościowych, itp. (praca wg grafiku)
Marcin Strządała - 2017-01-12 - Pielgrzymowice (śląskie)
Regeneracja rozruszników oraz pomoc przy ich regeneracji, w zależności od kwalifikacji.
Jacek Formański "ROZRUSZNIK SERVICE" - 2016-02-22 - Gdynia (pomorskie)
- przygotowywanie potraw,- dbałość o jakość wydawanych potraw,- dbałość o czystość i higienę miejsca pracy
dobre Amciu Danuta Gotkowska - 2018-08-17 - Łańcut (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków w przedszkolu.
PUBLICZNE PRZEDSZKOLE NR 5 - STRZELCE OP. - 2017-08-22 - Strzelce Opolskie (opolskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków, dbanie o czystość na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Leszno (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującym jadłospisem i zasadami technologii ich przygotowywania,w tym wszystkich rodzajów i form posiłków dietetycznych,przy zachowaniu dbałości o apetyczny wygląd sporządzanych posiłków. Właściwe porcjowanie i wydawanie potraw. Pobieranie próbek żywności i przechowywanie ich zgodnie z obowiązującymi przepisami.Wykonywanie wszystkich czynności związanych z obróbką półfabrykatów i wyrobów gotowych
Dom Pomocy Społecznej - 2016-07-11 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie potraw,ukłądanie karty dań,wybór naczyń i sprzętu do przygotowanej potrawy.
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Twardogóra (dolnośląskie)