KUCHARZ Ustrzyki Górne oferta pracy ZPC SKÓRKA SPÓŁKA JAWNA
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków oraz wydawanie
Data publikacji: 2018-01-11
Lokalizacja: Ustrzyki Górne (podkarpackie)
Pracodawca: ZPC SKÓRKA SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:38-714 Ustrzyki Górne 1A, powiat: bieszczadzki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków oraz wydawanie
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Giełda Pracy 22.01.2018 g. 12.00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ustrzyki Górne
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bieszczadzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lutowiska
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.01.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
Nazwa pracodawcy: ZPC SKÓRKA SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Ustrzykach Dolnych
Adres pracodawcy:
Daszyńskiego 2/6, 38-500 Sanok, powiat: sanocki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: sanocki
Gmina pracodawcy: Sanok
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sanok
Ulica pracodawcy: Daszyńskiego
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Ustrzykach Dolnych
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.01.2018
Oferta pracy ważna do: 22.01.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 11.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 11.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
samodzielne przygotowywanie posiłków, miejsce pracy Restauracja Regendt- Kąty Rybackie
Firma Produkcyjno-Handlowa Art&Kam s.c. J. Bronicki W. Bronicka - 2016-05-19 - Kąty Rybackie (pomorskie)
gotowanie potraw, smażenie, pieczenie, posługawanie się narzedziami i maszynami w kuchni, obróbka wstępna surowców
SIRBUD MINARI S.A - 2016-08-05 - Zagórze Śląskie (dolnośląskie)
Brak danych
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ministerstwa Spraw Wewnetrznych Centrum Rehabilitacji w Górznie - 2016-12-07 - Górzno (wielkopolskie)
Sprzedawca
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Suwałki (podlaskie)
Utrzymywanie należytej czystości, porządku naczyń, sprzętu, pomieszczeń kuchni. Przygotowywanie posiłków: smażenie, gotowanie, krojenie. Dbanie o należyte przechowywanie żywności w urządzeniach do tego przystosowanych - lodówka ( odpowiedzialaność za jakość i świeżość produktów spożywczych), robienie dużej ilości pierogów, planowanie jadłospisów, odpowiedzialność za sprzęt.
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłkówPraca w godzinach od 07:00-19:00 (12 godz co drugi dzień),
"Korona" Ośrodek Wczasowo- Rehabilitacyjny Korona Teresa - 2019-03-18 - Muszyna (małopolskie)
- zaopatrzenie w produkty,- przygotowanie posiłków - śnaidania, obiady, kolacje, kuchnia ciepła i zimna,- utrzymanie porzadku na stanowisku
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Kościerzyna (pomorskie)
wg programu stżu
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Biskupiec (warmińsko-mazurskie)
Mile widziane doświadczenie zawodowe
Restauracja "Żurek" Monika Karwacka - 2017-04-18 - Racibórz (śląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Różewiec (warmińsko-mazurskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37. e-mail: sekretariat (at) zamek-gniew.pl
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-12 - Gniew (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, doswiadczenie zawodowe mile widziane.
Firma Handlowo-Usługowa BALLAS Mikołajki Iwona Wiórek - 2016-02-26 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków gastronomicznych.
Bar Gastronomiczny U Jana Jan Charkiewicz - 2016-05-13 - Siedlce (mazowieckie)
W ZAWODZIE
TechKam2 Adam Połetek - 2015-11-30 - Kamieniec Ząbkowicki (dolnośląskie)
wg stanowiska
PHU Jarosław Piórkowski Restauracja AUSTERIA - 2016-03-03 - Rychnowo (warmińsko-mazurskie)
*obróbka surowców*przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Gryfino (zachodniopomorskie)
Kucharz kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Kielce (świętokrzyskie)
dynamiczna praca w branży restauracyjnej (bistro), obsługa klienta indywidualnego głównie studentów, mieszkańców okolicy lub żołnierzy zawodowych blisko położonej jednostki wojskowej. Do głownych obowiązków należą: przygotowywanie posiłków, obsługa klienta, realizacja terminowa zamówień, przygotowanie listy zakupów, przygotowanie dań na wynos (cetering).
kontakt przez PUP - 2018-05-22 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej - kulfy, samosy, kofte, dolma, sarma, przygotowywanie sosów, napojów
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Żyrardów (mazowieckie)
Rozwożenie paczek
Wulkanizacja WUL-TOM - 2016-05-31 - Chorzów (śląskie)
Obsługa i kontakt z klientami, realizacja celów sprzedażowych, poszukiwanie i pozyskiwanie nowych klientów, budowanie i utrzymywanie stałych relacji z klientami, prowadzenie rozmów i negocjacji handlowych, prowadzenie dokumentacji sprzedażowej. Przyjmowanie i ewidencja zamówień. Sporządzanie zleceń produkcyjnych w Klaes.
KAPICA SP. Z O.O. SP. K. - 2019-02-06 - Zawadzkie (opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 3 miesiące, z możliwością przedłużenia; godziny pracy: 7.00- 15.00
F.H.U. PERFEKT Halina Małkowska - 2018-01-04 - Słupsk (pomorskie)
Sporządzanie różnych grup i asortymentów potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w pomieszczeniach produkcyjnych otwartych i zamkniętych zakładów żywienia zbiorowego.
Dom Pomocy Społecznej w Śniatowie - 2019-02-26 - Śniatowo (zachodniopomorskie)
praca w kuchni
Zakład Usługowo-Handlowy Łucjan Kremiec - 2017-02-01 - Żory (śląskie)
Przygotowywanie opracowań programów szkoleniowych z zakresu fryzjerstwa dla klientów z Serbii oraz Bośni i Hercegowiny, tworzenie autorskich filmów instruktażowych z zakresu fryzjerstwa w języku serbskim, opracowywanie materiałów edukacyjnych i pomocy dydaktycznych w języku serbskim.
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie potraw, utrzymywanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, porcjowanie i wydawania posiłów, przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Wysoka (wielkopolskie)
Spedytor-dyspozytorWymagane wykształcenie min. średnie, dobra znajomość języka angielskiego lub niemieckiego. min. 1 rok doświadczenia w pracy spedytora.
PL SPED Paweł Luty - 2017-01-24 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków dla dzieci
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Gorlice (małopolskie)
- doświadczenie w pracy jako kucharz- staz pracy min. 2 lata
kontakt przez OHP - 2019-05-01 - Kolno (podlaskie)
przygotowywanie posiłków oraz pizzy
"Lucy" Agnieszka Wierzbicka - 2015-12-02 - Rzgów (łódzkie)