KUCHARZ Strzelin oferta pracy " SEZAM " - Przedsi臋biorstwo Gastronomiczne
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Gotowanie i wydawanie potraw, sporz膮dzanie da艅 m膮cznych (pierogi, krokiety itp.), sporz膮dzanie sur贸wek oraz wyrob贸w garma偶eryjnych. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe, 3 lata do艣wiadczenia w zawodzie, umiej臋tno艣膰 gotowania.
Data publikacji: 2017-04-12
Lokalizacja: Strzelin (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: " SEZAM " - Przedsi臋biorstwo Gastronomiczne
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wroc艂awska 37, 57-100 Strzelin, powiat: strzeli艅ski, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Gotowanie i wydawanie potraw, sporz膮dzanie da艅 m膮cznych (pierogi, krokiety itp.), sporz膮dzanie sur贸wek oraz wyrob贸w garma偶eryjnych. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe, 3 lata do艣wiadczenia w zawodzie, umiej臋tno艣膰 gotowania.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Strzelin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: strzeli艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Strzelin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.05.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: " SEZAM " - Przedsi臋biorstwo Gastronomiczne
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Strzelinie
Adres pracodawcy:
Wroc艂awska 37, 57-100 Strzelin, powiat: strzeli艅ski, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, skierowanie
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: strzeli艅ski
Gmina pracodawcy: Strzelin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Strzelin
Ulica pracodawcy: Wroc艂awska
Numer budynku pracodawcy: 37
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Strzelinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 12.04.2017
Data dodania oferty pracy: 11.04.2017
Oferta pracy wa偶na do: 30.04.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 11.04.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 10.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Warszawa (mazowieckie)
GRAFIK KOMUTEROWY
F.U.H. "ZET" JAROS艁AW ZYBURA - 2016-10-14 - D臋bica (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-04-05 - Rybitwy (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla os贸 chorych na podstawie receptur i jad艂ospisu u艂o偶onego przez dietetyka. Miejsce pracy: Wroc艂aw ul. MickiewiczaKontakt kandydat贸w z pracodawc膮: telefoniczny: 071 348-20-33 do godz. 15.00Oferta pracy znajduje si臋 w sali: G
IMPEL CATERING "COMPANY" Sp. z o.o. Sp. k. - 2016-03-02 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Warszawa (mazowieckie)
Aktywne pozyskiwanie klient贸w, kompleksowa obs艂uga klienta, realizacja za艂o偶onych plan贸w sprzeda偶owych
PROFI CREDIT POLSKA SP脫艁KA AKCYJNA - 2017-05-17 - W臋gorzewo (warmi艅sko-mazurskie)
Wymagania: uko艅czone odpowiednie szkolenie, praktyka, wystarczaj膮ca znajomo艣膰 j臋zyka niemieckiego dla zrozumienia problemu (przynajmniej B1)
kontakt przez OHP - 2017-03-06 - Austria (Austria)
przygotowanie da艅 kuchni wietnamskiej i azjatyckiej, sk艂adanie zam贸wie艅 u wietnamskiego dostawcy
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Radom (mazowieckie)
Przygotowanie posi艂k贸w, przystawek, kanapek.
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Gda艅sk (pomorskie)
obs艂uga klienta, pobieranie nale偶no艣ci, obs艂uga kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Nowy Wi艣nicz (ma艂opolskie)
zagospodarowanie lasu, pozyskiwanie drzewa
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Wielin (zachodniopomorskie)
Produkcja gastronomiczna. Produkcja wyrob贸w regionalnych.
KAMINSKI, KROTOFIL SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-03-17 - Sopot (pomorskie)
gotowanie,pieczenie,segregowanie potraw z zachowaniem warto艣ci od偶ywczych
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
kelner
kontakt przez PUP - 2017-07-10 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy
PETROPOL DA & PAF SP.Z O.O. I WSP脫LNICY, SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2016-03-11 - P艂ock (mazowieckie)
do uzgodnienia
MARHABA SP. Z O.O. - 2017-02-08 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie produkt贸w 偶ywno艣ciowych do obr贸bki wst臋pnej i termicznej, racjonalne wykorzystywanie produkt贸w w czasie obr贸bki wst臋pnej i termicznej, przygotowywanie posi艂k贸w na podstawie jad艂ospisu dekadowego i asygnaty kuchennej zgodnie z receptur膮 przygotowywania potraw z zachowaniem w艂a艣ciwych parametr贸w czasu obr贸bki i temperatury okre艣lonych w systemie zarz膮dzania bezpiecze艅stwem 偶ywno艣ci, wydawanie posi艂k贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cym porz膮dkiem dnia i harmonogramem wydawania posi艂k贸w z zachowaniem ich w艂a艣ciwej temperatury serwowania, u偶ytkowanie sprz臋tu i urz膮dze艅 gastronomicznych, stanowi膮cych wyposa偶enie kuchni zgodnie z ich przeznaczeniem, dbanie o utrzymanie w nale偶ytym stanie sprz臋tu kuchennego i sto艂owego oraz przedmiot贸w zaopatrzenia mundurowego
Centralny O艣rodek Szkolenia Stra偶y Granicznej im. Marsza艂ka Polski J贸zefa Pi艂sudskiego - 2018-06-22 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Wymagany tytu艂 zawodowy kucharza, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiej臋tno艣膰 sporz膮dzania posi艂k贸w, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole. Mile widziane do艣wiadczenie na podobnym stanowisku. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortyment贸w diet, rozdzia艂 偶ywno艣ci na oddzia艂y szpitalne, dbanie o porz膮dek i 艂ad w miejscu pracy. Aplikacje zawieraj膮ce CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzaj膮ce kwalifikacje zawodowe oraz zgod臋 na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezb臋dnych do procesu rekrutacji mo偶na kierowa膰 poczt膮 elektorniczn膮 na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poni偶szej klauzuli: "Wyra偶am zgod臋 na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Pa艅stwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzib膮 w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezb臋dnych do procesu obecnej i przysz艂ych rekrutacji zgodnie z ustaw膮 z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ PA艃STWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2017-11-17 - Rybnik (艣l膮skie)
przygotowywanie pizzy
KAMIL WA艁臉GA PUB K2; HERBACIARNIA CZARTORYSKA; XERO-DRUK, PROSECO - 2018-01-04 - Pu艂awy (lubelskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami przyj臋tymi w restauracji, wsp贸艂praca z szefem kuchni oraz innymi pracownikami, utrzymywanie czysto艣ci stanowiska pracy
P&T 3 Sp. z o.o. - 2017-03-17 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w domowych
Prywatny Zak艂ad Piel臋gnacyjno- Opieku艅czy - 2017-05-17 - Pilchowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, da艅 obiadowych.
Przedsi臋biorstwo Handlowo Us艂ugowe OAZA s.c. - 2017-11-08 - K臋pno (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg karty da艅.
Cie艣la Jaros艂aw Beans Polska Hotel Koronny - 2017-09-08 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Obowi膮zki zwi膮zane z funkcjonowaniem restauracji; Wydawanie posi艂k贸w; praca za barem
U ANIO艁脫W Jaros艂aw Kruszewski - 2017-03-20 - Wilga (mazowieckie)
Lepienie pierog贸w i przygotowywanie p贸艂produkt贸w
KOPI DOMINIK PAWLAK - 2015-12-11 - Sopot (pomorskie)
gotowanie obiad贸w, sprz膮tanie kuchni i sto艂贸wki
Szko艂a Podstawowa im. Polskich Kawaler贸w Malta艅skich w Ogorzelinach - 2016-02-03 - Ogorzeliny (pomorskie)
gotowanie, wydawanie posi艂k贸w, sprz膮tanie
kontakt przez PUP - 2017-10-06 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
sporz膮dzanie da艅 zgodnie ze standardami Restauracji (przekazywane podczas przyjmowania do pracy), zarz膮dzanie osobami na stanowisku pomocy kuchennych. Praca w godz. 13-21. Kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 13-19.
Restauracja Anna De Croy Jaros艂aw Domaradzki - 2016-08-12 - S艂upsk (pomorskie)
kuchnia polska
Ober偶a Z艁OTA G臉艢 Kubik Bo偶ena - 2017-09-21 - Siewierz (艣l膮skie)
przygotowywanie, sma偶enie i wydawanie da艅 rybnych
VITAMINKA Marzena Nasiadka - 2018-06-13 - Ruciane-Nida (warmi艅sko-mazurskie)