KUCHARZ Płock oferta pracy PETROPOL DA & PAF SP.Z O.O. I WSPÓLNICY, SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
Data publikacji: 2016-03-11
Lokalizacja: Płock (mazowieckie)
Pracodawca: PETROPOL DA & PAF SP.Z O.O. I WSPÓLNICY, SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:09-400 Płock, powiat: m. Płock, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Płock
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Płock
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Płock
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.03.2016
Data zakończenia pracy: 17.04.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Wykształcenie gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
PETROPOL DA & PAF SP.Z O.O. I WSPÓLNICY, SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Miejski Urząd Pracy w Płocku
Adres pracodawcy:
87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv na adres: recepcja (at) bwpetropol.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Włocławek
Gmina pracodawcy: Włocławek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Włocławek
Profil działalności pracodawcy: Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Oferta zgłoszona przez: Miejski Urząd Pracy w Płocku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.03.2016
Oferta pracy ważna do: 11.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 11.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 11.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie bankietów ,dań do karty menu oraz bufetów szwedzkich, organizacja pracy w kuchni oraz dbałość o prawidłową gospodarkę magazynową.
Hotel*** Solar Palace SPA & Wellness Lila Najmoła - 2016-03-01 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
wg. stanowiska
PIZZERIA - PUB "SEJNA"s.c., B.T. Staśkiewicz, A. Rasiul, Sejny - 2017-03-30 - Sejny (podlaskie)
osoba zatrudniona na tym stanowisku, pod ogólnym kierunkiem i nadzorem Szefa Kuchni, w ramach ustalonych działań i procedur będzie odpowiedzialna za przygotowywanie i realizację zamówień na usługi oraz potrawy restauracyjne, śniadaniowe, przyjęcia bankietowe oraz inne kulinarne działania hotelu. Osoba, która dołączy do zespołu hotelowych kucharzy będzie miała czynny udział w rozwoju usług gastronomicznych oferowanych przez hotel a także będzie aktywnie wspierała zespół kucharzy w procesie poprawy jakości świadczonych przez hotel usług kulinarnychpraca w Hotelu Atena Mielec ul. Przemysłowa 67Kandydaci w procesie rekrutacji będą proszeni o przygotowanie dania popisowego - liczy się smak, kompozycja, estetyka
Firma Usługowo-Handlowa "Mazur & Mazur" Janusz Mazur, Piotr Mazur Spółka Cywilna - 2016-02-03 - Mielec (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI TAJSKIEJ
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Rzeszów (podkarpackie)
gotowanie, pomoc w kuchni
FIRMA GASTRONOMICZNO-HANDLOWO-USŁUGOWA "BISTRO" Maria Kozłowska - 2017-09-07 - Starogard Gdański (pomorskie)
Przygotowywanie potraw według przepisów w jezyku Wietnamskim.
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Józefów (mazowieckie)
Praca w restauracji, samodzielne przygotowywanie potraw. Praca w godz. 12.00-24.00, w weekendy do 01.00.
K&M INVEST s.c. Karol Chraniuk Mateusz Lewocki - 2016-09-08 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowanie potraw z bio-produktów, starterów, dań głównych oraz deserów, organizacja pracy w kuchni, przygotowanie menu, zakup produktów, przestrzeganie przepisów BHP oraz przepisów dotyczących przechowywania produktów
Bio-Hotel Kolonieschänke - 2017-01-09 - Niemcy (Niemcy)
przyjmowanie i wydawanie części na magazynie, prowadzenie dokumentacji magazynowej
Ekomex - Pilśniak Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Spółka komandytowa - 2018-05-10 - Panki (śląskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z jadłospisem oraz ich wydawanie. Utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy w czasie jej trwanie i po jej zakończeniu.
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowaczy - 2017-04-19 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
wg stanwoiska
PH OLMA Małgorzata Gryszkiewicz - 2017-05-26 - Krzywe (podlaskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej, korzystanie z oryginalnych przepisów, obsługa pieca Tandoori.
WŁODZIMIERZ SOROCZYŃSKI RESTAURACJE - 2017-05-17 - Gdańsk (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ OBIADOWYCH
Usługi Gastronomiczne Emilia Woszczyńska - 2017-04-11 - Konin (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
.
PRZEDSIĘBIORSTWO PRYWATNE PAMELA - DARIUSZ ŚLUFIŃSKI - 2017-12-14 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2017-01-13 - Tczew (pomorskie)
kucharzstaż w godz. 12-20, 13-21, również w niedzielę i święta
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Sporządzanie posiłków dla dzieci przedszkolnych i młodzieży w placówce oświatowej. Praca na 1/2 etatu, jednozmianowa w godz. 6.00-10.00 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej.
BIELSKIE CENTRUM KSZTAŁCENIA USTAWICZNEGO I PRAKTYCZNEGO - 2016-10-07 - Bielsko-Biała (śląskie)
Mile widziane doświadczenie zawodowe.
PHUP Rudolf Klimek - 2016-06-06 - Rudy (śląskie)
wykonywanie pracy na stanowisku kucharz
EAST FOOD POLSKA Sp. z o.o. Sp. K. - 2017-11-30 - Poznań (wielkopolskie)
w/g satnowiska
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Rynkojeziory (podlaskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Łasin (kujawsko-pomorskie)
samodzielne przygotowanie potraw
"KUCHNIA U MACIEJA" MACIEJ NOWAK - 2017-09-22 - Zielona Góra (lubuskie)
e-mail: dyrektor (at) sebastianeum.pl
INSTYTUT NAUKOWO-BADAWCZY KSIĘDZA SEBASTIANA KNEIPPA ZESPÓŁ REHABILITACYJNO-WYPOCZYNKOWY - 2016-04-12 - Kamień Śląski (opolskie)
KucharzDwie zmiany:od 7-15od 15-23.
Dom Weselny Frezja - 2016-08-23 - Mielec (podkarpackie)
PRZYGOTOWANIE WYSOKIEJ JAKOŚCI SERWOWANYCH DAŃ, DBAŁOŚĆ O ESTETYKĘ, PRZESTRZEGANIE OBOWIĄZUJĄCYCH NORM I STANDARDÓW, TWORZENIE OFERT KULINARNYCH, PODEJMOWANIE INICJATYW WE WPROWADZANIU NOWYCH DAŃ;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE GASTRONOMICZNE,
ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM ONKOLOGII - 2016-11-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przyrządzanie potraw kuchni polsko-niemieckiej
"QLT RESTAURANT & BAR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-23 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie różnych potraw, dań, przekąsek, ciast, deserów
SPÓŁKA CYWILNA "RAFJAN" - 2018-03-08 - Gubin (lubuskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej, europejskiej
Perfect Magiczna Spiżarnia - 2017-03-24 - Świnoujście (zachodniopomorskie)