KUCHARZ/KUCHARKA Konin oferta pracy Us艂ugi Gastronomiczne Emilia Woszczy艅ska
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: do 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: PRZYGOTOWYWANIE DA艃 OBIADOWYCH
Data publikacji: 2017-04-11
Lokalizacja: Konin (wielkopolskie)
Pracodawca: Us艂ugi Gastronomiczne Emilia Woszczy艅ska
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:PRZEMYS艁OWA 186, 62-510 Konin, powiat: m. Konin, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: PRZYGOTOWYWANIE DA艃 OBIADOWYCH
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Konin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Konin
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Konin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 11.04.2017
Data zako艅czenia pracy: 10.07.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: gimnazjalne
Nazwa pracodawcy: Us艂ugi Gastronomiczne Emilia Woszczy艅ska
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Koninie
Adres pracodawcy:
PRZEMYS艁OWA 186, 62-510 Konin, powiat: m. Konin, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Konin
Gmina pracodawcy: Konin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Konin
Ulica pracodawcy: PRZEMYS艁OWA
Numer budynku pracodawcy: 186
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Koninie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.04.2017
Oferta pracy wa偶na do: 10.05.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 13.04.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 11.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie da艅 wed艂ug standard贸w, przestrzeganie zasad HACCP, kontrola stanu zapas贸w produkt贸w, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy.
Hard Rock Cafe - 2016-02-22 - Gda艅sk (pomorskie)
1.Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cymi przepisami i normami 偶ywno艣ciowymi.2.Prowadzenie magazynu.3.Zamawianie towaru, ewidencja faktur i dowod贸w magazynowych.4.Prowadzenie ewidencji 偶ywno艣ci.5.Przygotowywanie miesi臋cznych sprawozda艅.
kontakt przez OHP - 2016-09-09 - Cz艂uch贸w (pomorskie)
.
Firma Gastronomiczna FOSA Odejewski Adam - 2017-09-01 - Chojnice (pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Warszawa (mazowieckie)
Wypiek chleba, bu艂ek.
Aneta Michaj艂owa-Jancelewicz - 2017-02-21 - 艁臋knica (lubuskie)
Przygotowywanie potraw w tym lepienie pielmieni, kreplach贸w. Nadz贸r nad jako艣ci膮 zamawianej 偶ywno艣ci. Rozdzielanie prac pracownikom pracuj膮cym w kuchni, pilnowanie porz膮dku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej wed艂ug tradycyjnych receptur. Uk艂adanie menu. Czytanie receptur. Sk艂adanie zam贸wie艅 zagranic臋. Nadz贸r nad m艂odszym kucharzem i pomoc膮 kucharza.
kontakt przez PUP - 2016-12-28 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w i produkt贸w spo偶ywczych, prace kuchenne
Centrum Ogrodnicze i Motel Grzegorz Pintal - 2017-11-29 - Wawr贸w (lubuskie)
przygotowywanie obiad贸w
kontakt przez PUP - 2016-11-15 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posilk贸w, gotowanie, wydawanie posi艂k贸w, obsluga salli jadalnej
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Lubawka (dolno艣l膮skie)
-obs艂uga i nadz贸r pracy maszyn i urz膮dze艅 technologicznych linii przerobu 偶u偶la, obs艂uga indykatora-odrzucanie skrzep贸w z艂omu z przeno艣nika ta艣mowego, utrzymanie porz膮dku pod przeno艣nikami ta艣mowymi-uruchamianie i zatrzymywanie urz膮dze艅, w tym: przeno艣niki ta艣mowe, kruszark臋, przesiewacze, podajniki wibracyjne, separatory oraz suszark臋 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi instrukcjami obs艂ugi
TMS INTERNATIONAL POLAND Sp. z o.o. - 2017-02-21 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
przygotowanie obiad贸w, potraw wydawanych w barze
SP脫艁DZIELNIA "SMAK-COOP" - 2017-12-05 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie, podawanie potraw, napoi i deser贸w z zakresu kuchni indyjskiej. Kucharz kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez OHP - 2018-01-11 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem; osobom spoza miejsca wykonywania pracy zapewniony jest zwrot koszt贸w dojazdu lub dow贸z do miejsca pracy; miejsce wykonywania pracy: S艂upsk lub D臋bnica Kaszubska- do uzgodnienia z pracodawca; godziny pracy: 6.00- 14.00 lub 7.00- 15.00; wysoko艣膰 wynagrodzenia od 3000 z艂 brutto- do uzgodnienia; okres pr贸bny 1 miesi膮c
Mini- Max Piotr Sadowski - 2018-02-06 - S艂upsk (pomorskie)
Obs艂uga centrum obr贸bczego CNC, dba艂o艣膰 o maszyn臋, kontrola jako艣ci wykonywanych element贸w, wydajna praca zgodnie z dokumentacj膮.
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowanie potraw, ustalanie kart da艅, wyb贸r naczy艅 do podawania da艅, wyb贸r sprz臋t贸w do przygotowania da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, udzielanie informacji go艣ciom na temat sk艂adnik贸w u偶ywanych w potrawach
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Mielno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie da艅, ustalanie karty da艅, rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni
Restauracja Viking JAKUB SZYMCZAK - 2017-05-08 - Dziwn贸wek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie wszelkiego rodzaju potraw wg. tradycyjnych receptur kuchni ukrai艅skiej, przestrzeganie przepis贸w BHP obowi膮zuj膮cych w gastronomii, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy, inne prace zlecone przez pracodawc臋 w zakresie gastronomii
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowanie bufetu 艣niadaniowego, przygotowanie ciep艂ych i zimnych potraw serwowanych podczas 艣niada艅, dbanie o estetyk臋 potraw i porz膮dek w miejscu pracy
"UNIA" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-01-26 - Gda艅sk (pomorskie)
- Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych: zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych; ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t; wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych, wyrob贸w garma偶eryjnych; pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅; wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych; sporz膮dzanie potraw dla r贸偶nych diet; przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w; utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy; przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego; inne zadania zlecone przez prze艂o偶onego w ramach zawodu.- Wynagrodzenie: 2500 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy, z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w systemie r贸wnowa偶nym w godzinach: 6:00-14:00, 11:00-18:00 + soboty, niedziele, 艣wi臋ta - wed艂ug grafiku. Wymagania: Mile widziane do艣wiadczenie w pracy na kuchni z 偶ywieniem zbiorowym. Wymagana aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno - epidemiologicznych. Wymagane precyzyjne i sumienne wykonywanie czynno艣ci zawodowych, uczciwe wykonywanie powierzonych obowi膮zk贸w. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 32-353-58-40) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Pijarska 4, 40-750 Katowice).
FUNDACJA LAURENTIUS - SENIOR RESIDENCE DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ - ODDZIA艁 FUNDACJI LAURENTIUS - 2016-11-23 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 kuchni azjatyckiej, podstawowa znajomo艣膰 potraw kuchni azjatyckiej, przygotowanie z surowca da艅 i pomoc kucharzowi
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Mi臋dzyrzec Podlaski (lubelskie)
Przygotowywanie menu, ofert, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych, dba艂o艣膰 o powierzone mienie, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy, aktywna wsp贸艂praca z innymi dzia艂ami, dbanie o dobry wizerunek Zamku.
Zamek Kliczk贸w Sp. z o.o. - 2016-06-24 - Kliczk贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej i ukrai艅skiej
Restauracja DWA MOSTY Indyk Teresa - 2016-11-08 - Mielec (podkarpackie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-05-22 - Pisz (warmi艅sko-mazurskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Pozna艅 (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
"Bernard Kubiak" - 2016-04-13 - Gniezno (wielkopolskie)
Przygotowywanie p贸艂produkt贸w i przygotowywaie potraw
Jerzy Furman - 2017-07-21 - Gda艅sk (pomorskie)
Sporz膮dzanie potraw.Praca na umow臋 o prac臋 w godz.7-19, 8-20 w Ko艂obrzegu, r贸wnie偶 w weekendy.
PPUH "DEKOM" Sp. z o.o. (Sanatorium "Ba艂tyk") - 2017-04-18 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Praca w kuchni, organizacja miejsca pracy w kuchni
RESTAURACJA PASJAMI Tomasz Witkowski - 2016-04-13 - Szprotawa (lubuskie)