KUCHARZ (WIETNAMSKI) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ (WIETNAMSKI)
Wynagrodzenie: od 1 200 PLN
Zakres obowiązków: jw
Data publikacji: 2017-02-22
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: jw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (WIETNAMSKI)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.03.2017
Data zakończenia pracy: 26.03.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
wietnamski, w mowie - bardzo dobry, w piśmie - bardzo dobry
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie średnie gastronomiczne, 1 rok w zawodzie , znajomość kuchni wietnamskiej, jęz. wietnamski płynnie do czytania oryginalnych przepisów wietnamskiich, zamawianie produktów spożywczych od firm wietnamskich.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.02.2017
Oferta pracy ważna do: 28.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 22.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 22.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Sejny (podlaskie)
obsługa klienta,wypiek pizzy, przygotowywanie posiłków, sałatek sosów, ciast
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Zambrów (podlaskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie potraw na łodzi rzecznej (tylko lokalne wycieczki) oraz w restauracji na brzegu.
kontakt przez OHP - 2016-10-27 - Niemcy (Niemcy)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Sławno (zachodniopomorskie)
Sporządzanie potrwa dla klientów zgodnie z przyjętymi przepisami kulinarnymi
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Jaworzno (śląskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI RECEPTURAMI,ZAPEWNIENIE NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI PRODUKTÓW I USŁUG ORAZ PRZESTRZEGANIE NORM I STANDARDÓW PRODUKCJI,ZACHOWANIE ESTETYKI WYDAWANYCH DAŃ,ZACHOWANIE CZYSTOŚCI STANOWISKA PRACY,WSPÓŁPRACĘ Z POZOSTAŁYMI PERSONELEM GASTRONOMII.
SPA HOTEL SPLENDOR **** - 2016-10-03 - Siedliska (podkarpackie)
kucharz
FHU ISKIERKA Iwona Ławruk - 2018-03-07 - Mielec (podkarpackie)
Wykształcenie: zawodowe; 3 lata doświadczenia zawodowego; dobra znajomość kuchni ukraińskiej; gotowanie i przygotowywanie dań zimnych i gorących; pomoc w obsłudze imprez okolicznościowych; dwie zmiany; miejsce pracy: Łany Wielkie
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Łany Wielkie (śląskie)
Przygotowanie podłoży pod szpachlowanie i malowanie. Szpachlowanie, malowanie , szlifowanie podłoży gipsowych, obsługa agregatu malarskiego, szpachlarskiego, szlifierki do gładzi gipsowych.
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Legnica (dolnośląskie)
klejenie pierogów, pielmieni, cepelinów na oczach klientów
WRO EU INVEST Sp. z o.o. - 2016-03-02 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie drobnych posiłków dla klientów w BISTRO oraz obsługa klientów.
"MD CONNECT" SP. Z O. O. - 2017-01-03 - Dobrodzień (opolskie)
wg. stanowiska
Złoty Potok Resort Sp. z o.o. - 2017-03-07 - Złoty Potok (dolnośląskie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem stażu oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppoż.,- zapoznanie z przepisami HACCP,- zapoznanie z organizacją pracy na kuchni,- przygotowywanie surówek,- smażenie, pieczenie i gotowanie mięs,- gotowanie zup,- obsługa pieca konwekcyjnego - parowego.
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków w jadłodajni Caritas
Centrum Socjalne Caritas w Stargardzie - 2016-05-17 - Stargard (zachodniopomorskie)
gotowanie posiłków
JACEK ZAJĄC HANDEL , GASTRONOMIA, CATERING - 2018-03-29 - Kłodzko (dolnośląskie)
Przyrządzanie potraw, dbanie o wygląd wydawanych posiłków, utrzymywanie porządku na stanowisku, punktualność.
KOLMAN S.C. MATEUSZ MUSZYŃSKI, GRZEGORZ KOLASA - 2017-06-08 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie pizzy i jej wypiek
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
Przygotowanie i serwowanie kebabówMile widziane doświadczenie zawodowe- 6 miesięcy
Zenon Niemczycki Zajazd „Polonez” - 2018-07-06 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje)
Jeziorny "Konkret" Dominik Jeziorny - 2015-10-28 - Czernichów (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-06 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw gotowych, z produktów i półproduktów, przygotowywanie cateringu, pomoc w organizacji imprez okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Wydartowo (wielkopolskie)
Przyrządzanie posiłków zgodnie z obowiązującym jadłospisem i zasadami technologii. Dbałość o sprzęt i narzędzia wykorzystywane do pracy. Utrzymywanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza. Przestrzeganie dyscypliny pracy, zasad BHP i HACCP.
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy Nr 2 - 2018-08-14 - Gdynia (pomorskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-27 - Smardzewice (łódzkie)
wyksz. zawod. w kier. gastronomicznym prof. II, art. 49 pkt 2-6
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań obiadowych.
Restauracja "JOANNA" Joanna Fryca - 2016-08-25 - Niepołomice (małopolskie)
Przygotowywanie potraw. Przestrzeganie obowiązujących zasad higieny i bezpieczeństwa pracy.
Hotel "PARADISO" Ziółkowski Piotr - 2017-03-09 - Suchedniów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań, sałatek, sosów, zgodnie ze ztandardami restauracji, dbanie o czystość w lokalu.
BURGERMANIA JUSTYNA MARKOWSKA - 2017-07-07 - Gdańsk (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Kutno (łódzkie)