KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowiązków: - zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem stażu oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppoż.,- zapoznanie z przepisami HACCP,- zapoznanie z organizacją pracy na kuchni,- przygotowywanie surówek,- smażenie, pieczenie i gotowanie mięs,- gotowanie zup,- obsługa pieca konwekcyjnego - parowego.
Data publikacji: 2018-03-13
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków:
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem stażu oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppoż.,- zapoznanie z przepisami HACCP,- zapoznanie z organizacją pracy na kuchni,- przygotowywanie surówek,- smażenie, pieczenie i gotowanie mięs,- gotowanie zup,- obsługa pieca konwekcyjnego - parowego.
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpoczęcia pracy: 12.03.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zgierzu
Adres pracodawcy:
Barona 10/10, 95-100 Zgierz, powiat: zgierski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: zgierski
Gmina pracodawcy: Zgierz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zgierz
Ulica pracodawcy: Barona
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zgierzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (staż z UP)
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 13.03.2018
Data dodania oferty pracy: 12.03.2018
Oferta pracy ważna do: 02.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 21.02.2018
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
Podobne oferty pracy
Wykonywanie mebli zgodnie z projektem , naprawa uszkodzonych elementów, obsługa elektronarzędzi
"KONSTANTA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-13 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Przytowywanie i wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Strzałkowo (wielkopolskie)
Praca w charakterze kucharza. Mile widziana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Wymagane doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku
P.P.U.H. "Staruszek" Maria Lasak - 2016-02-19 - Krzyżanowice (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ, UKŁADANIE MENU.
kontakt przez PUP - 2016-12-06 - Płock (mazowieckie)
Przyrządzanie posiłków, przygotowywanie zmiksowanego posiłku, przyrządzanie diet, dbałośc o czystość i estetykę stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Płock (mazowieckie)
kucharz
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Włodzimierz Browarski - 2016-05-10 - Jerzykowo (wielkopolskie)
Przygotowanie dań wg przepisów i ustalonych gramatur. Analiza i wybór najkorzystniejszych dostawców produktów. Sporządzanie listy zakupów, składanie zamówień u dostawców. Dobór produktów odpowiedniej jakości. Szkolenie pracowników. Pilnowanie odpowiedniego zarządzania składnikami. Ustalenie karty menu, współpraca z menadżerem. Opracowanie organizacji pracy kuchni. Opracowanie grafiku czasu pracy na każdym stanowisku pracy w kuchni.Tworzenie i analiza zakresów obowiązków dla poszczególnych stanowisk pracy w kuchni. Kontrola jakości pracy podległych pracowników.Ustalenie standardów utrzymania porządku i ich bieżąca kontrola. Mycie naczyń. Rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni.Dobór pracowników do pracy na stanowiskach w kuchni.
RESTAURACJA PUB "CIŻEMKA" SPÓŁKA CYWILNA MAŁGORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2017-04-26 - Chełmek (małopolskie)
jw.
Młodzieżowy Ośrodek Socjoterapii Nr 7 - 2017-09-13 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, rozwożenie, catering
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Kościan (wielkopolskie)
Przygotowywanie śniadań i kolacji oraz wydawanie. Około 168 godzin miesięcznie, od 6:00-9:00, od 16:00-21:00.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Wrocław (dolnośląskie)
-
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2017-03-17 - Gryfice (zachodniopomorskie)
wg. potrzeb
Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2016-03-17 - Hrubieszów (lubelskie)
Przygotowywanie dań kuchni azjatyckiej. Praca w systemie jednozmianowym w godzinach 10:00 -18:00
Bar Hanoi - 2018-03-27 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Przygotowywanie różnego rodzaju potraw.
HOTEL i RESTAURACJA " STARY MŁYN" Mieczysław i Piotr Kroczek w Sędziszowie Młp. - 2018-03-22 - Sędziszów Małopolski (podkarpackie)
- Przygotowywanie posiłków zgodnie z wcześniej ustalonym menu, gotowanie, pieczenie, smażenie.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 10:00-18:00. Wykształcenie minimum zawodowe.
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Katowice (śląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw,ciast,napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi,maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Łososina Dolna (małopolskie)
przygotowywanie potraw
NUMAZU SUSHI Derewońko Stanisława - 2017-02-10 - Biała Podlaska (lubelskie)
Przygotowanie tradycyjnych potraw kuchni indyjskiej.
TYGIEL Sp.z o. o. - 2015-12-15 - Gdynia (pomorskie)
praca w gastronomii
JACKIEWICZ PIOTR - 2016-03-08 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Przedsiebiorstwo Produkcyjno Handlowo-Usługowe "SMAK" - 2017-01-09 - Brzeg (opolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi recepturami, dbanie o najwyższą jakość i smak wszystkich potraw, porcjowanie, dekorowanie i ich wydawanie.
Firma "WIN" Grażyna Winiarska - 2017-05-30 - Jasło (podkarpackie)
obróbka wstępna surowców, wykończeni i porcjowanie dań, utrzymanie czystości w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Warszawa (mazowieckie)
realizacja zamówień, zamwianie towaru, realizacja potraw, dwie zmiany w godz. 10.00-18.00, 15.00-23.00, umowa na okres próbny 1 m-c
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie, porcjowanie i wydawanie całodziennych posiłków - śniadań ,obiadow i kolacji dlaokoło 70 osób.
Dom Rehabilitacyjno-Opiekuńczy Katolickiego Stowarzyszenia Niepełnosprawnych Archidiecezji Warszawskiej - 2017-06-23 - Milanówek (mazowieckie)
.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Ryki (lubelskie)
Restauracja mieszcząca się nieopodal wrocławskiego rynku (OK WineBar) poszukuje osób na stanowisko: KucharzJesteśmy dynamicznie rozwijającą się firmą. Mamy młody i zgrany zespół oraz super atmosferę.Oferujemy elastyczny grafik dostosowany do Twoich potrzeb.Atrakcyjna stawka godzinowa, jeśli się sprawdzisz to czeka Cię podwyżka!Zapewniamy rozwój pod okiem utalentowanego szefa kuchni.Zapewniamy ciepły posiłek pracowniczy oraz napoje (woda, kawa, herbata).Miejsce pracy: WrocławKontakt kandydatów z pracodawcą:kamil.sladewski (at) okwinebar.comOferta w sali: G
WINESTAR Sp. z o.o. - 2017-01-30 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS w Wieleniu
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2017-03-21 - Wieleń (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Warszawa (mazowieckie)
Branża gastronomiczna - przygotowywanie obiadów.
FIRMA GASTRONOMICZNA "DR" - 2017-09-11 - Łódź (łódzkie)