KUCHARZ- SZEF ZMIANY Chełmek oferta pracy RESTAURACJA PUB "CIŻEMKA" SPÓŁKA CYWILNA MAŁGORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI
Stanowisko: KUCHARZ- SZEF ZMIANY
Wynagrodzenie: od 19 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie dań wg przepisów i ustalonych gramatur. Analiza i wybór najkorzystniejszych dostawców produktów. Sporządzanie listy zakupów, składanie zamówień u dostawców. Dobór produktów odpowiedniej jakości. Szkolenie pracowników. Pilnowanie odpowiedniego zarządzania składnikami. Ustalenie karty menu, współpraca z menadżerem. Opracowanie organizacji pracy kuchni. Opracowanie grafiku czasu pracy na każdym stanowisku pracy w kuchni.Tworzenie i analiza zakresów obowiązków dla poszczególnych stanowisk pracy w kuchni. Kontrola jakości pracy podległych pracowników.Ustalenie standardów utrzymania porządku i ich bieżąca kontrola. Mycie naczyń. Rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni.Dobór pracowników do pracy na stanowiskach w kuchni.
Data publikacji: 2017-04-26
Lokalizacja: Chełmek (małopolskie)
Pracodawca: RESTAURACJA PUB "CIŻEMKA" SPÓŁKA CYWILNA MAŁGORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Krakowska 24, 32-660 Chełmek, powiat: oświęcimski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie dań wg przepisów i ustalonych gramatur. Analiza i wybór najkorzystniejszych dostawców produktów. Sporządzanie listy zakupów, składanie zamówień u dostawców. Dobór produktów odpowiedniej jakości. Szkolenie pracowników. Pilnowanie odpowiedniego zarządzania składnikami. Ustalenie karty menu, współpraca z menadżerem. Opracowanie organizacji pracy kuchni. Opracowanie grafiku czasu pracy na każdym stanowisku pracy w kuchni.Tworzenie i analiza zakresów obowiązków dla poszczególnych stanowisk pracy w kuchni. Kontrola jakości pracy podległych pracowników.Ustalenie standardów utrzymania porządku i ich bieżąca kontrola. Mycie naczyń. Rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni.Dobór pracowników do pracy na stanowiskach w kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 19 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ- SZEF ZMIANY
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Chełmek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: oświęcimski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Chełmek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 19 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: kurs kucharza małej gastronomii
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: KURS KUCHARZA
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane wykształcenie średnie, doświadczenie zawodowe - min. 3 lata, kurs kucharza małej gastronomii.Pracodawca oferuje zatrudnienie w ramach umowy o pracę na czas nieokreślony, godziny pracy do uzgodnienia z pracodawcą, praca w godzinach od 10:00 do 22:00
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
RESTAURACJA PUB "CIŻEMKA" SPÓŁKA CYWILNA MAŁGORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Oświęcimiu
Adres pracodawcy:
Krakowska 24, 32-660 Chełmek, powiat: oświęcimski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: oświęcimski
Gmina pracodawcy: Chełmek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Chełmek
Adres strony pracodawcy: www.restauracja-cizemka.pl
Ulica pracodawcy: Krakowska
Numer budynku pracodawcy: 24
Profil działalności pracodawcy: USŁUGI GASTRONOMICZNE
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Oświęcimiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.04.2017
Oferta pracy ważna do: 31.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 26.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 26.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sortowanie sprzetu AGD i RTV oraz obsługa wózka widłowego.
TERRA RECYCLING Sp. z o.o. Sp. K. - 2017-05-09 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
Zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami.
Finance & Property Management - 2017-03-03 - Skorochów (opolskie)
przygotowywanie potraw wg receptury hinduskiej, arabskiej, orientalnej, katering, imprezy okolicznościowe, praca na 1/2 etatu 7 dni w tygodniu w godz. 10-22
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Michałowice (małopolskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoi i deswrów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakladzie gastronomicznym; komleksowa obsługa konsumenta oraz prowadzenie dokumentacji sprzedaży i rozliczenia kelnerskie
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Krajnik Dolny (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
* realizacja produkcji dań a’la carte oraz bankietowych,* dbałość o najwyższą jakość serwowanych dań,* dbałość o procedury ustawowe i HACCP,* dbałość o czystość i porządek w kuchni,* stała współpraca z personelem kelnerskim
P.T.U "Valg-Podhale" Sp. z o.o. - 2016-09-02 - Nowy Targ (małopolskie)
przygotowywanie potraw
LOTUS HANNA BARAŃSKA - 2016-12-30 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie posilków, gotowanie, wydawanie posiłków, obsluga salli jadalnej
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Lubawka (dolnośląskie)
Sporządza różnego rodzaju potraw, ciast, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń; obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw; sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet; przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.
ASM GRAND Sp.z.o.o. - 2016-12-22 - Gdańsk (pomorskie)
przyrządzanie pizzy
PIZZERIA "ZIELONA" S.C. WOJCIECH CHORZĘPA, KRYSTYNA JAWOR W ŁAŃCUCIE - 2016-05-11 - Łańcut (podkarpackie)
gotowanie i wydawanie posiłków
Gospoda Starówka M. Jagielski, J. Jagielska, A. Gajda Sp. Cywilna - 2016-04-01 - Starowa Góra (łódzkie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w restauracji "Kebab King", samodzielne przygotowywanie potraw. Praca w godz. 12.00-24.00, w weekendy do 01.00.
K&M INVEST s.c. Karol Chraniuk Mateusz Lewocki - 2017-02-23 - Siedlce (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Warszawa (mazowieckie)
- Realizacja zadań produkcyjnych
PERFEKT-METAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-12 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
pilnowanie krosien, odbiór taśmy z krosien
PPH Batkiewicz Spółka Jawna M.J.G.S Batkiewicz, Nowy Targ - 2018-07-10 - Nowy Targ (małopolskie)
ochrona obiektu w Lubinie i okolicach
GSV ALEKSANDER JEDYNAK - 2015-12-15 - Lubin (dolnośląskie)
-Przygotowywanie śniadań,-Nie wymagamy doświadczenia w zawodzie,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-03-08 - Gniew (pomorskie)
praca w kuchni, wykonywanie potraw
BISTRO OBIADEK JOLANTA KONIECZKOWSKA - 2017-10-24 - Strzyżów (podkarpackie)
montaż sprzętu CAR-AUDIO, wykształcenie zawodowe lub średnie, umiejętność pracy w zespole,
ARET Arkadiusz Rybka - 2016-06-28 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
zgodny ze stanowiskiem
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wypoczynkowy "NATURA" s.c. - 2016-04-15 - Bachorze (pomorskie)
gotowanie i wydawanie posiłków
USŁUGI GASTRONOMICZNE ZDZIENNICKA HANNA I JERZY S.C. - 2016-09-15 - Kwidzyn (pomorskie)
wyksz. zawodowe gastronomiczne, doświadczenie w zawodzie;wynagrodzenie do uzgodnienia,
Pizzeria Aleksandra Łukasz Marciszewski - 2016-07-28 - Raszków (wielkopolskie)
Przygotowywanie tradycyjnych i regionalnych dań kuchni chińskiej na patelniach typu WOK. Wykształcenie średnie - kucharz, min. 1 rok doświadczenia w pracy, znajomość szczegółów kuchni chińskiej, biegła znajomość języka chińskiego oraz obsługa pieca do przygotowania kaczki po chińsku.
Katarzyna Świst-Wang Chun Xiang - 2016-06-08 - Wejherowo (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Warszawa (mazowieckie)
Naprawa układów hamulcowych, praca przy wagonach towarowych
ACTIO HR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-25 - Malbork (pomorskie)
Obsługa pieca konwekcyjnego, grilla, kebaba oraz gofrownicy.
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Łagiewniki Nowe (łódzkie)
Obsługa baru.
Bar u Ireny - 2016-02-01 - Bytom (śląskie)
Zapewnienie największej jakości przygotowanych potraw, odpowiedzialnośc za powierzony sprzę w kuchni. Praca na umowę zlecenie, wynagrodzenie 13,60zł/godz.Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na podobnym stanowisku.
Hotel Mikołajki sp. z o.o. - 2016-06-24 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)