KUCHARZ ŚNIADANIOWY Gdańsk oferta pracy "UNIA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ ŚNIADANIOWY
Wynagrodzenie: do 3 350 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie bufetu śniadaniowego, przygotowanie ciepłych i zimnych potraw serwowanych podczas śniadań, dbanie o estetykę potraw i porządek w miejscu pracy
Data publikacji: 2018-01-26
Lokalizacja: Gdańsk (pomorskie)
Pracodawca: "UNIA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Tokarska 6, 80-888 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie bufetu śniadaniowego, przygotowanie ciepłych i zimnych potraw serwowanych podczas śniadań, dbanie o estetykę potraw i porządek w miejscu pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 3 350 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ŚNIADANIOWY
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gdańsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gdańsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gdańsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 3 350 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2018
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane wykształcenie gastronomiczne, minimum dwa lata doświadczenia, umiejętność pracy w grupie,mile widziana umiejętność krojenia, smażenia, pieczenia.Praca w godz. 6.00-14.00 pn-niedz według grafiku.Miejsce pracy: Gdańsk Śródmieście.Kontakt: 695 664 002
Nazwa pracodawcy:
"UNIA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Gdański Urząd Pracy
Adres pracodawcy:
Tokarska 6, 80-888 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdańsk
Gmina pracodawcy: Gdańsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gdańsk
Ulica pracodawcy: Tokarska
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zgłoszona przez: Gdański Urząd Pracy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 26.01.2018
Oferta pracy ważna do: 26.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 26.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 26.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie potraw kuchni polskiej. Obsługa klienta
PHU "GASTROTEAM" Michał Zezulak - 2016-10-05 - Sucha Górna (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań głównych - kuchnia polska i przystawek/zimna płyta
RESTAURACJA "VIKING" ZASOŃ MARIA - 2017-10-23 - Częstochowa (śląskie)
- Higieniczne i punktualne przygotowywanie zdrowych posiłków. Organizacja i nadzór nad pracą kuchni. Uczestnictwo w ustalaniu jadłospisu dekadowego. - Wynagrodzenie: od 2000 do 2200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony (6 miesięcy). Docelowo umowa na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunkowe lub średnie kierunkowe. Minimum 2 lata doświadczenia w pracy w kuchni. Brak przeciwskazań zdrowotynych. Książeczka sanepidowska. Dokumenty potwierdzające poziom wykształcenia. Kontakt osobisty w godzinach: 8:00-15:00 lub telefoniczny (32-252-34-48) w godzinach: 8:00-15:00, lub e-mail: zalewska76 (at) interia.pl
MIEJSKIE PRZEDSZKOLE NR 76 - 2017-10-31 - Katowice (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-07 - Warszawa (mazowieckie)
Wykonywanie obowiązków i czynności należących do kucharza.
Zakład Gastronomiczno-Handlowy "Krymar" s.c. - 2018-11-05 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań w restauracji
REGINA OSUCH - 2018-05-08 - Lubin (dolnośląskie)
prace kuchenne i pomocnicze w naleśnikarni
D.O.M. Danuta Laskowska - 2015-12-29 - Paprotnia (mazowieckie)
kucharz
5ZERO1 Sp. z o.o. - 2017-10-06 - Tarnów (małopolskie)
jw
J.J. KRUK Justyna Janaszek - 2017-11-27 - Mościska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
przygotowyywanie dań ze szczególnym uwzględnieniem dań kuchni ukraińskiej, polskiej, amerykańskiej i Fusion
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Brzegi (małopolskie)
refundacja kosztów wyposażenia/doposażenia stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Karlino (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Szczawnica (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków według zasad kuchni pakistańskiej, indyjskiej.Nadzorowanie pracy młodszych kucharzy, przygotowywanie i sprawdzanie zamówień towaru (orginalnych art.spożywczych)sprowadzonego bezpośrednio z Indii lub Pakistanu.
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
FORNAL ANDRZEJ - USŁUGI HANDEL i GASTRONOMIA - 2016-12-13 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Umiejętność wykonywania pizzy
Pizzeria SABROSO i Siłownia GREGOR Grzegorz Klein - 2017-04-06 - Gdańsk (pomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowanie posiłków
PAŁAC MORTĘGI Sp. z o.o. - 2016-10-13 - Mortęgi (warmińsko-mazurskie)
kucharz
MABOR Sp.J. - 2017-02-21 - Swarzędz (wielkopolskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: produkcja wyrobów garmażeryjnych, WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe-kucharz, mile widziane 2 letnie doświadczenie w żywieniu zbiorowym, aktualna książeczka sanitarno epidemiologiczna
Zakład Produkcyjno-Handlowy "U Wandy" - 2017-05-18 - Lubliniec (śląskie)
.
Firma DRAGON Restauracja SUKIENNICE s.c. Lucyna Thuy Tran Dinh - 2017-10-13 - Chojnice (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, wymagana znajomość tradycyjnych receptur kuchni tajwańskiej, przygotowywanie potraw kuchni tajwańskiej, min. 2 letnie doświadczenie w kuchni tajwańskiej.
kontakt przez PUP - 2015-12-18 - Lublin (lubelskie)
praca na budowach
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków, praca w restauracji hotelowej
Kompleks Wypoczynkowo - Konferencyjny "Nad Nettą" Bogusława Kopiczko - 2016-04-26 - Augustów (podlaskie)
Przygotowanie potraw kuchni azerberdżańskiej, gruzińskiej i ukraińskiej
RMG WULKAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-22 - Katowice (śląskie)
Oferta dla osób do 30 roku zgodnie z art. 150f ustawy.Wykształcenie kierunkowe zawodowe; min. 6 m-cy doświadczenia w zawodzie; zakres obowiązków: przygotowywanie stołu szewdzkiego na śniadania, przyg. mięs i warzyw do dalszej obróbki; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Gliwice (śląskie)
wykształcenie min. średnie ekonomiczne- rachunkowość,znajomość zagadnień księgowych- księgi rachunkowe, znajomość programu Comarch Optima ,
Kancelaria KNOW HOW sp.zo.o - 2017-04-05 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
w/g stanowiska
MARSAMO S.C W KIELCACH - 2016-05-17 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej
Happy Day Anita Ulanowska - 2018-07-25 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)
prowadzenie kuchni, przygotowywanie posiłków, miejsce pracy Hotel Kahlberg- Krynica Morska
BIG ZPCh Marian Groblewski Sp.Komandytowa - 2016-04-15 - Krynica Morska (pomorskie)