KUCHARZ Zamość oferta pracy Cieśla Jarosław Beans Polska Hotel Koronny
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków wg karty dań.
Data publikacji: 2017-09-08
Lokalizacja: Zamość (lubelskie)
Pracodawca: Cieśla Jarosław Beans Polska Hotel Koronny
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków wg karty dań.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zamość
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zamość
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zamość
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.09.2017
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: osoba kreatywna
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętności kulinarne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Mile widziane doświadzcenie, chęć do pracy.
Nazwa pracodawcy: Cieśla Jarosław Beans Polska Hotel Koronny
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Zamość
Gmina pracodawcy: Zamość
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zamość
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.09.2017
Oferta pracy ważna do: 07.10.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 08.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 08.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisami. Praca w Bystrej, w równoważnym systemie czasu pracy w godz. 6.00-18.00.
P.P.H.U.JOL-MARK Marek Krzysiak - 2016-04-29 - Bystra (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci.
Dariusz Podyma "KONTRA" P.U. - 2016-08-22 - Długołęka (dolnośląskie)
x
SAVONA ANETA KIEŻEL - 2016-10-28 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w godz. 6-14, 14-20 w Kołobrzegu.
Ośrodek Wypoczynkowy WIGA-Grażyna Miłowska - 2017-03-08 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
1.nadzór nad warunkami klimatycznymi w pomieszczeniach, w których znajdują się muzealia;2.nadzór nad stanem zachowania i warunkami przechowywania zbiorów objętych ewidencją Muzeum, znajdujących się na ekspozycji i w magazynach;3.nadzór nad stanem zachowania i eksploatowania zabytkowych obiektów budowlanych;4.konserwacja muzealiów i wykonywanie stosownej dokumentacji, w tym:a)przygotowanie oraz opiniowanie stanu zachowania dziełb)opracowanie programów konserwatorskich;c)opiniowanie pod względem konserwatorskim nabytków do zbiorów Muzeum;d)opiniowanie pod względem konserwatorskim użyczeń zewnętrznych;e)opiniowanie pod względem konserwatorskim projektów wystaw stałych i czasowych;f)określanie odpowiednich warunków konserwatorskich dla zbiorów w miejscach ich przechowywania
MUZEUM MIASTA ŁODZI - 2018-04-10 - Łódź (łódzkie)
- przygotowanie posiłków i ich przygotowanie
VILLA U BERGERA Richard Berger - 2018-07-20 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem , praca w ośrodku wczasowym LIMAJNO w Swobodna
Przedsiębiorstwo Handlowe REMKAR - 2016-04-25 - Swobodna (warmińsko-mazurskie)
KIEROWCA BMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY TEREN KRAJU
Firma Usługowo Handlowa SANPOL Wiesław Orzechowski - 2016-03-14 - Dębica (podkarpackie)
KUCHARZ- RESTAURACJA AROMAT
GRUPA HANDLOWA MULTIBRAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA JAWNA - 2017-10-31 - Dębica (podkarpackie)
WYKONYWANIE NA PODSTAWIE DOKUMENTACJI LUB SZKICÓW MEBLI SKRZYNIOWYCH, SZKIELETOWYCH I INNYCH PRZEZNACZONYCH DO WYPOSAŻENIA MIESZKAŃ, BIUR, MONTAŻ MEBLI, DOBÓR DREWNA;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚCI ZAWODOWE, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO
AM MAX SP. Z O.O. - 2016-05-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
* wykonanie potraw* dbałość o surowce* przestrzeganie przepisów BHP* dbanie o czystość
Ośrodek Wczasowy "Contessa" Dziwnówek - 2019-03-12 - Dziwnówek (zachodniopomorskie)
Praca na samodzielnym stanowisku, sporządzanie potraw zgodnie z zamówieniem.
Hotel "PARADISO" Ziółkowski Piotr - 2018-01-03 - Suchedniów (świętokrzyskie)
Wykształcenie zawodowe, doświadczenie, książęczka sanitarno-epidemiologiczna. Zainteresowane osoby z profilem II powinny zgłosić się do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracodawcy. Oferta pracy w ramach refundacji wynagrodzenia, nagród i składek ZUS dla bezrobotnych do 30 roku życia. Dbanie o wizerunek firmy, dbanie o czystość stanowiska pracy, przygotowywanie i gotowanie potraw. Kontakt osobisty z pracodawcą.
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami. Dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowanych potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produktów. Dbanie o porządek i higienę na stanowiskach pracy. Kontrolowanie jakości używanych produktów, ich świeżości oraz dat przydatności do spożycia.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2017-01-12 - Serock (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
Pensjonat - Restauracja "Kogucik" Hanna Siejek - 2017-02-17 - Czempiń (wielkopolskie)
- branża: gastronomia- przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej- komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej- dbałość o porządek i czystość w kuchniPraca w przedziale czasowym 10-22.Miejsce pracy: Łódź.
kontakt przez PUP - 2019-01-10 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie posiłków techniką sous-vide, gotowanie z elementami kuchni molekularnej, znajomość kuchni ukraińskiej, nowoczesnej, cukiernictwo nowoczesne z wykorzystaniem tekstur
Eskada Sp. z o.o. Hotel Kolorowa - 2017-04-21 - Karpacz (dolnośląskie)
Przyrządzanie posiłków kuchni ciepłej i zimnej; utrzymanie porządku na stanowisku pracy; znajomość kuchni polskiej i wloskiej (pizza)
kontakt przez PUP - 2016-05-04 - Sękowo (wielkopolskie)
kucharz
FHU 6STAR Krzysztof Sadowski - 2018-04-04 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
Ogólnokrajowa Spółdz. Turyst."GROMADA"Region Mazurski, Hotel - 2016-09-23 - Łomża (podlaskie)
przygotowywanie potraw kuchni japońskiej, utrzymywanie czystości i porządku na miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2019-04-17 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków kuchni włoskiej.
Bella Italia Beata Wilisowska - 2017-08-07 - Bolesławiec (dolnośląskie)
wykonywanie prac związanych z przygotowaniem potraw oraz dań pod zamówienia konsumenta
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Kraków (małopolskie)
pomoc w kuchni w przygotowaniu posiłków
Sklep-Hurtownia "MOTOR-KOMIS" Rzeszów - 2017-10-11 - Strzyżów (podkarpackie)
praca kucharza w pizzerii
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
Sprzątanie pomieszczeń biurowych
KMORDER SP. Z O. O. - 2017-12-07 - Szymany (warmińsko-mazurskie)
praca na kuchni
P.H.U. "RZETELNI" JOANNA RZETELSKA, ŁUKASZ RZETELSKI S.C. - 2018-11-30 - Chrzanów (lubelskie)
przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania występujących w karcie dań potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni, itd.
Damian Kuc - 2016-05-19 - Biecz (małopolskie)