KUCHARZ Świnoujście oferta pracy Dom Inwest T. i E. Japtok Spółka Jawna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 13 PLN
Zakres obowiązków: sporządzanie potraw na kuchni ciepłej i zimnej, głównie potraw kuchni ukraińskiej i rosyjskiej
Data publikacji: 2016-01-08
Lokalizacja: Świnoujście (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Dom Inwest T. i E. Japtok Spółka Jawna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Cieszkowskiego 1, 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
sporządzanie potraw na kuchni ciepłej i zimnej, głównie potraw kuchni ukraińskiej i rosyjskiej
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 13 pln/godz.
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świnoujście
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Świnoujście
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świnoujście
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2016
Data zakończenia pracy: 31.12.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: ukraiński, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 5
Nazwa pracodawcy: Dom Inwest T. i E. Japtok Spółka Jawna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu
Adres pracodawcy:
Mazowiecka 30A, 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Świnoujście
Gmina pracodawcy: Świnoujście
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świnoujście
Ulica pracodawcy: Mazowiecka
Numer budynku pracodawcy: 30A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.01.2016
Oferta pracy ważna do: 29.01.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 08.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 08.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wykształcenie: brak wymagań; mile widziane doświadczenie zawodowe, możliwość przyuczenia do zawodu w trakcie zatrudnienia; zakres obowiązków: produkcja wyrobów garmażeryjnych; jedna zmiana od 22:00-6:00; miejsce pracy: Gliwice
"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W GLIWICACH - 2016-08-26 - Gliwice (śląskie)
gotowanie, znajomość kuchni ukraińskiej, rosyjskiej i gruzińskiej
Restauracja "KAMIONKI" Mariusz Niziałek - 2016-02-08 - Sosnowiec (śląskie)
.
Restauracja KRAWATKA Piotr Roszak - 2017-05-18 - Gostyń (wielkopolskie)
Gotowanie dań kuchni polskiej, lepienie pierogów, dbanie o higienę na stanowisku pracy
FHU "GO" Szybowska Małgorzata - 2016-04-25 - Iława (warmińsko-mazurskie)
KUCHARZ
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Staniszcze Wielkie (opolskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2016-10-11 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
praca w kuchni hotelowej (menu restauracyjne, imprezy, wesela)
HOTEL JUNIOR K. Grześkowiak i S-ka - 2017-07-11 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Prudnik (opolskie)
praca na kuchni
Gastronomia Teresa Grzywa - 2017-02-17 - Bestwinka (śląskie)
wg stanowiska
PPHU "KACPEREK" Mariusz Zalewski - 2016-09-12 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
,
P.H.U. Sklep Spożywczo-Przemysłowy Niwińska Anna - 2016-02-17 - Puchaczów (lubelskie)
Kucharz /przygotowywanie posiłków,koordynowanie pracą w kuchni,zaopatrzenie/
"STYRNOL" FHU BUDZOWSKI WITOLD - 2016-07-28 - Zawoja (małopolskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-02 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
kucharz
"MISTERIUM" Maciej Jewuła - 2018-02-01 - Sufczyn (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
FIRMA HANDLOWA "MIRO" MIROSŁAW BEM - 2017-04-06 - Łeba (pomorskie)
Samodzielne organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami potraw, napojów, półproduktów kulinarnych, stosowne do potrzeb dobieranie i posługiwanie się narzędziami i sprzętem zmechanizowanym, ocenianie jakości surowców, półproduktów i gotowych potraw.
KOMENDA PORTU WOJENNEGO - 2017-01-10 - Gdynia (pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Szczekarków-Kolonia (lubelskie)
Samodzielne przygotowywanie dań, dbałość o estetykę potraw. Praca w Holelu Holiday Inn w Łodzi.Wymagane wykształcenie kierunkowe, min. 2 lata stażu pracy (hotele, restauracje)
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Łódź (łódzkie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 10-18 w Kołobrzegu. Praca równiez w weekendy.
Firma Usługowo - Handlowa ROMA (Smażalnia MOLA) - 2016-02-04 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
"MAMBO" S.C. Barbara Obłamska, Alicja Janczi - 2017-04-06 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
pobieranie i ocena surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych.
Zakład Usług Gastronomicznych Waldemar Lewicki - 2016-02-18 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
DŁUGOŃ - NOVA Sp. z.o.o - 2018-02-22 - Tarnów (małopolskie)
kontakt z partnerem handlowym, prowadzenie negocjacji, umawianie spotkań, przygotowywanie umów, obsługa biura
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Częstochowa (śląskie)
Planowanie jadłospisów i przygotowanie wg niego posiłków
1.Ryszard Balkowski - PPUT Balkar, 2.P.U.T BALTUR s.c. Bonderowicz Andrzej, Balkowski Ryszard - 2016-04-06 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Prace w dziale żywienia przy przygotowywaniu posiłków; wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-11-16 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej; układanie menu; dbanie o wysoką jakość i standard oferowanych dań; sposobu podania
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Gniezno (wielkopolskie)
Przygotowywanioe posiłków dla gości restauracji Praca w systemie dwuzmianowym: I 12:00-20:00, II 13:00-21:00
Martex - Biuro Podróży Krajowych i Międzynarodowych Przewozów Kruszyński Józef - 2016-10-06 - Dębska Kuźnia (opolskie)