KUCHARZ Stępień oferta pracy Agroturystyka Mirosław Jarząbek, Stępień
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 000 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni
Data publikacji: 2017-04-03
Lokalizacja: Stępień (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Agroturystyka Mirosław Jarząbek, Stępień
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:14-500 Stępień, powiat: braniewski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 000 - 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Stępień
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: braniewski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Braniewo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 000 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.04.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy: Agroturystyka Mirosław Jarząbek, Stępień
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Braniewie
Adres pracodawcy:
14-500 Stępień, powiat: braniewski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie, bezpośredni kontakt z pracodawca
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: braniewski
Gmina pracodawcy: Braniewo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Stępień
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Braniewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.04.2017
Oferta pracy ważna do: 02.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 03.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 03.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Libusza (małopolskie)
prace dekarskie
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - Ludwinów (świętokrzyskie)
gotowanie potraw, obsługa klienta, kasjer
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "BORECKI" Bogumił Borecki - 2017-05-23 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Warszawa (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Kościerzyna (pomorskie)
przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Radom (mazowieckie)
sprzedaż wędzonych ryb
MkM Marta Niedźwiecka - 2016-06-21 - Łeba (pomorskie)
Pakowanie materiału na palety, załadunek towaru na samochody, podawanie materiału do produkcji
TERMEX-FIBER Sp.z o.o - 2018-04-13 - Białogard (zachodniopomorskie)
Operator wózka widłowego.Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę tymczasową Nr KRAZ 2010I zmiana 6:30-14:30II zmiana 14:30-22:30
Work Service S.A. - 2016-12-14 - Mielec (podkarpackie)
Sporządzanie potraw zgodnie ze sztuką kucharską oraz przepisami BHP.
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "IRJOL" ZINIEWICZ IRENEUSZ - 2017-04-11 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
pieczenie pizzy, gotowanie posiłkoó obiadowych, sałatek, makaronów.
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Oleśnica (dolnośląskie)
produkcja pieczywa kuchnii arabskiej, produkcja tortilii, zamawioanie produktów od producenta krajów arabskich
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Orońsko (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków - catering, przygotowywanie imprez okolicznościowych, praca w kuchni, przygotowywanie i wydawanie posiłków
Restauracja Marysieńka Maria Mleczak - 2017-05-27 - Góra Kalwaria (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie posiłków, prowadzenie gospodarki magazynowej
DZIENNY DOM POMOCY W OŚWIĘCIMIU - 2018-02-12 - Oświęcim (małopolskie)
zgodnie z zawodemwymagane doświadczenie zawodoweokres zatrudnienia 3,5 m-cawynagrodzenie 17 zł brutto/godz.
" SOPRA" Łukasz Rądlewski - 2017-05-26 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Rozogi (warmińsko-mazurskie)
Wg programu stażu (FP 6/1)
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Zabezpieczenie przed zepsuciem wyrobów gotowych, ocena półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Nowy Sącz (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, umiejętności: znajomość kuchni orientalnej (indyjskiej, nepalskiej), książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 5 lat na w/w stanowisku, znajomość j. angielskiego w stopniu zaawansowanym. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, układanie menu do restauracji, wykonywanie potraw kuchni indyjskiej, nepalskiej.
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Lublin (lubelskie)
praca w kuchni, samodzielne przygotowywanie posiłków, dbanie o porządek w kuchni
FRESCO Paweł Szwedek - 2017-01-20 - Suwałki (podlaskie)
przygotowanie dań tureckich
ISKENDER KEBAB SABINA SOBKÓW - 2016-07-13 - Goleniów (zachodniopomorskie)
kucharz
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MIRJAN S.C. Mirosław Plebanek,Anna Plebanek - 2018-06-14 - Radłów (małopolskie)
Przygotowanie posiłków pod zamówienie
"Żero" - 2017-04-24 - Skwierzyna (lubuskie)
Kucharz
Auto-Port Renice S.J. W. Bogusławska, U. Malinowicz - 2016-01-15 - Nowa Niedrzwica (lubuskie)
praca w kuchni, kontakt z pracodawcą tel. 600 121 010
STANKIEWICZ JAROSŁAW JS-REMONT - 2016-04-06 - Sierpc (mazowieckie)
Znajomośc kuchni arabskiej - przepisów; umiejętność przyrzadzania orientalnych potraw
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Łódź (łódzkie)
DO UZGODNIENIA Z PRACODAWCĄ
DERLAT FOOD COMPANY Eliza Derlat - 2017-11-07 - Rzeszów (podkarpackie)
1. Zapoznanie się z pracą w pizzerii.2. Zapoznanie się z posługiwaniem i obsługą urządzeń w zakładzie.3. Przygotowanie potraw, napojów i deserów.4. Utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.5.Nauka stosowania i przygotowania różnych przypraw do sałatek itp.6. Nauka pieczenia ciast itp.
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Stężyca (pomorskie)
-nie podano
Firma Handlowo-Usługowa "Gastro" Magazyn Wyrobów Garmażeryjnych Halina Śmieszek - 2017-07-06 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
obsługa maszyn i urządzeń w procesie produkcji, montaż elementów, zapewnienie kontroli jakości produktu oraz przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy.Kontakt z pracodawcą: karolina.damas (at) randstad.pl lub 717572046.
Randstad Polska Sp. zo.o. - 2016-06-13 - Wrocław (dolnośląskie)