KUCHARZ ART 51 PRACE INTERWENCYJNE Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ ART 51 PRACE INTERWENCYJNE
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: wz
Data publikacji: 2018-02-13
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: wz
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: pomoc w kuchi oraz przygotowywanie posi艂k贸w
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ART 51 PRACE INTERWENCYJNE
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 14.03.2018
Data zako艅czenia pracy: 13.12.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: do, cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.03.2018
Oferta pracy wa偶na do: 08.04.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 12.03.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 13.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Warszawa (mazowieckie)
- praca w kuchni
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2018-04-30 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
jw.
Micha艂 B艂aszczyk Ankara Micha艂 B艂aszczyk - 2016-06-28 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 ciep艂ych i zimnych, 艣niada艅 i bufet贸w, przygotowywanie menu, sporz膮dzanie potraw z kuchni mi臋dzynarodowej i regionu Turyngii, wsp贸艂praca z pozosta艂ym zespo艂em.
kontakt przez OHP - 2016-09-16 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie potraw wed艂ug zam贸wie艅, dbanie o porz膮dek na kuchni.
Michalski Wojciech Firma Gastronomiczno - Handlowa AS - 2017-11-22 - Wodzis艂aw 艢l膮ski (艣l膮skie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-08-17 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
ustalanie menu, praca na obszarze kuchni, praca na dwie zmiany w godz, 7.00-15.00, 11.00-19.00
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ "JUTRZENKA" - 2017-01-02 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
obs艂uga klient贸w baru, praca w godz. 12.00-20.00
Firma Us艂ugowo-Handlowa "ARGENTYNA" - 2016-10-07 - Zawiercie (艣l膮skie)
Samodzielne przygotowywanie potraw, pomaganie przy organizacji imprez okoliczno艣ciowych, dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy. Praca w systemie na 2 dni pracy 2 dni wolne w godzinach od 12.00 do 22.00.Data zatrudnienia: sierpie艅 2018.
VENEZIA Marcin Datko - 2018-07-23 - Zabrze (艣l膮skie)
Pomoc w przygotowaniu i opracowaniu proces贸w technologicznych oraz sk艂ad贸w surowcowych da艅 znajduj膮cych si臋 w karcie menu.
FIRMA " CARO" JANINA BYCZEK - 2017-02-23 - Bobosz贸w (dolno艣l膮skie)
praca w sma偶alni pstr膮ga w Terce, pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wy偶ywienie
US艁UGI GASTRONOMICZNE I HANDEL WIERZBICKA RENATA - 2016-03-09 - Terka (podkarpackie)
Pomoc w przygototwaniu jedzenia, posi艂k贸w, sprzatanie miejsca pracy, krojenie warzyw, mi臋sa. Oko艂o 150 godzin pracy miesi臋cznie, dyspozycyjno艣膰 w godz.: 12:00-20:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 24 miesi膮ce.
FARON SAAD AHMED ELSEBAEY AHMED - 2018-08-09 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie potraw kuchni japo艅skiej zgodnie z recepturami sushi.
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
prowadzenie zaj臋膰 komputerowych z doros艂ymi, mo偶liwo艣膰 pracy na terenie ca艂ego powiatu
Krystian 呕ak Blue Education - 2018-08-14 - Zawiercie (艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, OBR脫BKA TERMINCZNA P脫艁PRODUKT脫W, DBANIE O PRZ膭DEK NA STANOWISKU PRACY;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE KIERUNKOWE, AKTUALNA KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 3 LATA DO艢WIADCZENIA W OSTATNICH 5 W ZAWODZIE GASTRONOMII
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wed艂ug stanowiska.
HYDROSAT SP Z OO - 2017-08-21 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie da艅
PPHU ANGELLO S.C. IZABELA OSIEWICZ, MAREK OSIEWICZ - 2017-07-28 - Rawicz (wielkopolskie)
Wg. harmnonogramuRP
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - Strzelce Kraje艅skie (lubuskie)
TRANSPORT SAMOCHOD脫W (LAWETA)
SIKORA - AUTO CENTRUM IRENEUSZ SIKORA - 2016-06-22 - Miko艂贸w (艣l膮skie)
Przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2016-06-20 - S艂upca (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymywanie czysto艣ci w lokalu
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Zielona G贸ra (lubuskie)
przygotowywanie produkt贸w garma偶eryjnych
ORTYLIA Sp. z o.o. - 2016-05-16 - Che艂mno (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie da艅 obiadowych
P.P.H.U. ,,IZTOM'' Kazimierz N臋dzka - 2016-08-22 - Chlewiska (mazowieckie)
praca na kuchni, przygotowywanie potraw
ADAM MOC - 2016-09-12 - Nak艂o 艢l膮skie (艣l膮skie)
-
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Tczew (pomorskie)
praca na stanowisku kierowcy - operatora podest贸w ruchomych (istnieje mo偶liwo艣膰 zatrudnienia na podstawie umowy o prac臋)
Us艂ugi Sprz臋towe AD Serwis Dariusz 艢wigo艅 - 2018-08-14 - Gocza艂kowice-Zdr贸j (艣l膮skie)
- Przygotowywanie gotowych potraw na bazie tradycyjnych receptur kuchni polskiej, ukrai艅skiej, rosyjskiej, z zchowaniem niezmienionych receptur potraw regionalnych, - Nadz贸r nad jako艣ci膮 potraw, - Przygotowywanie gofr贸w, - Przygotowywanie sur贸wek, - Krojenie i obieranie warzyw, owoc贸w, - Dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy, - Koordynowanie zam贸wie艅, nadz贸r nad zaopatrzeniem. 110 godzin pracy w miesi膮cu.
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Kucharz
AmRest Sp. z o.o. - 2017-09-04 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie potraw i p贸艂produkt贸w zgodnie z najwy偶sz膮 jako艣ci膮, przestrzeganie przepis贸w HACCP, utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy, wsp贸艂praca w zespole i wsparcie w realizacji cel贸w restauracji
PRZEMYS艁AW BANDURA BMD - 2017-03-08 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-12-19 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)