KUCHARZ Bobosz贸w oferta pracy FIRMA " CARO" JANINA BYCZEK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽184 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Pomoc w przygotowaniu i opracowaniu proces贸w technologicznych oraz sk艂ad贸w surowcowych da艅 znajduj膮cych si臋 w karcie menu.
Data publikacji: 2017-02-23
Lokalizacja: Bobosz贸w (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: FIRMA " CARO" JANINA BYCZEK
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:57-530 Bobosz贸w 27B, powiat: k艂odzki, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Pomoc w przygotowaniu i opracowaniu proces贸w technologicznych oraz sk艂ad贸w surowcowych da艅 znajduj膮cych si臋 w karcie menu.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽184 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: 13 z艂./ godz. brutto
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Bobosz贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: k艂odzki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Mi臋dzylesie
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽184 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.05.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 3)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Przygotowanie bankiet贸w, wesel
Nazwa pracodawcy: FIRMA " CARO" JANINA BYCZEK
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w K艂odzku
Adres pracodawcy:
Wyspia艅skiego 2J, 57-300 K艂odzko, powiat: k艂odzki, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: k艂odzki
Gmina pracodawcy: K艂odzko
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: K艂odzko
Ulica pracodawcy: Wyspia艅skiego
Numer budynku pracodawcy: 2J
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Nazwisko osoby zg艂aszaj膮cej: Janina Byczek
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w K艂odzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 23.02.2017
Data dodania oferty pracy: 23.02.2017
Oferta pracy wa偶na do: 21.03.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 23.02.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 23.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw, pizzy, ustalenia karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie porz膮dku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni.
STAY INN S.C. - 2017-09-25 - Gda艅sk (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE I SERWOWANIE POTRAW, PRZYGOTOWYWANIE MIEJSCA PRACY PRZED ROZPOCZ臉CIEM WYDAWANIA POTRAWCu, Sala G
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
-Przygotowanie posi艂k贸w do szpitali,- Obr贸bka wst臋pna warzyw i owoc贸w,- Porcjowanie ryb, mi臋sa,- Krojenie w臋dlin, ser贸w,- Gotowanie zup.
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
prowadzenie zaje膰 rehabilitacyjno-wychowawczych.
Stowarzyszenie Rodzic贸w i Opiekun贸w Dzieci Niepe艂nosprawnych "DA膯 SZANS臉" - 2016-09-28 - Wadowice (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2019-02-07 - Ukta (warmi艅sko-mazurskie)
praca na kuchni
Us艂ugi Gastronomiczne i Hotelarskie Wojciech M臋karski - 2018-06-20 - Bobolin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw i da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami i recepturami, estetyczne i prawid艂owe prezentowanie potraw i da艅, przestrzeganie norm i standard贸w HACCP, dbanie o prawid艂owe magazynowanie 偶ywno艣ci i sprz臋tu, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy
FOCUS HOTEL - 2017-07-06 - Chorz贸w (艣l膮skie)
.
BIURO US艁UG W "POD ANIO艁EM" - HANNA KATARZYNA ZDROJEWSKA - 2017-09-20 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy- dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy- praca w C.H. Manufaktura w 艁odzi
QLT Restaurant & Bar Sp. z o.o - 2018-06-18 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie zimnej p艂yty, praca co drugi dzie艅 po 12 godzin
Pa艣nik Janina Restauracja "Dworek Miko艂aj" - 2016-09-07 - Wadowice (ma艂opolskie)
Brak danych
Chopin Airport Development sp. z o.o. - 2017-03-29 - Jurata (pomorskie)
samodzielne przygotowanie da艅, obr贸bka termiczna, przechowywanie, mycie, przestrzeganie norm HACCAP
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Pi艂a (wielkopolskie)
zgz programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
gotowanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Teresin (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE I PRZYRZ膭DZANIE POTRAW AZJATYCKICH W BARZE ORIENTALNYM.WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNII ORIENTALNEJ, WA呕NA KSI膭呕ECZKA ZDROWIA, MINIMUM ROK DO艢WIADCZENIE W ZAWODZIE KUCHARZA, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J. WIETNAMSKIEGO.MIEJSCE PRACY UL. KORDECKIEGO 1 SZCZECIN. GODZINY PRACY 10.00 - 18.00.
MEKONG SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-04-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂ku dwudaniowego, przestrzeganie zasad BHP, dobra organizacja,
kontakt przez OHP - 2016-10-19 - Namys艂贸w (opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Sklepy Spo偶ywcze Renata Maludzi艅ska J臋drzej贸w - 2017-11-03 - Skroni贸w (艣wi臋tokrzyskie)
- Przygotowanie posi艂k贸w kuchni polskiej (艣niada艅, obiad贸w) w bufecie studenckim. - Wynagrodzenie: 2100-2500 z艂 brutto + premia uznaniowa, do uzgodnienia na rozmowie kwalifikacyjnej. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Nast臋pna umowa na czas okre艣lony do 30.06.2019 r. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. - Praca: 8:00-16:00. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe kierunek dowolny. Wymagane min. 2 lata do艣wiadczenia na stanowisku kucharza. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia ---> Ksi膮偶eczka sanepidu b臋dzie wymagana podczas podj臋cia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmuj膮ca prac臋). Kontakt telefoniczny (tel.: 604-580-635) w godz.: 8:00-20:00.
P.H.U.T CHLUBA LEON - 2018-10-19 - Katowice (艣l膮skie)
Kulkowanie ciasta, mycie naczy艅, wyrabianie ciasta, kr臋cenie pizzy, robienie hamburger贸w, sma偶enie frytek, palck贸w ziemniaczanych, kebab
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - 艁臋kawica (ma艂opolskie)
obs艂uga klient贸w, odpowiedzialno艣膰 za rozwijanie sprzeda偶y w firmie, pozyskiwanie nowych klient贸w i obs艂uga sta艂ych, g艂贸wnie pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-06-18 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
monta偶 i konserwacja m.ininstalacji wodnych.spr臋zonego powietrza,azotu,kontrola i wymiana filtr贸w mechanicznych,prowadzenie dokumentacji eksploatacyjnej i ruchowej,udzia艂 w pracach remontowych i konserwacyjnych w zak艂adzie,dostarczanie wody na cele produkcyjne i technologiczne oraz spr臋偶onego powietrza
Hoop Polska Sp.z.o.o. - 2016-06-27 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w, przygotowanie da艅, sporz膮dzanie listy zakup贸w brakuj膮cych sk艂adnik贸w, dbanie o porz膮dekpraca na dwie zmainy
kontakt przez PUP - 2017-10-22 - Moszczenica (ma艂opolskie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w kuchni tureckiej.
ISTAMBUL Yilmaz Sarikaya - 2018-07-02 - Sanok (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
codzienne pobieranie z magazynu produkt贸w 偶ywno艣ciowych w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮,przygotowywanie posi艂k贸w dla pacjent贸w i personelu zgodnie z projektem 偶ywienia, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 posi艂k贸w,znajomo艣膰 przepis贸w kulinarnych, dopilnowanie utrzymywania w czysto艣ci naczy艅, urz膮dze艅 kuchennych, mebli i wszystkich pomieszcze艅 produkcyjnych, prowadzenie kart kontroli rejestr贸w oraz innej dokumentacji zwi膮zanej z wdra偶aniem zasad GMP i HACCP.
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - G贸rki Wielkie (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, praca w kuchni Zajazdu Wichrowe Wzg贸rze
GASTROMAX Przemys艂aw Grochocki - 2017-11-10 - Lubawa (warmi艅sko-mazurskie)
Praca biurowa polega na odbieraniu po艂acze艅 przychodz膮cych i udzielaniu informacji klient膮 o us艂ugach.
WYG HR Consulting Sp. z o. o. - 2016-12-09 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w typu fast - food.
US艁UGI GASTRONOMICZNE"WYPAS" IWONA WOJTY艁A - 2016-07-25 - Zamo艣膰 (lubelskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w restauracji.
Barbara Lehmann - 2016-07-08 - Gda艅sk (pomorskie)