KUCHARZ Szczecin oferta pracy MEKONG SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWANIE I PRZYRZĄDZANIE POTRAW AZJATYCKICH W BARZE ORIENTALNYM.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNII ORIENTALNEJ, WAŻNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA, MINIMUM ROK DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE KUCHARZA, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ J. WIETNAMSKIEGO.MIEJSCE PRACY UL. KORDECKIEGO 1 SZCZECIN. GODZINY PRACY 10.00 - 18.00.
Data publikacji: 2019-04-15
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: MEKONG SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KORDECKIEGO 1, 71-066 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRZYGOTOWANIE I PRZYRZĄDZANIE POTRAW AZJATYCKICH W BARZE ORIENTALNYM.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNII ORIENTALNEJ, WAŻNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA, MINIMUM ROK DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE KUCHARZA, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ J. WIETNAMSKIEGO.MIEJSCE PRACY UL. KORDECKIEGO 1 SZCZECIN. GODZINY PRACY 10.00 - 18.00.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2019
Data zakończenia pracy: 31.05.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE (wymagany staż - lata: 1)
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA WIETNAMSKIEGO
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
MEKONG SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
AL.BOH.WARSZAWY 47, 70-342 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: KSIĄŻECZKA ZDROWIA
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: AL.BOH.WARSZAWY
Numer budynku pracodawcy: 47
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 15.04.2019
Data dodania oferty pracy: 15.04.2019
Oferta pracy ważna do: 14.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 15.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 15.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?c498e8c66ab258791d3ebbde5c1343da
Podobne oferty pracy
- przygotowywanie i wydawanie śniadań w pensjonacie, - sprzątanie kuchni,- mycie naczyń, - pomoc w obsłudze imprez
KAERTUR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-30 - Bolesławów (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
Przedsiębiorstwo Handlowo-Gastronomiczne BETA s.c. - 2016-03-07 - Bolesławiec (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WEDŁUG RECEPTUR KUCHNI INDYJSKIEJ. ZNAJOMOŚĆ PRZYPRAW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNI. SPORZĄDZANIE ZAPOTRZEBOWANIA NA PRODUKTY POTRZEBNE DO PRZYGOTOWANIA DAŃ KUCHNI INDYJSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-10-23 - Kraków (małopolskie)
Produkcja kulinarna w zakresie obsługi gości restauracji, imprez i konferencji.
HOTEL SOPOT SP. Z O.O. SP. KOMANDYTOWA - 2017-09-13 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie potraw i wyrobów, mając na uwadze obowiązujące przepisy kulinarne oraz aktualne karty kalkulacyjne, z których wynika jakie surowce i w jakich ilościach powinny być zużyte do produkcji danego wyrobu, w tym wyrobów cukierniczych i deserów.Dbałość o odpowiednią estetykę i jakość produkowanych i wydawanych potraw, wyrobów cukierniczych i deserów.
Miejskie Centrum Kultury w Bydgoszczy - 2018-10-12 - Ostromecko (kujawsko-pomorskie)
Planowanie, rozliczanie robót, kosztorysowanie, kierowanie i nadzór nad pracownikami.
Maciej Kasperkiewicz Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe - 2018-02-09 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klientów
ANTER Andrzej Daniel - 2019-02-22 - Starachowice (świętokrzyskie)
j.w.
EFISSA Sp. z o.o. - 2016-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
sporządzanie, przygotowywanie potraw kuchni tureckiej (kebab, pizza turecka), obsługa klientów, odbiór zamówionych towarów z Niemiec, praca na 2 zmiany (11.00-19.00,16.00 - 24.00)
"DIYARE" DONER KEBAB-BAR ABDULLAH KAHRAMAN - 2016-02-22 - Bogatynia (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6-14, 14-22. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. k. (Wrocław).
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, nadzór nad jakościa wydawanych potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie przyrządów używanych w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DLA GOŚCIRESTAURACJI "GOŚCINIEC DĘBICKI"
Daniel Machala Firma Produkcyjno- Handlowo Usługowa EURO-MONT - 2018-10-12 - Dębica (podkarpackie)
Rozkładanie towaru
CARREFOUR POLSKA SP. Z O. O. - 2018-02-07 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, obsługa pieca tandoor, dbanie o czystość miejsca pracy, przygotowywanie list zaopatrzeniowych, opracowywanie menu
kontakt przez PUP - 2018-02-04 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, organizacja cateringu, organizacja imprez
Imperiale Magdalena Walczak - 2016-07-18 - Leszno (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej sarma, byrak, kuz-kuz itp, przygotowywanie sosów
H&I ENTERPRISE Zdzisław Misior - 2016-06-27 - Sieradz (łódzkie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
Zajazd "Agros" Jan Święty - 2018-01-02 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
F.P.U.H. "VIKTORIA" - 2016-11-17 - Smerek (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, tworzenie menu
AM Food Group s.c. Adam Cieślewicz & Marek Piekarski - 2016-10-20 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Do obowiązków należy:przygotowanie potraw, sporządzanie przekąsek i zimnych przystawek, przygotowanie potraw a la carte.
Cafe Kilau - 2016-03-31 - Niemcy (Niemcy)
Pomocnicze prace budowlanePraca na terenie Polski oraz Szwecji
P.H.U. "KOSTEK" Konstanty Szymanik - 2018-04-13 - Gózd Lipiński (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, przygotowywanie sushi. Praca na umowę zlecenie, 168 godzin pracy w miesiacu, dyspozycjność do prcay w godz.15:00-23:00
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Wrocław (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji
Mr Hamburger S.A. - 2016-04-12 - Świecko (lubuskie)
- zapoznanie się z zasadami HACCP.GMP.GHP- sporządzanie potraw zgodnie z recepturą- sporządzanie napoi zgodnie z recepturą- sporządzanie kart menu- zapoznanie się z obsługą maszyn i urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2019-01-15 - Świebodzin (lubuskie)
wg stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2019-04-03 - Owczary (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej i polskiej
kontakt przez PUP - 2018-10-31 - Poraj (śląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni koreańskiej, tworzenie menu, nadzorowanie pracy w kuchnipraca na umowę na czas określony, praca jednozmianowa w godzinach 12:00-20:00oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-07-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS.
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Leopoldów (lubelskie)