KUCHARZ Zielona Góra oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków, utrzymywanie czystości w lokalu
Data publikacji: 2017-07-04
Lokalizacja: Zielona Góra (lubuskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków, utrzymywanie czystości w lokalu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zielona Góra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zielona Góra
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.07.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zawodowe, minimum rok doświadczenia w pracy jako kucharz w okresie ostatnich 2 lat, umiejętność przygotowywania potraw kuchni tureckiej, umiejętność obsługi pieca tandoor
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Adres pracodawcy:
Batorego 126 A, 65-735 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: m. Zielona Góra
Gmina pracodawcy: Zielona Góra
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zielona Góra
Ulica pracodawcy: Batorego
Numer budynku pracodawcy: 126 A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.07.2017
Oferta pracy ważna do: 01.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 04.07.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 04.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem pracy
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wypoczynkowy "Pomorze" - 2015-12-29 - Ustka (pomorskie)
Przewóz rzeczy na trasach krajowych
Barbara Oszywa Usługi Transportowo-Hotelarskie - 2018-06-22 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Praca przy realizacji dostaw zgodnie z umowami na dostawę art. spożywczych (groszek z marchewką, szynka drobiowa) w ramach realizacji Programu Operacyjnego Pomoc Żywnościowa 2014-2020 pod produkcję 2016
PAMAPOL S.A. - 2016-08-17 - Rusiec (łódzkie)
• współpraca z klientami zgodna ze standardami firmy• układanie, prowadzenie i nadzorowanie kompleksowych kuracji• weryfikacja efektów klienta na cotygodniowych wizytach• układanie i regularne modyfikowanie planów dla klienta na kolejne tygodnie• motywowanie go do osiągania założonych celów• efektywne kierowanie działalnością punktu Naturhouse• budowanie trwałych i przyjaznych relacji z klientami• dbałość o wizerunek marki i aktywne uczestnictwo w akcjach promocyjnych• udział w tworzeniu materiałów merytorycznych dla marki Naturhouse
MODERN Tomasz Szkudlarek - 2018-04-16 - Krapkowice (opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Sztum (pomorskie)
przygotowywanie śniadań, obiadów i podwieczorków dla 60 dzieci
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Łochowice (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie półproduktów z elementów mięsnych i pieczenie mięs.
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Podłęż (mazowieckie)
Wstępna obróbka surowców, rozdrabnianie, obróbka cieplna, gospodarowanie artykułami spożywczymi, porcjowanie.
Krajowa Szkoła Skarbowości - 2017-09-07 - Otwock (mazowieckie)
praca kucharza małej gastronomii
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Lubawka (dolnośląskie)
Obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, prezentacja towarów, kontrola jakości towarów - terminów ważności do spożycia, utrzymanie czystości na stanowisku pracy wraz z otoczeniem.
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Jabłonka (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków w oparciu o diety - głównie bezmleczna i bezglutenowa
EduChef Iwona Karnowska - 2018-02-09 - Rajszew (mazowieckie)
KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ
GASTRO CENTER & FINANCE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-16 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Praca w Bar 'BAZYLIA"; zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz.10.00-18.00, 8.00-16.00
Firma Cateringowa DELF Barbara Kęczkowska - 2017-07-04 - Słupsk (pomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-09-21 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw i dań typowych dla kuchni ukraińskiej wg oryginalnych receptur. Zgłoszenia telefoniczne do pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie dań serwowanych w restauracji.
kontakt przez PUP - 2018-08-03 - Gostynin (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem
"ALCO" Sp. z o.o. - 2016-08-16 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
INDYWIDUALNA PRAKTYKA PIELĘGNIARSKA ANGELINA ZAKRZEWSKA - 2017-06-16 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków wg.kuchnii ukraińskiej
PIOTR LASOCIŃSKI Usługi Gastronomiczne Handlowe - 2017-07-10 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Znajomość kuchni ukraińskiej i rosyjskiej z umiejętnościami i wprowadzaniem produktów lokalnych do oferty resturacji.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Konin (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków: śniadań, obiadów, kolacji
Słoneczny Park Sp. z o.o. - 2018-05-08 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne ( kucharz kuchni orientalnej), doświadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku, uprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna, umiejętność wykonywania potraw kuchni wietnamskiej. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie i przyrządzanie potraw w/g receptur kuchni wietnamskiej, kompletowanie menu.
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Lublin (lubelskie)
Samodzielne sporządzanie potraw, uzgadnianie z klientem menu, nadzór nad jakością i świeżością potraw, wybór maszyn i sprzętu do podawania dań, racjonalne zarządzanie składnikami, udzielanie informacji na temat składników.
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie. Sporządzanie menu. Opracowywanie receptur potraw.
Zajazd "TALLAR" TERESA TALLAR - 2018-12-11 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
Kusa Wojciech Usługi Gastronimiczne "Fast food" - 2017-12-01 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
Wykształcenie kierunkowe, doświadczenie zawodowe mile widziane, umiejętności manualne; praca w gastronomi; otwartość i komunikatywność, pozytywna energia i pomysłowość, dokładność, odpowiedzialność, zaangażowanie, umiejętność pracy w zespole, akt. ks. sanitarno-epidemiologiczna; zakres obowiązków: przygotowywanie produktów zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich jak najwyższą jakość, wykonywanie bieżących zadań w restauracji m.in. dbanie o sprzęty, utrzymanie porządku na stanowisku pracy; dyspozycyjność; praca także w weekendy; praca w godz. 12:00-20:00; miejsce pracy: Pyskowice;
"KOMSTA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-10 - Pyskowice (śląskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Zwoleń (mazowieckie)
prowadzenie kuchni
PPHU Beberok Krystyna - 2017-03-29 - Miedźna (śląskie)