KUCHARZ Czaplinek oferta pracy Kusa Wojciech Us艂ugi Gastronimiczne "Fast food"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w.
Data publikacji: 2017-12-01
Lokalizacja: Czaplinek (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Kusa Wojciech Us艂ugi Gastronimiczne "Fast food"
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Drahimska 67/02, 78-550 Czaplinek, powiat: drawski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Czaplinek
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: drawski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Czaplinek
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.12.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka zdrowia-sanitarno - epidemiologiczna
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: Kusa Wojciech Us艂ugi Gastronimiczne "Fast food"
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Drawsku Pomorskim
Adres pracodawcy:
Drahimska 67/02, 78-550 Czaplinek, powiat: drawski, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV,skierowanie
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: drawski
Gmina pracodawcy: Czaplinek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Czaplinek
Ulica pracodawcy: Drahimska
Numer budynku pracodawcy: 67
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Drawsku Pomorskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.12.2017
Oferta pracy wa偶na do: 30.12.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 01.12.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 01.12.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
UMIEJ臉TNO艢膯 SAMODZIELNEGO GOTOWANIA
BAKAMI CATERING JUZWISZYN-WRONA BARBARA - 2017-10-26 - Z膮bkowice 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
Kucharz w przedszkolu
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - 呕aga艅 (lubuskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, zamawianie towaru, dekoracja posi艂kow, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Unis艂aw (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-11-13 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez OHP - 2017-05-09 - Sanok (podkarpackie)
kontakt z blogerami, wla艣cicielami stron, mediami lokalnymi i proponowanie wsp贸艂pracy w zakresie promowania stron internetowych
EMOTIVO Sp. z o.o. - 2018-12-14 - Pu艂awy (lubelskie)
Gotowanie i inne czynno艣ci kucharza w 偶ywieniu zborowymR贸wnowa偶ny czas pracy we wszystkie dni tygodnia. Umowa o prac臋 na okres pr贸bny. Wynagrodzenie: 2250 z艂 brutto
Szpital Miejski 艣w. Jana Paw艂a II w Elbl膮gu - 2019-02-25 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I NAPOJ脫W W BARZE ORIENTALNYM. PRZYRZ膭DZANIE POTRAW BENGALSKICH I INDYJSKICH. POMOC W PRZYGOTOWANIU DA艃 SMA呕ONYCH,GRILLOWANYCH, GOTOWANYCH I DA艃 G艁脫WNYCH Z KUCHNI BENGALSKIEJ ORAZ INDYJSKIEJ.
BLUE ENERGY SP.Z O.O - 2017-05-23 - Ko艣cian (wielkopolskie)
-
OW "PER艁A" OLSZEWSCY S.C. - 2016-01-25 - Mrze偶yno (zachodniopomorskie)
Obr贸bka wst臋pna produkt贸w, przygotowywanie potraw i napoj贸w na zam贸wienia klient贸w, wydawanie i organizacja gotowych da艅, obs艂uga narz臋dzi, maszyn wykorzystywanych w kuchni.
ZAK艁AD GASTRONOMICZNY "U ANTKA" Antoni Wyszy艅ski - 2018-01-08 - 艁aszcz贸wka-Kolonia (lubelskie)
samodzielne przyrz膮dzanie potraw, obs艂uga imprez
P.P.H.U. GAST-TRANS", HOTEL BOGDANKA DANUTA L臉CZNAR W 艁A艃CUCIE - 2016-04-07 - 艁a艅cut (podkarpackie)
- pomoc kucharzowi- wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Bielawa (dolno艣l膮skie)
- komisjonowanie towaru- przepakowywanie towaru- w艂a艣ciwe rozmieszczenie towaru na paletach- dba艂o艣膰 o porz膮dek na magazynie
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Chorz贸w (艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-05-04 - Wysoka (lubuskie)
Wymagania: do艣wiadczenie zawodowe oraz dyspozycyjno艣膰 w tygodniu i oraz w weekendy.
Adam Samorajczyk "Restauracja nad Odr膮" - 2017-01-16 - Racib贸rz (艣l膮skie)
Przygotowywanie regionalnych potraw tureckich. Wymagane: wykszta艂cenie min. 艣rednie, umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw kuchni tureckiej, min. 2-letnie do艣wiadczenie w zawodzie kucharza kuchni tureckiej.
HARPUT KEBAP KATARZYNA AYDIN - 2017-05-24 - Sul臋cin (lubuskie)
wg programu stazu
kontakt przez PUP - 2018-09-14 - Libusza (ma艂opolskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Krak贸w (ma艂opolskie)
gotowanie posi艂k贸w, przygotowywanie da艅, receptur, menu; przygotwywanie indywidualnych zam贸wie艅 na imprezy okoliczno艣ciowe i ich kalkulacja, podzia艂 pracy w kuchni, dbanie o jako艣膰 potraw i gramatur臋, ustalanie harmonogramu pracy.
"Firma Turystyczno Handlowa Wie偶a pod Bocianem", "Biuro Us艂ug Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk - 2017-03-10 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w (pizza, makarony, sa艂atki), dbanie o czysto艣膰 na kuchni
KROPKA DAWID KUREK - 2016-09-20 - Praszka (opolskie)
wyb贸r surowc贸w, przygotowanie i sporz膮dzanie da艅 wietnamskich
kontakt przez PUP - 2018-02-19 - 呕yrard贸w (mazowieckie)
Przygotowywanie ciasta.
Firma Handlowa "ELFIK" Pawe艂 Pustu艂 - 2016-06-21 - S艂upia (艣wi臋tokrzyskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Kucz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowanie da艅 a'la la carte + uczestniczenie w tworzeniu karty menu
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Warszawa (mazowieckie)
Wykszta艂cenie zawodowe, kierunek: kucharz, umiej臋tno艣膰 wsp贸艂pracy w zespole. Przygotowywanie da艅 zgodnie z kart膮 menu od surowca do pe艂nego dania. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
STODO艁Y SP. Z O.O. - 2017-06-16 - Rybnik (艣l膮skie)
-
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Daniszew (wielkopolskie)
Zadania:przygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi recepturami,zapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug oraz przestrzeganie norm i standard贸w produkcji,zachowanie estetyki wydawanych da艅,zachowanie czysto艣ci stanowiska pracy,wsp贸艂prac臋 z pozosta艂ym personelem hotelu.
Spa Hotel Splendor **** - 2016-02-29 - Siedliska (podkarpackie)
Przygotowywanie 艣niada艅, obiad贸w, kolacji dla go艣ci hotelowych, pieczenie ciast, pieczenie mi臋s, gotowanie zup, zakupy surowc贸w do produkcji posi艂k贸w.
HOTEL MIRJAN L膭DEK SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2018-01-08 - L膮dek-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w z karty.
Restauracja DOLCE VITA - 2016-06-21 - Krzeszowice (ma艂opolskie)
Przygotowanie p贸艂produkt贸w takich jak sosy, warzywa, pasty w restauracji. Obs艂uga grilla, robienie burger贸w.
TOKO SUSHI S.C. - 2018-02-28 - Rumia (pomorskie)