KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ Kędzierzyn-Koźle oferta pracy GASTRO CENTER & FINANCE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ
Wynagrodzenie: od 3 300 PLN
Zakres obowiązków: KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ
Data publikacji: 2016-02-16
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Pracodawca: GASTRO CENTER & FINANCE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:JANA PAWŁA II 17, 47-220 Kędzierzyn-Koźle, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kędzierzyn-Koźle
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kędzierzyńsko-kozielski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kędzierzyn-Koźle
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.02.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
2 lata doświadczenia na stanowisku kucharz kuchni chińskiej
Nazwa pracodawcy:
GASTRO CENTER & FINANCE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Adres pracodawcy:
KOMANDOSÓW 19, 30-334 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: m. Kraków
Gmina pracodawcy: Kraków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kraków
Ulica pracodawcy: KOMANDOSÓW
Numer budynku pracodawcy: 19
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kędzierzynie-Koźlu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.02.2016
Oferta pracy ważna do: 15.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 16.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 16.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
staranne przygotowanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami i zasadami HACCP i BHP, . Praca na dwie zmiany: 7-15 / 14-22
WENEDA Sp. z o.o. - 2018-06-28 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-04-29 - Szprotawa (lubuskie)
Kucharz
MIELDIS Sp. z o.o. - 2017-04-07 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie, produkcja, sprzedaż żywności
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "ELINET" MIROSŁAW SIEMASZKO - 2017-09-04 - Polkowice (dolnośląskie)
- przygotowywanie posiłków a la carte- przygotowywanie bufetów- organizacja pracy na kuchni
Hotel-Pension Am Mühlberg - 2016-02-24 - Niemcy (Niemcy)
praca w księgowości w Zakładzie Pracy Chronionej
Zakład Usługowo Handlowy "KONTRAKT" Sp. z o.o. Zakład Pracy Chronionej - 2017-11-07 - Sosnowiec (śląskie)
Gotowanie i wydawanie posiłków
SZYK 2000 TADEUSZ PIETRZKO - 2017-03-16 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, przygotowywanie sushi oraz potraw japońskich, dbanie o stanowisko pracy
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
pomoc w : przygotowywaniu podłoża pod kostkę, układaniu kostki, układaniu krawężników, utwardzaniu (ubijaniu) ułożonej kostki
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, możliwość przyuczenia
Janina Braun - 2017-10-18 - Biała (opolskie)
przygotowywanie potraw i półproduktów zgodnie z najwyższą jakością, przestrzeganie przepisów HACCP, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, współpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restauracji
PRZEMYSŁAW BANDURA BMD - 2017-03-08 - Głogów (dolnośląskie)
ocena surowców, produktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstepna surowców, posługiwanie sie narzędziami, maszynami i urządzeniami; wykończenie, porcjowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, przygotowywanie potraw.
Condohotels Management Sp. z o.o. - 2016-05-10 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
poszukiwanie pkt. do dystrybucji, podpisywanie umów, dostarczanie butli
BARTER SA * - 2016-03-24 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie dań kuchni algierskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6-14, 14-22. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna we Wrocławiu.
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Wrocław (dolnośląskie)
Organizowanie stanowisk pracy w części produkcyjnej zakładu gastronomicznego zgodnie z zasadami bhp, przeciwpożarowymi, ochrony środowiska oraz systemów zapewnienia jakości zdrowotnej żywności, planowanie i organizowanie pracy podległym pracownikom kuchni, organizowanie przyjęć okolicznościowych i cateringu, składowanie i magazynowanie surowców, półproduktów oraz gotowych potraw, sporządzanie szerokiego asortymentu potraw i napojów z różnych grup surowców, opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur gastronomicznych, posługiwanie się i prowadzenie dokumentacji wymaganej przy produkcji potraw, zarządzanie zespołem podległych pracowników kuchni, współpraca szefa kuchni z klientami i dostawcami, współpraca szefa kuchni z kierownictwem zakładu gastronomicznego oraz instytucjami nadzoru.
WGR Sp. z o.o. - 2017-01-20 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-09-19 - Kraków (małopolskie)
Gotowanie, smażenie
Firma Usługowo-Gastronomiczna ALFRED GŁÓWKA - 2017-09-27 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i przyżądzanie potraw, pomoc w kuchni
Gastronomia - Marketing Hotelarstwo i Usługi Transportowe Matyschok Urszula "Restauracja Złoty Kłos" - 2017-12-01 - Rzędów (opolskie)
przygotowanie posiłków
"CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-06-22 - Karczowiska (dolnośląskie)
przygotowywanie dan kuchni japońskiej, obsługa urządzeń kuchennych charakterystycznych dla kuchni japońskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie dań z kart menu
Hotel MERIDIAN - 2017-10-11 - Chałupy (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie różnych potraw kuchni indyjskiej, bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-03 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej oraz wydawanie posiłków
ARRUBA PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE PIOTR KURLEJ - 2016-05-25 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków i deserów
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie posiłów
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Strużki (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków w cateringu dietetycznym, wypiek ciast i deserów w cateringu dietetycznym
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Józefosław (mazowieckie)