KUCHARZ Sokole-Kuźnica oferta pracy ARKADIA4U SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Obsługa wesel. Przygotowywanie posiłków dla wczasowiczów w restauracji.
Data publikacji: 2016-04-20
Lokalizacja: Sokole-Kuźnica (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: ARKADIA4U SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:86-013 Sokole-Kuźnica, powiat: bydgoski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Obsługa wesel. Przygotowywanie posiłków dla wczasowiczów w restauracji.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sokole-Kuźnica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bydgoski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Koronowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.05.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: gimnazjalne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziana znajomość języka obcego, wykształcenie gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
ARKADIA4U SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Adres pracodawcy:
86-013 Sokole-Kuźnica, powiat: bydgoski, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: bydgoski
Gmina pracodawcy: Koronowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sokole-Kuźnica
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 20.04.2016
Data dodania oferty pracy: 20.04.2016
Oferta pracy ważna do: 19.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 20.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 20.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków ze znajomością kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-10-25 - Bukowina Tatrzańska (małopolskie)
Praca polega na przygotowywaniu posiłków, lunch i robieniu pierogów. Umowa na czas określony, jedna zmiana. Praca w restauracji Dwa kolory.
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie śniadań, dań lunchowych, tworzenie karty dań, kontrola food cost, robienie zamówień
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - Kraków (małopolskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Czerwieńsk (lubuskie)
Obróbka wstępna surowców, sporządzanie potraw, porcjowanie, dekoracja
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Nowy Sącz (małopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, przygotowywanie i sprzątanie stanowiska pracy. Doświadczenie zawodowe mile widziane.
SANDWICH CANNENA Pietrzyk Barbara - 2017-08-16 - Kępno (wielkopolskie)
zgodny z zawodem
Pstrąg Alina Karkut - 2015-12-03 - Żyrzyn (lubelskie)
gotowanie , dbanie o czystrość przygotowywanie posiłków,
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Brenna (śląskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw nepalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Zgodne ze stanowiskiem; praca w godz. 7-19; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 9-14; wysokość wynagrodzenia brutto 1850 zł/mies.
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wczasowy "EWA" Stanisław Wiencek - 2016-07-11 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie kebabów, sałatek
PIRAMIDA GRIL BAR Agnieszka Badari - 2017-05-31 - Malbork (pomorskie)
praca w kuchni
Firma Handlowo-Gastronomiczna Katarzyna Lewandowska - 2016-08-22 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchnii arabskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Puławy (lubelskie)
obróbka wstępna produktów, gotowanie potraw, wydawanie gotowych dań, sporządzanie surówek, sporządzanie dań mącznych, mycie i wyparzanie naczyń
"SEZAM" Przedsiębiorstwo Gstronomiczne Helena Kapka - 2017-03-01 - Bielawa (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków, przygotowywanie sałatek, obsługa urządzeń kuchennych
1. CHRONO-GLOBE, HOTEL "CARGO" Dariusz Sztachelski 2. DOUANE Dariusz Sztachelski - 2018-01-23 - Słubice (lubuskie)
prace melioracyjno-porządkowe
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Wisznia Mała (dolnośląskie)
praca w kuchni
Ruszewski Spółka Jawna - 2016-04-07 - Nowęcin (pomorskie)
ustalanie grafiku, planowanie i organizacja imprez okolicznościowych, zarządzanie strategią i promocją, szukanie innowacyjnych rozwiązań, kontakt z przedstawicielami handlowymi etc.
PUB EUFORIA - 2016-03-18 - Lubin (dolnośląskie)
Praca na budowie
kontakt przez PUP - 2016-08-22 - Zgierz (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, PRACA NA KUCHNI
NIAGARA-PUB Pizzeria Restauracja Zofia Draguła - 2018-08-28 - Dębica (podkarpackie)
SPORZĄDZANIE RÓŻNEGO RODZAJU POTRAW, OBSŁUGA MASZYN I URZĄDZEŃ W ZAKŁADZIE GASTONOMICZNYM, PRZYGOTOWANIE, PORCJOWANIE, DEKOROWANIE I ESTETYCZNE WYDAWANIE POTRAW KULINARNYCH, DBAŁOŚĆ O STANOWISKO PRACY, WKŁAD W UDOSKONALANIE MENU LOKALU, PODNOSZENIE SWOICH KWALIFIKACJI KULINARNYCH, SPORZĄDZANIE POTRAW KUCHNI REGIONALNYCH: POLSKIEJ, UKRAIŃSKIEJ, WŁOSKIEJ I INNYCH NARODÓW, PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW BHP I PPOŻ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI WŁOSKIEJ, POLSKIEJ, DAŃ KUCHNI KRESOWEJ W TYM UKRAIŃSKIEJ, WAŻNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA, DOŚWIADCZENIE POWYŻEJ 1 ROKU NA PODOBNYM STANOWISKU;CZAS PRACY: OD 6 DO 10/H DZIENNIE, W GODZINACH 11.00 - 23.00;WYNAGRODZENIE: 12ZŁ/H
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków
"CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-06-22 - Karczowiska (dolnośląskie)
- Obsługa kuchni. Gotowanie zup.- Wynagrodzenie: 1500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 6:00-12:00 + soboty. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 4 lata na podobnym stanowisku w gastronomii. Wymagana umiejętność przygotowywania posiłków (zup). Wymagana aktualna Książeczka sanepidu. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (10:00-18:00) (Tel. 695-738-722) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Tadeusza Kościuszki 18, 40-049 Katowice) lub e-mail: d.perelkiewicz (at) gmail.com
DANIEL PEREŁKIEWICZ - 2016-05-25 - Katowice (śląskie)
-
CATERMED S.A. Kraków - 2016-08-25 - Kościerzyna (pomorskie)
obsługa klienta w sklepie ze zdrową żywnością
EKO Natalia Gellert-Hoja - 2016-08-10 - Grabów nad Prosną (wielkopolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Warszawa (mazowieckie)
Obsługa maszyn, pracodawca przyuczy do wykonywania zawodu.
Zakład Mechanizmów Napędowych G.Szydłowska R.Tański Świdwin - 2018-03-09 - Świdwin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z ustalonym jadłospisem, przestrzeganie instrukcji HACCP, dbałość o jakość i estetykę posiłkówKsiążeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W SOPOCIE - 2018-02-22 - Sopot (pomorskie)
Przygotowanie dań a la carte, obsługa grup konferncyjnych, przygotowanie śniadań, przestrzeganie zasad HACCP. Praca na trzy zmiany, wymagana dyspozycyjność w godzinach 6-22:30. Pracodawca zapewnia wyżywienie i zakwaterowanie. Kontakt z pracodawcą: 717830351 lub DEPUTY.WROCLAW.CENTRUM (at) CAMPANILE.COM
LWHP4ul. Nowogrodzka 21, 00-511 Warszawa - 2016-02-15 - Wrocław (dolnośląskie)