KUCHARZ Wołów oferta pracy Ewa Drogoń Pizzeria "PAPI" Usługi Gastronomiczne
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.Wysokość wynagrodzenia w okresie próbnym wynosi 2.100,00 zł brutto + premia.CV można wysyłać na adres e-mail: dominikdrogon (at) wp.pl lub dostarczyć osobiście do Pizzeri "PaPi".
Data publikacji: 2018-12-07
Lokalizacja: Wołów (dolnośląskie)
Pracodawca: Ewa Drogoń Pizzeria "PAPI" Usługi Gastronomiczne
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Gen. Władysława Sikorskiego 7, 56-100 Wołów, powiat: wołowski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków.Wysokość wynagrodzenia w okresie próbnym wynosi 2.100,00 zł brutto + premia.CV można wysyłać na adres e-mail: dominikdrogon (at) wp.pl lub dostarczyć osobiście do Pizzeri "PaPi".
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wołów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wołowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wołów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.12.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: doświadczenie w kuchni domowej
Nazwa pracodawcy:
Ewa Drogoń Pizzeria "PAPI" Usługi Gastronomiczne
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wołowie
Adres pracodawcy:
Gen. Władysława Sikorskiego 7, 56-100 Wołów, powiat: wołowski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: wołowski
Gmina pracodawcy: Wołów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wołów
Ulica pracodawcy: Gen. Władysława Sikorskiego
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wołowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.12.2018
Oferta pracy ważna do: 06.01.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 07.12.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 07.12.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca przy produkcji wyrobów garmażeryjnych, praca w godz. 7-15kontakt z pracodawcą osobisty
CUKIERNIA-KAWIARNIA "WOLAK" S.C. - 2018-11-23 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zawodowe kierunkowe, doświadczenie min. 2 lata na w/w stanowisku, umiejętność- specjalność: znajomość potraw kuchni arabskiej. Ogólny zakres obowiązków: sporządzanie/wykonywanie potraw kuchni arabskiej;
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Krasnystaw (lubelskie)
Przygotowanie potraw samodzielnie
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Modlnica (małopolskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Nałęczów (lubelskie)
do przyuczenia
"Tradycyjna Kuchnia Domowa" Katarzyna Kazberuk - 2017-04-04 - Białystok (podlaskie)
przygotowanie burgerów, karkówki i sałatek
Dubaj Burgerownia Anita Michalak - 2018-01-09 - Łuków (lubelskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-29 - Warszawa (mazowieckie)
wg zakresu
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Grodków (opolskie)
Praca w charakterze kucharza w Hotelu Polonia
UNION PRO SILESIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-28 - Racibórz (śląskie)
gotowanie potraw wegetariańskich
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Katowice (śląskie)
kontakt, obsluga klienta, przygotowanie posiłków z menu lokalu, znajomość specyfiki kuchni arabskiej, indyjskiej, bengalskiej, dbanie o czystość miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posilków
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS. Utrzymanie czystości w kuchni i pomieszczeniach należących do kuchni.
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2017-09-08 - Wieleń (wielkopolskie)
praca wg. stanowiska w hotelu
EMIK EMILIAN KACZMAREK - 2017-09-26 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
gotowanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Żyrardów (mazowieckie)
praca na recepcji , obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej
Auto-Camping Park Usługi Hotelarskie K.Nowakowski - 2017-10-16 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Prowadzenie kuchni, kuchnia staropolska.Pierwsza umowa o pracę na okres próbny - 1 miesiąc. Przy dalszym zatrudnieniu dodatkowa premia w wysokości 50% wynagrodzenia. Pracodawca zapewnia dojazd do pracy z umówionego punktu w Pile w obie strony, a po drugiej zmianie odwozi pod sam adres zamieszkania.
BAR "KRĘPSKO" WŁODZIMIERZ STANKOWSKI - 2016-01-11 - Krępsko (wielkopolskie)
obróbka wstępna surowców, praca na wydawce, organizacja pracy zespołu kucharzy na bankietach, imprezach okolicznościowych oraz innych dużych imprez, zamówienia i współpraca z dostawcami, kalkulacja imprez, wypełnianie dokumentów HACCP, prowadzenie dokumentacji związanej z gospodarką magazynową kuchni, sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw do różnych diet
ANATEX Wielobranżowe Przedsiębiorstwo Remontowo-Budowlane - 2016-02-23 - Suwałki (podlaskie)
obsługa maszyn i urządzeń w kuchni, wstępna obróbka warzyw i mięsa, przygotowywanie posiłków, czynna pomoc przy wydawaniu posiłków w stołówce, dbanie o czystość, zaznajomiesnie się z tworzeniem jadłospisów dedykowanych
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Pszczyna (śląskie)
łączenie elementów
kontakt przez PUP - 2017-05-15 - Krotoszyn (wielkopolskie)
realizacja całokształtu zadań z produkcją wyrobów garmażeryjnych oraz potraw jak najwyższej jakości i atrakcyjności zgodnie z obowiązującymi recepturami
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I NAPOJÓW KUCHNI INDYJSKIEJ; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW I NAPOJÓW KUCHNI INDYJSKIEJ, 2-5 LAT DOŚWIADCZENIA W PRACY NA STANOWISKU KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO I HINDI;
KATHMANDU SPÓŁKA CYWILNA JOLANTA GRABARZ ILONA GRABARZ - 2016-05-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kucharz. Kontakt tel. 513-173-100
PHU " HURT-DETAL" ROBERT ŁUCZAK, Korczyn 133a, 26-067 Strawczyn - 2016-08-02 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-02-26 - Kielce (świętokrzyskie)
Gotowanie, pieczenie, smażenie, dbałość o czystość miejsca pracy,kontrolowanie zapasów magazynowych, praca w godz. 10-21
Kaja Sobczyk - 2017-05-04 - Opole (opolskie)
Zgodny
ISKANDAR Sp. z o. o. - 2017-02-06 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów przygotowaniu w\g posiłków. Pobieranie produktów spożywczych z magazynu w ilościach przewidzianych recepturą i odpowiednie zabezpieczenie ich przed użyciem.Przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni i nadzór nad jej wykonaniem.Dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach.Praca na czas określony : 01.08.2018r. do 31.08.2019r.Godzina zakończenia pracy: 15:00sala G
Przedszkole nr 47 " Leśny Ludek" - 2018-05-07 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw i napojów w Barze Orientalnym Kuchnii Wietnamskiej, przygotowywanie potraw według przepisów wietnamskich (przepisy są w języku wietnamskim)
Karolina Kowalczyk Bar Orientalny SAIGON - 2016-10-06 - Końskie (świętokrzyskie)
przygotowywanie dań lunchowych, śniadań, przygotowywanie surówek oraz wyrobów garmażeryjnych i zup, obróbka wstępna warzyw, mięs i owoców; utrzymywanie czystości stanowiska pracy;
kontakt przez PUP - 2018-03-09 - Lublin (lubelskie)