KUCHARZ/KA Krosno Odrza艅skie oferta pracy EMIK EMILIAN KACZMAREK
Stanowisko: KUCHARZ/KA
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: praca wg. stanowiska w hotelu
Data publikacji: 2017-09-26
Lokalizacja: Krosno Odrza艅skie (lubuskie)
Pracodawca: EMIK EMILIAN KACZMAREK
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Grobla 27, 66-600 Krosno Odrza艅skie, powiat: kro艣nie艅ski, woj: lubuskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: praca wg. stanowiska w hotelu
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: +premia uznaniowa06.00-14.00, 14.00-22.00
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Krosno Odrza艅skie
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubuskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kro艣nie艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Krosno Odrza艅skie
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 27.09.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie zawodowe; mile widziane do艣wiadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: EMIK EMILIAN KACZMAREK
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kro艣nie Odrza艅skim
Adres pracodawcy:
Grobla 27, 66-600 Krosno Odrza艅skie, powiat: kro艣nie艅ski, woj: lubuskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, Godziny : 08.00-18.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: kro艣nie艅ski
Gmina pracodawcy: Krosno Odrza艅skie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Krosno Odrza艅skie
Ulica pracodawcy: Grobla
Numer budynku pracodawcy: 27
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kro艣nie Odrza艅skim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.09.2017
Oferta pracy wa偶na do: 25.11.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 26.09.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 26.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Przygotowywanie posi艂k贸w: obiady, catering i Fast Food,- Praca 2-zmianopwa: 08.00-16.00; 14.00-22.00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia w zale偶no艣ci od kwalifikacji,- Kontakt: telefon 603-362-730; e-mail:bar.zamkowa.gniew (at) gmail.com
BAR ZAMKOWA EL呕BIETA KO艁ODZIEJCZYK - 2018-08-02 - Gniew (pomorskie)
Gastronomia. Umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw kuchni 偶ydowskiej (m.in. haroset,, szakszuka)
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
"Grill Solo"Joanna Ma艅ka-Sieradzka - 2016-10-28 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie, produkcja, sprzeda偶 偶ywno艣ci
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE "ELINET" MIROS艁AW SIEMASZKO - 2017-07-04 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, dba艂o艣膰 o najwy偶sza jako艣膰 i smak posi艂k贸w, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowanie potraw kuchni ciep艂ej i zimnej,samodzielna obs艂uga baru i kasy fiskalnej,pracodawca zapewnia zwrot po艂owy koszt贸w dojazdu.
Agnieszka Jankowska M艂yn - 2015-12-03 - Chodecz (kujawsko-pomorskie)
Obs艂uga klienta, przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Piekosz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 DO SPRZEDA呕Y W LOKALU GASTRONOMICZNYM W CH STER W SZCZECINIE;WYMAGANIA: DO艢WIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DA艃 WG RECEPTUR KUCHNI ORIENTALNEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,
JAROS艁AW FIGIEL - 2017-07-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
planowanie i przygotowywanie posi艂k贸w, uk艂adanie menu, zarzadzanie przechowywaniem produkt贸w, dbanie o porz膮dek w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Psary (艣l膮skie)
kuchnia ciep艂a, kuchnia zimna, przygotowywanie posi艂k贸w
DWOREK TUCHOLSKI ZBLEWO SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-06-26 - Zblewo (pomorskie)
Zamiatanie i mycie klatek schodowych, wycieranie balustrad, parapet贸w, drzwi; dbanie o estetyk臋 tablic informacyjnych, sprz膮tanie teren贸w zewn臋trzmych, zimowe utrzymanie posesji.Umowa zlecenie 87 h w m-cu, dyspozycjno艣c w przedziale 7-11, proponowany okres zatrudnienia 3 lata
kontakt przez PUP - 2018-03-09 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-10-09 - Tomaszowice-Kolonia (lubelskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw
PPHiU "DOMBUD" Sp. z o.o. - 2017-03-03 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)
prace interwencyjne
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
-
TECH - SERVICE 艁ukasz Maciejewski - 2016-09-02 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Produkcja i dystrybucja posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie, wydawanie posi艂k贸w
Lunch Bar Esencja - 2016-07-25 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w wg karty da艅. Wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w, mi臋sa.
EKRAN - Ewa Kruk - 2017-01-03 - Zamo艣膰 (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
US艁UGI-GASTRONOMIA "PRESTI呕" - 2017-02-21 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potrawPrzygotowywanie listy potrzebnych produkt贸wPobieranie surowc贸w do produkcji kulinarnejZabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowychObr贸bka wst臋pna surowc贸wObr贸bka mi臋saPos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i maszynami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸wPorcjowanie, dekorowanie, wyka艅czanie i estetyczne wydawanie potrawPrzestrzeganie warunk贸w bhp i p.po偶.Dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek na stanowisku pracy (mycie, wyparowanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego)
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Sierakowice (pomorskie)
zgodny ze stanowiskiem
PPHU Grinex Justyna Ho艂ubowska - 2018-01-10 - Sarn贸w (艣l膮skie)
praca w Restauracji Venessa
Zak艂ady Gastronomiczne "MIR - ZEN" Zenon Lange - 2016-08-05 - Bia艂ystok (podlaskie)
Zgodnie z zawodem.Miejsce wykonywania pracy: Hotel Huszcza w Mr膮gowie.
Hotel Huszcza Stanis艂aw Huszcza - 2018-04-05 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
JACEK URBA艃CZYK FIRMA CONSULTINGOWA "PROMOTOR - 2017-02-22 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
przygotowanie oraz wydawanie da艅 kuchni polskiej i w艂oskiej, do艣wiadczenie zawodowe 6 lat
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw
Bar Samoobs艂ugowy "J臉DREK"B. i M. Zaskowscy s.c. - 2017-05-15 - August贸w (podlaskie)
sporz膮dzanie potraw, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy
F.H.U. WIT Wies艂awa Skorupka - 2018-03-06 - Pszczyna (艣l膮skie)