KUCHARZ Dobczyce oferta pracy F.H.U. MIAMI Wiesław Głuś
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków dla dzieci przedszkolnych w formie cateringu zgodnie z menu
Data publikacji: 2017-02-28
Lokalizacja: Dobczyce (małopolskie)
Pracodawca: F.H.U. MIAMI Wiesław Głuś
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wincentego Witosa 3, 32-410 Dobczyce, powiat: myślenicki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków dla dzieci przedszkolnych w formie cateringu zgodnie z menu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dobczyce
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: myślenicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Dobczyce
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: F.H.U. MIAMI Wiesław Głuś
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Myślenicach
Adres pracodawcy:
Wincentego Witosa 3, 32-410 Dobczyce, powiat: myślenicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: c.v.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: myślenicki
Gmina pracodawcy: Dobczyce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Dobczyce
Ulica pracodawcy: Wincentego Witosa
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Myślenicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.02.2017
Oferta pracy ważna do: 31.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 28.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 28.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz
"BENET" s.c. Tomasz Szymanik - 2017-06-06 - Maków Podhalański (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, dań, deserówdbanie o czystość i higienę w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Cieszyn (śląskie)
Wyrób pierogów i uszek. Przygotowywanie podstawowych zup i sałatek
Marta Witowska Kancelaria Radcy Prawnego;BRS; Restauracja CK Monarchia - 2016-02-05 - Przemyśl (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowe Wielobranżowe "BRETANIDE" Krystyna Czerwińska - 2017-01-16 - Bugaj (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 3 miesiące, z możliwością przedłużenia
Hotel Lubicz Sp. z o.o. - 2018-01-17 - Ustka (pomorskie)
Prca na samodzielnym stanowisku kucharza, przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-03-20 - Pasym (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne sporządzanie posiłków według przepisu szefa kuchni oraz pizzy. Praca w godzinach: wt-czw: 11.00- 22.00; pt-sb: 13.00- 01.00, ndz: 13.00- 22.00
PLEJADA Karol Grzegorczyk - 2016-05-12 - Łęczna (lubelskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Ustalanie karty dań. Dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowanych posiłków, utrzymywanie czystości w pomieszczeniach kuchennych.
P.U.H. "ARTEX" Piotrowski Artur - 2016-10-21 - Markuszowa (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, wypiekanie pizzy.
kontakt przez PUP - 2018-11-27 - Złocieniec (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań ciepłych , zimnych, deserów
ACER Sp. z o.o. - 2016-11-16 - Międzyrzecz (lubuskie)
Kucharz kuchni orientalnej
SMAK Tomasz Sułkowski, Stefan sadka, Mirosław Jendruszewski S.C. - 2016-01-11 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłkówSystem i rozkład czasu pracy: dwie zmiany: 8:00- 16:00 , 14:00- 22:00.
F.H.U. ŻEGLEŃ Kazimiera Żegleń - 2016-11-21 - Skomielna Biała (małopolskie)
XXX
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Stężyca (pomorskie)
doświadczenie w pracy w zawodzie kucharza,pasja do gotowania,dyscyplina w zachowaniu czystości i higieny pracy,kreatywność i pomysłowość, bardzo dobra organizacja pracy własnej, umiejętność pracy w zespole,dyspozycyjność (praca w systemie zmianowym i w weekendy), wysoka kultura osobista,odpowiedzialność, innowacyjność,znajomość języka angielskiego będzie dodatkowym atutem, mile widziane wykształcenie gastronomiczne.Wynagrodzenie uzależnione od posiadanego doświadczenia. Ustalane podczas rozmowy kwalifikacyjnej.
TOURTREND Sp. z o.o. - 2016-10-07 - Strzelinko (pomorskie)
- Przygotowywanie potraw dla gości hotelowych: obiady, kolacje, desery.- Wynagrodzenie: od 3500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 2 miesiące. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w systemie równoważnym w godzinach: 10:00-22:00 + soboty, niedziele, święta wg grafika. Wymagania: wykształcenie mile widziane średnie gastronomiczne. Mile widziane doświadczenie zawodowe. Książeczka sanitarno epidemiologiczna. Staranność, szybkość, umiejętność współpracy zespołowej. Kontakt e-mail: aleksandra.baron (at) parkinn.com lub poprzez pocztę polską.
METROPOL HOTEL MAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-10-17 - Katowice (śląskie)
- Przygotowywanie posiłków dla osób starszych i niepełnosprawnych.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00 lub 8:00-16:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowego min. 2 lata na podobnym stanowisku. Mile widziane osoby z terenu Katowic. Kontakt WYŁĄCZNIE osobisty (ul. Misjonarzy Oblatów MN 24, 40-129 Katowice) w godzinach: 10:00-12:00.
KATOWICKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OSÓB STARSZYCH, NIEPEŁNOSPRAWNYCH I OCZEKUJĄCYCH WSPARCIA "OPOKA" - 2015-12-15 - Katowice (śląskie)
Programowanie systemów wbudowanych i aplikacji.
ESTYMA ELECTRONICS SP. Z O.O. SP. KOMANDYTOWA - 2016-07-04 - Gajewo (warmińsko-mazurskie)
Organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych.Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej.Dobieranie i posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami do produkcji potraw oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.Sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej.Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych.Planowanie posiłków i układanie menu.Odbieranie jakościowe i ilościowe surowców, półproduktów i gotowych wyrobów.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej, azjatyckiej (wietnamska, chińska, tajska, indyjska). Praca na przeszklonej kuchni - kucharze będą widoczni dla klienta - działanie marketingowe pracodwcy
kontakt przez PUP - 2018-03-09 - Częstochowa (śląskie)
przygotowanie potraw wg. karty do restauracji oraz na imprezy okolicznościowe, obróbka wstępna, gotowanie, dekorowanieUczestnikami projektu mogą zostać osoby młode wieku 18-29 lat (tj. do dnia poprzedzającego ukończenie 30 roku życia) zarejestrowane w Powiatowym Urzędzie Pracy w Rzeszowie jako bezrobotne z określonym II profilem pomocy. W przypadku osób bezrobotnych do 25 roku życia do projektu przystąpić mogą osoby pod warunkiem, iż od ostatniej rejestracji do czasu przystąpienia do projektu nie upłynął okres 4 miesięcy. CV proszę przesyłać na adres e-mail praca (at) alabaster.rzeszow.pl z zaznaczeniem nazwy stanowiska w tytule wiadomości oraz numeru oferty.
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Rzeszów (podkarpackie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla uczestników obozu harcerskiegoOkres wykonywania pracy: 01.07.2016 - 22.07.2016Miejsce pracy: Orzysz - Obóz Harcerski
Związek Harcerstwa Polskiego Komenda Chorągwi Śląskiej - 2016-05-10 - Orzysz (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków prowadzenie kuchni
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "CRISTAL" Dominika Bogdanowicz-Sudoł - 2016-05-23 - Malbork (pomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Trzcianka (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków w kuchni żywienia zbiorowego
IGUANA CATERING SPÓŁKA CYWILNA - 2017-02-23 - Kwidzyn (pomorskie)
przygotowywanie potrww kuchni ukraińskiej,
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Rzeszów (podkarpackie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-07-24 - Łabiszyn (kujawsko-pomorskie)
gotowanie dań tradycyjnej kuchni śląskiej
Restauracja "Gościniec Śląski" GRZEGORZ PIKOS - 2016-02-04 - Bytom (śląskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: kontrola jakości, pakowanie oraz wysyłka towaru, sporządzanie listów przewozowych, obsługa programu magazynowego; WYMAGANIA: wykształcenie średnie, mile widziane doświadczenie lub do przyuczenia, bardzo dobra znajomość komputera oraz urządzeń biurowych, dokładność sumienność i odpowiedzialność
"Ledapol" Dariusz Krawczyk - 2018-01-10 - Lubliniec (śląskie)