KUCHARZ Bugaj oferta pracy Przedsiębiorstwo Handlowe Wielobranżowe "BRETANIDE" Krystyna Czerwińska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2017-01-16
Lokalizacja: Bugaj (wielkopolskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Handlowe Wielobranżowe "BRETANIDE" Krystyna Czerwińska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kobylnicka 19, 62-010 Bugaj, powiat: poznański, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bugaj
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: poznański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Pobiedziska
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.01.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: ksiażeczka sanepidowska
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 3
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Handlowe Wielobranżowe "BRETANIDE" Krystyna Czerwińska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gnieźnie
Adres pracodawcy:
Ks. Kard. Stefana Wyszyńskiego 15A/4, 62-200 Gniezno, powiat: gnieźnieński, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: gnieźnieński
Gmina pracodawcy: Gniezno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gniezno
Ulica pracodawcy: Ks. Kard. Stefana Wyszyńskiego
Numer budynku pracodawcy: 15A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gnieźnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.01.2017
Oferta pracy ważna do: 16.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 16.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 16.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie gotowych posiłków dla gości restauracji,dbałość o najwyższą jakość, smak, estetykę, wydawanych posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Bobowa (małopolskie)
prace w zespole na kuchni
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Przasnysz (mazowieckie)
prowadzenie księgowości firmy
F.P.H. "PAOLA" EKSPORT- IMPORT PAULINA GOLEC W KRACZKOWEJ - 2018-04-25 - Kraczkowa (podkarpackie)
przygotowywanie obiadów, pizzy
GOSPODA KUPIECKA Paweł Obara - 2017-02-22 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków w szkole
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Ruda Śląska (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla pacjentów
OŚRODEK ALZHEIMEROWSKI sp. z o.o. - 2018-07-09 - Ścinawa (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw wg. tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą menu, zarządzanie kuchnią i personelem kuchennym. Wymagania: wykształcenie zawodowe, staż pracy min 2 lata. Miejsce wykonywania pracy Łeba.
W&W Wiczkowski Wojciech - 2017-03-16 - Łeba (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków typu fast food oraz obiadowych. Praca w godzinach 11:00 - 21:00.
STARY MŁYN RESTAURACJA, POKOJE GOŚCINNE DUCINOWSKA-FASULA DOROTA - 2018-07-18 - Borzęcin (małopolskie)
KUCHARZ- KUCHNIA HINDUSKA
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Końskie (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków, miejsce pracy Restauracja TAWERNA- Stegna
Firma NOWA Genowefa Szymańska HOTEL-RESTAURACJA - 2016-09-06 - Stegna (pomorskie)
Kucharza
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Tyszowce (lubelskie)
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2017-03-01 - Świdnica (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków fast-food
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków zimnych i ciepłych
kontakt przez PUP - 2016-10-18 - Słowik (łódzkie)
- Kucharz Kuchni Arabskiej. Przygotowywanie potraw kuchni Arabskiej.- Wynagrodzenie: 1650 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (3/4 etatu).- Praca w godzinach: 9:00-18:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe min 1 rok. w zawodzie kucharza Kuchni Arabskiej. Wymagania umiejętność przygotowywania potraw kuchni Arabskiej.
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie i przyrządzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Praca na kuchni, przygotowywanie dań a la carte.
Petzold GbR Hotel Fürstenberg - 2018-01-10 - Niemcy (Niemcy)
Kucharz
Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna - 2016-01-19 - Łąka (dolnośląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw
PPHU "ROZA" Zofia Leś - 2018-02-16 - Dulcza Wielka (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, dbałość o stany magazynowe, znajomość receptur, przepisów na potrawy kuchni ukraińskiej i polskiej, przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, pielmienie, zupy, barszcze itp.
MANSOR Monika Stala - 2018-07-18 - Ząbki (mazowieckie)
Praca na stanowisku kucharz
Pracownia Geodezyjna Rafał Buzun - 2015-12-15 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-10 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie surowca do wypieku, przygotowanie i wydawanie potraw
kontakt przez OHP - 2018-04-18 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, zaopatrzenie kuchni w niezbędne produkty
PAMAR Piotr Zenik - 2017-11-14 - Węgrów (mazowieckie)
przygotowanie posiłków, obsługa klienta
ROSETTE Gastronomia i Catering Zdzisław Żmiejewski - 2016-02-23 - Góra (dolnośląskie)
kucharz
Fornal Andrzej - Usługi Handel i Gastronomia - 2016-07-18 - Sielpia Wielka (świętokrzyskie)
praca na samodzielnym stanoiwsku kucharza/ki
Ośrodek Nad Dokawą - Noga Arkadiusz - 2016-04-05 - Pszczyna (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Warszawa (mazowieckie)
Doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku min. 3 lata; samodzielne stanowisko; ks. sanepidowska; praca w restauracji, także w weekendy, po 12 h; miejsce pracy: Gliwice Sośnica; kuchnia polska i śląska;
"MAG" Przesiębiorstwo Wielobranżowe Grażyna Zygadło - 2016-04-01 - Gliwice (śląskie)