KUCHARZ Gliwice oferta pracy "MAG" Przesiębiorstwo Wielobranżowe Grażyna Zygadło
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku min. 3 lata; samodzielne stanowisko; ks. sanepidowska; praca w restauracji, także w weekendy, po 12 h; miejsce pracy: Gliwice Sośnica; kuchnia polska i śląska;
Data publikacji: 2016-04-01
Lokalizacja: Gliwice (śląskie)
Pracodawca: "MAG" Przesiębiorstwo Wielobranżowe Grażyna Zygadło
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Tylna 27, 44-119 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku min. 3 lata; samodzielne stanowisko; ks. sanepidowska; praca w restauracji, także w weekendy, po 12 h; miejsce pracy: Gliwice Sośnica; kuchnia polska i śląska;
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gliwice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gliwice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gliwice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.04.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Nazwa pracodawcy:
"MAG" Przesiębiorstwo Wielobranżowe Grażyna Zygadło
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach
Adres pracodawcy:
Tylna 27, 44-119 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt osobisty po uzgodnieniu telefonicznym - Restauracja Laguna
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Godziny : 12:00-20:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Gliwice
Gmina pracodawcy: Gliwice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gliwice
Ulica pracodawcy: Tylna
Numer budynku pracodawcy: 27
Profil działalności pracodawcy: Restauracje i pozostałeplacówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.04.2016
Oferta pracy ważna do: 29.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 01.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 01.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przyrządzanie różnego rodzaju potraw, dań, przekąsek, ciast i deserów oraz dbałość o estetykę otoczenia i wysoki standard przyrządzanych potraw.
BIAVITA POLSKA S. A. Sanatorium Uzdrowiskowe Augustów - 2016-12-13 - Augustów (podlaskie)
Prowadzenie kuchni w restauracji, przygotowywanie posiłków zgodnie z menu, praca w ramach umowy zlecenia.
Apartamenty SMĘTEK Ryszard Wiecheć - 2018-01-10 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z menu, wyrób pizzy, obsługa kuchni. Praca na II zmiany w godzinach od 7.00 do 22.00.
Cafe Bar Hades Bogdan Piechnik - 2016-06-22 - Wiśniowa (małopolskie)
- organizowanie produkcji gastronomicznej w oparciu o dostępne surowce, obliczanie wartości energetycznej sporzadzanych posiłków, opracowywanie ofert kulinarnych, umiejętność pracy w zespole- odporność na działanie pod presją czasu, praca w pomiesczeniu zamkniętym przy dużej wilgotności, poprcjowanie, dekorowanie potraw- samodzielne sporządzanie potraw, sporzadzanie potraw kuchni regionalnej
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Pstrągowa (podkarpackie)
Przygotowywanie dwudaniowych posiłków w stołówce szkolnej.
Szkoła Podstawowa nr 65 w Łodzi - 2017-06-07 - Łódź (łódzkie)
Kierowca kat C i E, praca w Przywidzu.
KAMIŚ SP.Z.O.O. - 2017-05-09 - Przywidz (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Sala Zabaw Tęczowa Kraina Angelika Wilbrandt - 2017-11-29 - Iława (warmińsko-mazurskie)
wg zgłoszenia
PPHU "KACPEREK" Mariusz Zalewski - 2016-01-21 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Pomoc nauczyciela-Pomoc nauczyciela-pomoc nauczycielom, dbanie o bezpieczeństwo i życie dzieci, o majątek przedszkola, współdziałanie z nauczycielem, utrzymywanie czystości, pomoc w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Zamość (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań i menu , układanie menu , zarządzanie wydatkami na produkty spożywcze
kontakt przez PUP - 2017-07-11 - Radom (mazowieckie)
- przygotowywanie posiłków- kontrola produktów spożywczych
Polska Inżynieria Artur Klejna - 2019-08-09 - Lębork (pomorskie)
Kucharz
COS - Ośrodek Przygotowań Olimpijskich - 2019-04-09 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Polanów (zachodniopomorskie)
Zapoznanie z przepisami i regulaminami,sporządzenie potraw zgodnie z jadłospisem, dbałość o racjonalne wykorzystanie produktów żywnościowych w czasie obróbki wstępnej i termicznej, przygotowanie potraw na wyznaczony czas oraz przestrzeganie właściwej wagi porcji, znajomość zasad GMP i GHP ( Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna)
Ośrodek Szkoleń Specjalistycznych Straży Granicznej Lubań - 2019-07-18 - Lubań (dolnośląskie)
Kucharz w srestauracji orientalnej, przygotowywanie dań kuchni arabskiejpraca na 1/2 etatu
kontakt przez PUP - 2018-06-12 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Przygotowanie potraw według oryginalnego tureckiego przepisu ( receptury w języku tureckim).
ORYGINALNY TURECKI SMAK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-22 - Myślenice (małopolskie)
Kucharz
Firma Handlowo Usługowa"Duet" Andrzej Stanienda - 2018-01-24 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
TOSCANA s.c. - 2016-04-19 - Płońsk (mazowieckie)
wymagania: wyksztalcenie zawodowe -kucharz, doświadczenie mile widziane, umiejętność gotowania, chęć do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.Pracodawca zapewnia nocleg
Wawrzyniak Group sp. z o.o. i sp. komandytowa - 2019-01-21 - Perzyce (wielkopolskie)
Zapoznanie z przepisami i regulaminami,sporządzenie potraw zgodnie z jadłospisem, dbałość o racjonalne wykorzystanie produktów żywnościowych w czasie obróbki wstępnej i termicznej, przygotowanie potraw na wyznaczony czas oraz przestrzeganie właściwej wagi porcji, znajomość zasad GMP i GHP ( Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna)
Ośrodek Szkoleń Specjalistycznych Straży Granicznej Lubań - 2019-10-31 - Lubań (dolnośląskie)
praca biurowa, umawianie firm transportowych na przewóz towarów
kontakt przez PUP - 2019-04-30 - Skierniewice (łódzkie)
restauracja dla gości hotelowych oraz gości z zewnątrz
ULISSES Sp.zo.o. s.k.a - 2016-04-18 - Kościelisko (małopolskie)
obróbka towarów do produkcji- przygotowywanie warzyw, mięsa itp., krojenie, smażenie, obróbka termiczna, przygotowywanie surówek, ekspozycja towarów
kontakt przez PUP - 2018-10-05 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw, sprzątanie działu żywienia.
kontakt przez PUP - 2018-12-10 - Piła (wielkopolskie)
przygotowanie potraw wg. karty do restauracji oraz na imprezy okolicznościowe, obróbka wstępna, gotowanie, dekorowanieUczestnikami projektu mogą zostać osoby młode wieku 18-29 lat (tj. do dnia poprzedzającego ukończenie 30 roku życia) zarejestrowane w Powiatowym Urzędzie Pracy w Rzeszowie jako bezrobotne z określonym II profilem pomocy. W przypadku osób bezrobotnych do 25 roku życia do projektu przystąpić mogą osoby pod warunkiem, iż od ostatniej rejestracji do czasu przystąpienia do projektu nie upłynął okres 4 miesięcy. CV proszę przesyłać na adres e-mail praca (at) alabaster.rzeszow.pl z zaznaczeniem nazwy stanowiska w tytule wiadomości oraz numeru oferty.
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej - kulfi, samosy, kofte, dolma sarma, przygotowywanie sosów, napojów
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Żyrardów (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posiłkówPraca w godzinach od 07:00-19:00 (12 godz co drugi dzień),
"Korona" Ośrodek Wczasowo- Rehabilitacyjny Korona Teresa - 2019-03-18 - Muszyna (małopolskie)
przygotowywanie potraw z zakresu kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2019-08-22 - Radom (mazowieckie)
jw.
CHRZEŚCIJAŃSKI ZAKON BRACI NIOSĄCYCH ULGĘ W CIERPIENIU - 2018-11-23 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków, wydawanie posiłków na miejscu i na wynos
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Kłobuck (śląskie)