KUCHARZ (UZUPEŁNIENIE REFUNDACJI WYNAGRODZENIA ART. 150 F DLA OSÓB DO 30 R.Ż.) Lubin oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ (UZUPEŁNIENIE REFUNDACJI WYNAGRODZENIA ART. 150 F DLA OSÓB DO 30 R.Ż.)
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: obróbka towarów do produkcji- przygotowywanie warzyw, mięsa itp., krojenie, smażenie, obróbka termiczna, przygotowywanie surówek, ekspozycja towarów
Data publikacji: 2018-10-05
Lokalizacja: Lubin (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Lubin, powiat: lubiński, woj: dolnośląskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
obróbka towarów do produkcji- przygotowywanie warzyw, mięsa itp., krojenie, smażenie, obróbka termiczna, przygotowywanie surówek, ekspozycja towarów
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ (UZUPEŁNIENIE REFUNDACJI WYNAGRODZENIA ART. 150 F DLA OSÓB DO 30 R.Ż.)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lubin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubiński
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.10.2018
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane wykszt. gastronomiczne, ale przede wszystkim osoby chętne do pracy w w/w zawodzie
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lubinie
Adres pracodawcy:
Jana Kilińskiego 12B, 59-300 Lubin, powiat: lubiński, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: ---
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: lubiński
Gmina pracodawcy: Lubin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lubin
Ulica pracodawcy: Jana Kilińskiego
Numer budynku pracodawcy: 12B
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lubinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.10.2018
Oferta pracy ważna do: 18.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 07.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 05.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
realizacja prac administracyjnych, przyjmowanie i obsługa gości, prowadzenie rozmów z klientami w języku angielskim, nadawanie i przyjmowanie korespondencji, inne prace zlecone przez przełożonych
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Perfekt-Metal" - 2016-07-06 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i podawanie potraw.
Kamień Country Club Sp z o.o. - 2018-04-03 - Kamień Pomorski (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, przestrzeganie zasad HACCP, udział w inwentaryzacjach.
SODEXO POLSKA SP. Z O.O. - 2017-06-02 - Świdnica (dolnośląskie)
wymagania: wyksztalcenie zawodowe -kucharz, doświadczenie mile widziane, umiejętność gotowania, chęć do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Group sp. z o.o. i sp. komandytowa - 2018-07-26 - Perzyce (wielkopolskie)
przygotowywanie dań wegetariańskich
Firma Wielobranżowa Krzysztof Wierzbicki - 2015-12-21 - Cieszyn (śląskie)
gotowanie potraw, szykowanie i wydawanie potraw, dbanie o czystość kuchni oraz pomieszczeń kuchennych, szkolenie kulinarne, szkolenie BHP, szkolenie HACAP, przestrzeganie przepisów BHP i HACAP, obsługa gości, catering
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Gryfów Śląski (dolnośląskie)
Praca w zawodzie
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie produktów i wyrabianie pizzy
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Zambrów (podlaskie)
przygotowanie dań na przyjęciach okolicznościowych, praca tez w godz. nocnych
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Szeligi (mazowieckie)
Kucharz
Firma Transportowa Mirko Spółka Cywilna - 2016-01-19 - Łąka (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE POSIŁKÓW KLIENTOM
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Szówsko (podkarpackie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWANIE POTRAW - KUCHNIA WŁOSKA
Sogno Italiano Ewa Pawełek - 2017-05-26 - Dębica (podkarpackie)
Sprzedaż i obsługa klientów,doradztwo w zakresie stosowania produktów ,obsługa kasy fiskalnej.
VITALCATERING.PL Catering Prozdrowotny Paweł Płatkowski - 2017-03-29 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków i inne prace z tym związane
Firma Handlowo-Usługowa Tomasz Bartnicki - 2018-04-25 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków według karty menu
F.H.R. "ANTAR" Bogdan Suska (RESTAURACJA NEPOMUCEN) - 2017-03-24 - Gołąb (lubelskie)
- obsluga sprzedaży internetowej,- pakowanie paczek i wysylka towarów,- kontakty z klientami
LED COMPANY S.C. - 2016-02-08 - Brzeziny (łódzkie)
Gotowanie, pieczenie, czystość w miejscu pracy, rzetelność, sumienność.
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Łódź (łódzkie)
praca w kuchni
kontakt przez OHP - 2016-08-01 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Wałcz (zachodniopomorskie)
sporządzanie kalkulacji. kosztorysów prztargowych oraz nadzór nad prowadzonymi robotami budowlanymipraca w godz. 7-15
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
wykonywanie oraz naprawa instalacji elektrycznych
F.H.U. HERTER Teresa Mizera - 2017-10-03 - Luszowice (małopolskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków typu fast food
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Orzysz (warmińsko-mazurskie)
Utrzymywanie we właściwym stanie ilościowym i jakościowym środków i sprzętu służby żywnościowej znajdującego się w kuchni. Przygotowywanie posiłków właściwych pod względem smakowym, zdrowotnym i higienicznym. Sprawowanie nadzoru nad obróbką wstępną i cieplną przygotowywanych posiłków.Sprawdzanie zgodności z asygnatą kuchenną produktów pobranych z magazynu do kuchni (informowanie o rozbieżnościach Kierownika Kuchni i Stołówki).Sprawowanie nadzoru nad prawidłowym myciem i dezynfekcją pomieszczeń produkcyjnych i socjalnych kuchni i stołówki.
25 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W BIAŁYMSTOKU Grupa Zabezpieczenia Łomża - 2018-02-06 - Łomża (podlaskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw dla restauracji
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Kraków (małopolskie)
Sporzadzanie różnych grup i asortymentów potraw, ciast,napojów i deserów w/g ustalonych norm i receptur gastronomicznych, z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urzadzeń w pomieszczeniach produkcyjnych otwartych i zamkniętych zakładów żywienia zbiorowego.Wymagane wykształcenie min. zawodowe, wynagrodzenie brutto 3500zł miesięcznie.
Mikołajki Resort Spółdzielnia Właścicieli - 2018-02-05 - Jora Wielka (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Jarosław (podkarpackie)
Prowadzenie na bieżąco korespondecji oraz dziennika podawczego, obsługa urządzeń biurowych, przyjmowanie interesantów i udzielanie informacji osobiście i telefonicznie.
CENTRUM KSZTAŁCENIA USTAWICZNEGO I PRAKTYCZNEGO W KALISZU - 2016-08-26 - Kalisz (wielkopolskie)
kucharzpraca na dwie zmiany: 10.00-17.0017.00-23.00
Drink Bar " Max " Janusz Marud - 2016-10-04 - Mielec (podkarpackie)