KUCHARZ Łomża oferta pracy 25 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W BIAŁYMSTOKU Grupa Zabezpieczenia Łomża
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Utrzymywanie we właściwym stanie ilościowym i jakościowym środków i sprzętu służby żywnościowej znajdującego się w kuchni. Przygotowywanie posiłków właściwych pod względem smakowym, zdrowotnym i higienicznym. Sprawowanie nadzoru nad obróbką wstępną i cieplną przygotowywanych posiłków.Sprawdzanie zgodności z asygnatą kuchenną produktów pobranych z magazynu do kuchni (informowanie o rozbieżnościach Kierownika Kuchni i Stołówki).Sprawowanie nadzoru nad prawidłowym myciem i dezynfekcją pomieszczeń produkcyjnych i socjalnych kuchni i stołówki.
Data publikacji: 2018-02-06
Lokalizacja: Łomża (podlaskie)
Pracodawca: 25 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W BIAŁYMSTOKU Grupa Zabezpieczenia Łomża
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Al. Legionów 133, 18-400 Łomża, powiat: m. Łomża, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Utrzymywanie we właściwym stanie ilościowym i jakościowym środków i sprzętu służby żywnościowej znajdującego się w kuchni. Przygotowywanie posiłków właściwych pod względem smakowym, zdrowotnym i higienicznym. Sprawowanie nadzoru nad obróbką wstępną i cieplną przygotowywanych posiłków.Sprawdzanie zgodności z asygnatą kuchenną produktów pobranych z magazynu do kuchni (informowanie o rozbieżnościach Kierownika Kuchni i Stołówki).Sprawowanie nadzoru nad prawidłowym myciem i dezynfekcją pomieszczeń produkcyjnych i socjalnych kuchni i stołówki.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łomża
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łomża
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łomża
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2018
Data zakończenia pracy: 31.05.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: Technik żywienia i usług gastronomicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie min. zawodowe- kucharz. Znajomość zasad żywienia i organizacji żywienia zbiorowego w placówkach typu zamkniętego. Doświadczenie na stanowisku- kucharz. Aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych.
Nazwa pracodawcy:
25 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W BIAŁYMSTOKU Grupa Zabezpieczenia Łomża
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łomży
Adres pracodawcy:
Kawaleryjska 70, 15-601 Białystok, powiat: m. Białystok, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV należy składać do 15.02.2018r. w dyżurce WT Łomża, 18-400 Łomża, Al. Legionów 133
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. Białystok
Gmina pracodawcy: Białystok
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Białystok
Ulica pracodawcy: Kawaleryjska
Numer budynku pracodawcy: 70
Profil działalności pracodawcy: Obrona narodowa
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łomży
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.02.2018
Oferta pracy ważna do: 15.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 06.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 06.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
x
BETA ADAM STULGIS SPÓŁKA JAWNA - 2017-04-26 - Białystok (podlaskie)
koordynacja pracy pracowników w kuchni, dbanie o jakość produktów, dobra organizacja pracy własnej i podległego personelu, obowiązkowść, sumienność, dyspozycyjność.
DASK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-12 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków,dań obiadowych, zup, sałatek.
Restauracja & Pizzeria "Rosa" Izabela Rosa - 2016-07-05 - Pszczółki (pomorskie)
przygotowanie posiłków- kuchnia tradycyjna
kontakt przez PUP - 2017-10-26 - Bytom (śląskie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ W RESTAURACJI
RESTAURACJA PUB "CIŻEMKA" SPÓŁKA CYWILNA MAŁGORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2016-04-13 - Chełmek (małopolskie)
- Przygotowywanie surowców na półprodukty, a następnie półproduktów na produkty. Dbałość o stanowisko pracy. Sporządzanie zamówień produktów. - Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.- Praca: 8:00-16:00, 10:00-18:00 + soboty i niedziele (według grafiku). Wykształcenie BEZ znaczenia. Doświadczenie NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Chęć do pracy i nauki gotowania. Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-18:00) (Tel. 880-010-800) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Warszawska 51, 40-010 Katowice).
ANALIZA S.C. EWA AKCIŃSKA, DOROTA KASPERCZYK - 2016-06-29 - Katowice (śląskie)
praca w godz. 14-22; wstępnie kontakt tel. z pracodawcą w godz. 9-15 w celu ustalenia terminu spotkania
"Erenda" (Pizzeria Pinokio) - 2016-04-20 - Słupsk (pomorskie)
praca w kuchni , dbanie o czystość i porządek miejsce pracy ,
kontakt przez OHP - 2016-03-17 - Rumia (pomorskie)
przygotowywanie potraw na ciepło i zimno; obróbka wstępna produktów; przygotowywanie potraw tajskich z karty
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
•przyrządzanie potraw wg ustalonych receptur i procedur,•zapewnienie najwyższej jakości produkcji,•przygotowywanie dań zarówno dla klienta indywidualnego jak i grupowego,•dbanie o powierzone narzędzia pracy,
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Stegna (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, ukraińskiej, francuskiej; organizacja cateringów i eventów
"UGOTOWANY" Leszek Krawczak - 2017-03-30 - Osówiec (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 7-15, 13-21. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna we Wrocławiu.
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
TRUCK s.c. Sztuba Robert Restauracja-Myjnia-Hotel - 2016-02-18 - Psary Małe (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań obiadowych.
Zakłady Mięsne Berger Irena i Bonifacy Berger Sp. J - 2017-09-01 - Rydułtowy (śląskie)
przygotowywanie posiłków typu fast-food
FPUH "MAREK" MAREK ROZWADOWSKI - 2016-10-13 - Gdów (małopolskie)
przygotowanie potraw, utrzymanie porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie przepisów bhp
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Piekoszów (świętokrzyskie)
przygotowywanie i przyrządzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Wykonywanie dociepleń i elewacji budynków
Firma Remontowo-Budowlana Adam Mariusz Krocz - 2018-03-13 - Nowa Wieś Ełcka (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków,wydawanie posiłków,utrzymanie czystości naczyń,urządzeń,pomieszczeń kuchni
Dom Pomocy Społecznej w Tonowie - 2016-12-15 - Tonowo (kujawsko-pomorskie)
gotowanie, przygotowywanie posiłków, pieczenie ciast
Handel - Usługi Edyta Kolarska - 2018-02-20 - Straduń (wielkopolskie)
określono we wniosku
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Radowo Małe (zachodniopomorskie)
praca w kuchni, przygotowywanie posiłków obiadowych
TRADYCJA SMAKU Małgorzata Marcinkowska - 2016-04-06 - Włoszakowice (wielkopolskie)
praca w kuchni
Firma Handlowa K.E.J. Katarzyna Kulik - 2016-05-09 - Łeba (pomorskie)
praca w kuchni, przyrządzanie posiłków
MAGDALENA BALCERZAK-PIWOWAR 1."MARS MAGDALENA BALCERZAK-PIWOWAR" 2.HOTEL RESTAURACJA - 2016-08-23 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
Przygotowanie posiłków dla dzieci zgodnie z ustalonym jadłospisem. Dbanie o właściwą kaloryczność posiłków i zgodność z normami żywienia zbiorowego. Stosowanie wytycznych HACCAP. Planowanie i układanie jadłospisów.
PUBLICZNE PRZEDSZKOLE NR 2 - 2017-03-03 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
jw.
Młodzieżowy Ośrodek Socjoterapii Nr 7 - 2017-10-04 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie dań kuchni indyjskiej oraz obsługa indyjskiego pieca tandoor. Przygotowywanie potraw indyjskich z pieca, wypiekanie chlebów na ścianach weglowego pieca tandoor.
PPHU AG - MAHAL Agnieszka Rzaniak - 2017-01-09 - Sulechów (lubuskie)