KUCHARZ Perzyce oferta pracy Wawrzyniak Group sp. z o.o. i sp. komandytowa
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽800 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: wymagania: wyksztalcenie zawodowe -kucharz, do艣wiadczenie mile widziane, umiej臋tno艣膰 gotowania, ch臋膰 do pracy.Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw, obs艂uga gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.Pracodawca zapewnia nocleg
Data publikacji: 2019-01-21
Lokalizacja: Perzyce (wielkopolskie)
Pracodawca: Wawrzyniak Group sp. z o.o. i sp. komandytowa
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:63-760 Perzyce 46, powiat: krotoszy艅ski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
wymagania: wyksztalcenie zawodowe -kucharz, do艣wiadczenie mile widziane, umiej臋tno艣膰 gotowania, ch臋膰 do pracy.Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw, obs艂uga gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.Pracodawca zapewnia nocleg
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽800 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: + premia uznaniowa
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Perzyce
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: krotoszy艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Zduny
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽800 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 21.01.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: umiej臋tno艣膰 gotowania
Nazwa pracodawcy: Wawrzyniak Group sp. z o.o. i sp. komandytowa
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Krotoszynie
Adres pracodawcy:
63-760 Perzyce 46, powiat: krotoszy艅ski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
kontakt osobisty, telefoniczny CV i podanie z艂o偶y膰 w siedzibie firmy lub wys艂a膰 e-mailem do firmy
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail, inny - CV i podanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: krotoszy艅ski
Gmina pracodawcy: Zduny
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Perzyce
Numer budynku pracodawcy: 46
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Krotoszynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.01.2019
Oferta pracy wa偶na do: 19.02.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 21.01.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 21.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zadania na stanowisku:1. Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cymi przepisami i normami 偶ywno艣ciowymi.2. Prowadzenie magazynu.3. Zamawianie towaru, ewidencja faktur i dowod贸w magazynowych.4. Prowadzenie ewidencji 偶ywno艣ci.5. Przygotowywanie miesi臋cznych sprawozda艅. Wymagane dokumenty:CV i list motywacyjny,Kopia dokument贸w potwierdzaj膮cych kwalifikacje oraz sta偶 pracyTermin i miejsce sk艂adania dokument贸w aplikacyjnych :Dokumenty nale偶y sk艂ada膰 w zamkni臋tych kopertach do 06.07.2016 r. w siedzibie Pomorskiej Wojew贸dzkiej Komendy Ochotniczych Hufc贸w Pracy ul. Uphagena 27 80-237 Gda艅sk w godzinach 7:45 -15:45 lub przesy艂a膰 poczt膮 tradycyjn膮 na wskazany powy偶ej adres z dopiskiem Rekrutacja do OSiW w Tczewie.Proces rekrutacji na wskazane stanowisko b臋dzie dwu etapowy. W pierwszym etapie odb臋dzie si臋 weryfikacja nades艂anych dokument贸w pod wzgl臋dem formalnym ,dokumenty zawieraj膮ce braki formalne zostan膮 odrzucone a pozosta艂e osoby kt贸re przejd膮 pozytywnie wst臋pn膮 weryfikacj臋 dokument贸w aplikacyjnych zostan膮 zaproszone na test sprawdzaj膮cy ich wiedz臋 .W drugim etapie z kandydatami ,kt贸rych wynik testu b臋dzie pozytywny zostanie przeprowadzona ostateczna rozmowa kwalifikacyjna z udzia艂em Wojew贸dzkiego Komendanta oraz komisji doradczej.Z艂o偶onych dokument贸w nie zwracamy . Prosimy o dopisanie w aplikacji nast臋puj膮cej klauzuli:Zgodnie z ustaw膮 z dn. 29.08.97 r. o Ochronie danych Osobowych Dz. Ust. Z 2002 poz. 101 ,nr 926 wyra偶am zgod臋 na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezb臋dnych do realizacji procesu rekrutacji i selekcji na stanowisko Kucharza w OSiW w Tczewie przez Pomorsk膮 Wojew贸dzk膮 Komend臋 Ochotniczych Hufc贸w Pracy. Administratorem Pa艅stwa danych osobowych jest Komendant Pomorskiej Wojew贸dzkiej Komendy Ochotniczych Hufc贸w pracy ul. Uphagena 27. Pa艅stwa dane osobowe zbierane s膮 na potrzeby rekrutacji na stanowisko kucharza w OSiW w Tczewie.Zebrane dane mog膮 by膰 udost臋pniane wy艂膮cznie podmiotom wskazanym w przepisach prawa. Przys艂uguje Pa艅stwu prawo dost臋pu do tre艣ci swoich danych oraz ich poprawiania na warunkach okre艣lonych w ustawie z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych. Podanie przez Pa艅stwa danych osobowych jest dobrowolne i niezb臋dne dla potrzeb rekrutacji. Oferty odrzucone zostan膮 protokolarnie zniszczone po zako艅czonej rekrutacji.
POMORSKA WOJEW脫DZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFC脫W PRACY W GDA艃SKU - 2016-06-22 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie potraw, (praca co drugi dzie艅, w godz. 10.00-22.00, tak偶e w dni wolne, pierwsza umowa na okres pr贸bny
MF MARTA FODROWSKA - 2017-06-19 - 艁ag贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
TSS KUREK SP脫艁KA JAWNA - 2018-03-07 - Lubin (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
"EOL" Eugeniusz Ostapczuk - 2017-07-26 - Narewka (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni kukrai艅skiej
HANDEL-MA艁A GASTRONOMIA JERZY KIREJ - 2018-02-06 - S艂ubice (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW POCHODZ膭CYCH Z R脫呕NYCH STRON 艢WIATA JAK R脫WNIE呕 DA艃 DOSTOSOWANYCH DO INDYWIDUALNYCH OKOLICZNO艢CI I WYMAGA艃 KLIENT脫W, POSIADANIE WIEDZY ODNOSNIE R脫呕NYCH KULTUR KULINARNYCH, W艁A艢CIWEGO STOSOWANIA PRODUKT脫W SPO呕YWCZYCH, ODPOWIEDNIEGO 艁膭CZENIA SK艁ADNIK脫W JAK R脫WNIE呕 STOSOWNEGO SERWOWANIA POTRAW, DESER脫W, NAPOJ脫W I DODATK脫W;WYMAGANIA:ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, DOK艁ADNO艢膯, ZDOLONO艢CI MANUALNE, KREATYWNO艢膯, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY KAT.B, MIN. 3 LATA DO艢WIADCZENIA ZAWODOWEGO, DOBRA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA UKRAI艃SKIEGO I ROSYJSKIEGO,MIEJSCE PRACY: UL. KRZYWOUSTEGO 69U1
FUNDACJA "S艁OWIANIE POMERANII" - 2016-11-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- przgotowywanie posi艂k贸w, kuchnia w艂oska, dzwiganie beczek ok. 40 kg
Dariusz Twardowski Restauracja-Pizzeria "TOSCANA" - 2020-02-13 - Le艣na (dolno艣l膮skie)
- praca w kuchni hotelowej,- przygotowywanie potraw wg zam贸wie艅 go艣ci restauracji i na bankiety/konferencje
kontakt przez PUP - 2017-09-25 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
Wykonywanie prac zwi膮zanych z przetw贸rstwem mi臋snym: rozbieranie mi臋sa z kurczaka, indyka; wykrawanie mi臋sa za pomoca specjalnych no偶y masarskich; sortowanie mi臋sa; dbanie o porz膮dek stanowiska pracy.
MASARNIA Marek St臋pnik - 2019-11-12 - D臋bno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i sporzadzanie i wydawanie posi艂k贸w
Zesp贸艂 Plac贸wek Szkolno-Wychowawczo-Rewalidacyjnych w Cieszynie - 2016-04-20 - Cieszyn (艣l膮skie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w kuchni japo艅skiej i azjatyckiej
Sushi-Ko Mariola Nowogrodzka - 2020-06-04 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
prace przy robotach termomodernizacyjnych (dociepleniowych)
WM BUDSTAR Sp. z o. o. sk - 2019-02-28 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Lilla Zatorska Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe "HaGa" - 2020-05-27 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
Wykszta艂cenie 艣rednie/ zawodowe kierunkowe; min. roczne do艣wiadczenie zawodowe na ww. stanowisku; ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna; zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie oraz estetyczne prezentowanieda艅/ potraw, zapewnienie wysokiej jako艣ci produkt贸w oraz us艂ug, dbanie o prawid艂owe magazynowanie i przechowywanie 偶ywno艣ci oraz sprz臋tu, przestrzeganie zasad post臋powania z 偶ywno艣ci膮 HACCP, pomoc oraz planowanie menu dla restauracji oraz imprez okoliczno艣ciowych, catering贸w itp., sta艂a wsp贸艂praca z managerem restauracji, kontrola koszt贸w surowc贸w, inwentaryzacja surowc贸w, optymalizacja koszt贸w produkcji, wsp贸艂praca w grupie ludzi i samodzielnie, umiej臋tno艣ci kulinarne w zakresie kuchni europejskiej, 艣l膮skiej oraz znajomo艣膰 najnowszych trend贸w w gastronomii i zainteresowanie t膮 tematyk膮, dyspozycyjno艣膰, rzetelno艣膰, operatywno艣膰, kreatywno艣膰 oraz zaanga偶owanie w wykonywan膮 prac臋, dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice; umowa zlecenie;
HOTELE DIAMENT SP脫艁KA AKCYJNA - 2017-01-17 - Gliwice (艣l膮skie)
Praca w kuchni przy przygotowaniu posi艂k贸w.
Diecezjalne Centrum Edukacjne - 2018-07-13 - Legnica (dolno艣l膮skie)
- przygotowywanie da艅 kuchni ukrai艅skiej- praca w godz. 19:00 - 02:00
kontakt przez PUP - 2019-03-27 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
terminowe i rzetelne tworzenie kalkulacji cenowych, kontrola i nadz贸r projekt贸w prototypowych, opracowywanie efektywnych technologii produkcji oraz receptur do zlece艅 realizowanych po raz pierwszy, bie偶膮cy nadz贸r i kontrola przebiegu proces贸w technologicznych, opracowywanie szczeg贸艂贸w receptur zwi膮zanych z produkcj膮 i jako艣ci膮
Vivenge sp. z o.o. - 2016-01-20 - Gr臋z贸wka-Kolonia (lubelskie)
-dbanie o w艂a艣ciw膮 kaloryczno艣膰 posi艂k贸w, stosowanie zasad i norm 偶ywienia przewidzianych dla dzieci w wieku przedszkolnym,- kierowanie zespo艂em i przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci, zgodnie z ustaonymi z intendentem jad艂ospisami,- przestrzeganie zasad HACCP przy przygotowywaniu posi艂k贸w, - przestrezganie w pracy instrukcji dobrej praktyki higienicznej,- wykonywanie innych czynno艣ci z;leconych przez Dyrktora przedszkola wynikaj膮cych z organizacji pracy w plac贸wce.
Przedszkole Miejskie nr 1 w 呕ninie - 2016-10-06 - 呕nin (kujawsko-pomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Kuksy (pomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w dla gosci hotelowych, pomoc w pracach kuchennych. Praca od poniedzia艂ku do niedzieli w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w Szczyrku - Hotel "ELBRUS" (grafik do ustalenia).
"ABIS" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-07-06 - Szczyrk (艣l膮skie)
mo偶liwo艣膰 przyuczenia do zawodu
GASTROMAX S艁AWOMIR S艁ODZINKA - 2018-09-18 - Wolsztyn (wielkopolskie)
prace porz膮dkowe wewn膮trz i na zewn膮trz obiektu
AJG SYSTEMY BEZPIECZE艃STWA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-05-15 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych
L&P Sp. z o.o. - 2016-08-22 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie da艅 wegetaria艅skich
Firma Wielobran偶owa Krzysztof Wierzbicki - 2015-12-21 - Cieszyn (艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 6 miesi臋cy, z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia. Godziny pracy: 6.00- 14.00, 12.00- 20.00
ABM TOURISTIC SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-08-09 - Ustka (pomorskie)
Samodzielne przygotowanie posi艂k贸w.
"SOLIDUS" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-06-27 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
praca w kuchni (kuchnia polska)
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Skawina (ma艂opolskie)
mobilny bar; obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych, przygotowanie posi艂k贸w fast food, obs艂uga klienta, kasy fiskalnej, przyjmowanie zam贸wie艅
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Miejska G贸rka (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Hotel Stacja Kutno sp.zoo - 2017-07-14 - Kutno (艂贸dzkie)