KUCHARZ Nowy Sącz oferta pracy "SOLIDUS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 500 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowanie posiłków.
Data publikacji: 2017-06-27
Lokalizacja: Nowy Sącz (małopolskie)
Pracodawca: "SOLIDUS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Długosza 9, 33-300 Nowy Sącz, powiat: m. Nowy Sącz, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 500 - 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Nowy Sącz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Nowy Sącz
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Nowy Sącz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 500 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.06.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie 6 miesięcy
Nazwa pracodawcy:
"SOLIDUS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Adres pracodawcy:
Nawojowska 118, 33-300 Nowy Sącz, powiat: m. Nowy Sącz, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: m. Nowy Sącz
Gmina pracodawcy: Nowy Sącz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nowy Sącz
Ulica pracodawcy: Nawojowska
Numer budynku pracodawcy: 118
Profil działalności pracodawcy: sprzedaż hurtowa artykułów spożywczych
Nazwisko osoby zgłaszającej: Urszula Sokołowska
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 27.06.2017
Data dodania oferty pracy: 26.06.2017
Oferta pracy ważna do: 12.07.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 26.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 13.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Pomoc w sporządzaniu i prowadzeniu dokumentacji biurowej, rejestracja, segregacja i archiwizacja umów, dbałość o właściwy obieg dokumentów i informacji, współpraca z działem księgowości, obsługa urządzeń biurowych, przyjmowanie i wysyłanie korespondencji, dbanie o porządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Tarnów (małopolskie)
Sprządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych.
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Kolonia Poczesna (śląskie)
Praca w ośrodku wypoczynkowym, obsługa klienta.
Biuro Turystyczne DAGA" Ośrodek Wczasowo-Rehabilita. Dziwnów - 2016-03-10 - Dziwna (zachodniopomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Wykształcenie najlepiej kierunkowe gastronomiczne; wymagane doświadczenie zawodowe; praca co drugi dzień; miejsce pracy: Gliwice
POŹDZIAŁ JERZY FIRMA J.POŹDZIAŁ - 2018-03-09 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków z karty.
Restauracja DOLCE VITA - 2016-06-21 - Krzeszowice (małopolskie)
Sprzedawca
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Ośrodek Rehabilitacyjno - Leczniczy "Sosnowa Aleja" Sp. z o.o - 2018-02-01 - Wardzyn (łódzkie)
Zgodny z oferowanym stanowiskiem. Wymagane 2 lata doświadczenia oraz książeczka sanepidowska.
PPHU WA-BI - 2016-09-29 - Mysłowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
FIRMA "KORENA"- IRENA KOZIOŁ - 2016-04-06 - Gryfice (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
SAGO Sp. z o.o. "Karczma Pod Niedźwiedziem" - 2016-05-25 - Węgierska Górka (śląskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-05-22 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i gotowanie potraw orientalnychpraca na umowę zlecenie z odprowadzaniem skladek ZUS (nie mniej niż 20 godzin w miesiącu)oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, przygotowywanie menu,
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Oleszyce (podkarpackie)
Prace typowe dla kucharza , dodatkowo sporządzanie menu wg zaleceń szefa kuchni, robienie zakupów i dbanie o ciągłość i prawidłowość wydawania potraw.
Landgasthof Zur Wildbahn - 2016-03-24 - Niemcy (Niemcy)
wstępna obróbka produktów mięsnych i warzywnych, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
gotowanie (kuchnia polska); wydawanie posiłków;
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Zawidów (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2015-12-04 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni, przygotowywanie posiłków, gotowanie
PPHU Anna Wojas Kopecka - 2017-11-09 - Większyce (opolskie)
Prace w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Mieszkowice (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
P.W. Dwór Zbożenna Sp. z o.o. - 2018-05-10 - Zbożenna (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, obsługa pieca Tandoor, dbanie o czystość miejsca pracy. Praca na czas określony: 3 lataMiejsce pracy: Wrocław, ul. KuźniczaSala G
FUSION RESTAURANTS SP.ZO.O. - 2017-12-19 - Wrocław (dolnośląskie)
wg stanowiska
F.G.H.U. EDEN Teresa Woźniak - 2016-05-04 - Limanowa (małopolskie)
wg preogramu stażu
kontakt przez PUP - 2018-02-12 - Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań od podstaw do gotowego wyrobu
PPHU "BRD" Damrath Romana - 2017-05-04 - Wąsosz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Spała (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni tradycyjnej.
OŚRODEK MEDYCZNY DMP sp. z o.o. - 2017-09-26 - Lublin (lubelskie)
- Gotowanie potraw kuchni polskiej.- Wynagrodzenie: 1750 zł/brutto na okresie próbnym. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00, 9:00-17:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-14:00) (Tel. 601-418-805, 601-418-804) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Dehnelów 36, 41-250 Czeladź).
AKADEMIA SZTUKI KULINARNEJ "ANMARK" PIERZAK MAREK, PIERZAK MAGDALENA, BUCHACZ ANDRZEJ, PIERZAK GABRIEL SPÓŁKA JAWNA - 2015-11-24 - Czeladź (śląskie)